• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

Kızlar ben burdan kimsenin burnunun fotografını göremiyorum özel mesaj da atamıyorum rica ediyorum bana özelden falan gönderebilir mısınız bugun 2 de Sadullah karun da randevum var özellikle cok doğal memnun olan estetik yaptıran arkadaşların fotolarını ve hangi doktora gittiler lütfen yardım edin çünkü son 1 haftam ameliyat olmam şart 3000 tl de Sadullah beye yaptırmışlar Hm keske biraz daha uygun olsa :(

selam uzun zamandır yazamadım bende 1.5 yıl oldu Sadullah Karun a ameliyat oldum hayatım boyunca verdiğim en güzel karardı. burada bulup tanıdım. çok ucuza ve çok doğal bir burnum oldu hiç kimse ameliyatlı olduğumu anlamıyor. Fakat arada ne güzel burnun var diye iltifatlar alıyorum. bende havaya giriyorum ...söylemiyorum ...doğuştan mış gibi...süper bir duygu. bazen yolda bir yerde burnu güzel olmayan birini gördüğümde durdurup söylemek geliyor. sende ol arkadaşım korkma güzel bir duygu diye. ve allah razı olsun Sadullah Bey çok hesaplı olarak piyasanın altında bir fiyatla bu sorunumdan kurtulmamı sağladı...Mutluyum :))))

Özelden fotolarını gönderebilir mısın kuzum

Kızlar şimdi çıktım muayeneden Sadullah beye ama sanki beni cok ikna edemedi gibi medilife da yapıyor ve 3500 fiyat verdi suan yoldayim Bağdat caddesine Emre ilhana gidiyorum bakalım o ikna edebilecek mı ? Dua edin bana öpüyorum sizi

Kızlar şimdi çıktım muayeneden Sadullah beye ama sanki beni cok ikna edemedi gibi medilife da yapıyor ve 3500 fiyat verdi suan yoldayim Bağdat caddesine Emre ilhana gidiyorum bakalım o ikna edebilecek mı ? Dua edin bana öpüyorum sizi

neden canim ya ilgilenmedimi yoksa ne dedi tam olarak anlat lutfen haftaya benim de randevum varda.:53:

Aslında iyi biri ama benim burnumda hem kemer var burun ucum düşük ve kanatlarım büyük Sadullah beyi 2 senedir araştırıyorum ve karar verdim gittim fakat Sadullah Bey'in doğal burun yapıyor evet fakat burun ucunu çok iyi beceremiyor diye duydum o sebepten dolayı açıkçası vazgeçtim ayın 15 de tatile çıkıyorum 1 haftada birini bulup hemen ameliyat olmam lazım :(((
beni ekler misin canımm ben bayadır giremiyordum buraya göremiyorum ya albümleri falan hem sormak istediğin ne varsa sorabilirsn bana canım benimm sen git bakalım benimle aynı fikirde mi olacaksın acaba ?

neden canim ya ilgilenmedimi yoksa ne dedi tam olarak anlat lutfen haftaya benim de randevum varda.:53:

aşağıdaki yazıyı sana yazmıştım bu arada emre ilhana gittim iyi hoş fakat orda bir kız ameliyat olmuş tekrar kemik çıkmış hala şişti 8 ay geçmiş 7.000 istiyor iyi hoş da çok yüksek değil mi ? bu fiyatlar millet nereden buluyor bu paraları hem biraz daha uygun yapan yerler yok mu böyle devlet hastaneleri kimileri biraz daha para verip yaptırıyorlar biz bulamayız mı öyle bir yerler ki ?

evet cok haklisin emre bey kendini isvicrede zannediyor herhalde:20: ayrica sadullah beyi daha tecrubeli buluyorum
kendisi zaten capa devlet hastanesinde calisiyor kendisiyle bir gorus belki oradada yapiyordur. ama devlet hastanesinde ne kadar konforlu olur bilemem.

PS. BOGAZICI tip merkezinde besiktasta 2250 ye yapiyorlar hem taksit imkanida varmis bir arastir derim 1 emre ilhan esittir 3 bogazici komik ama gercek.:1:

evet cok haklisin emre bey kendini isvicrede zannediyor herhalde:20: ayrica sadullah beyi daha tecrubeli buluyorum
kendisi zaten capa devlet hastanesinde calisiyor kendisiyle bir gorus belki oradada yapiyordur. ama devlet hastanesinde ne kadar konforlu olur bilemem.

PS. BOGAZICI tip merkezinde besiktasta 2250 ye yapiyorlar hem taksit imkanida varmis bir arastir derim 1 emre ilhan esittir 3 bogazici komik ama gercek.:1:

tamam gerçekten hak ediyor olabilir ama şuan param olsa bende olurum 7.000 verip ama ikinci el araba parası çok yüksek sadulah bey en uygun 3.500 miş canım eskiden çapa hastahanesindeymiş özel hastanelerde yapıyormuş muhammet dilberin de hastalarının burunlarını beğendim ama çok yüksek mi ki ? fiyatları bilemiyorum dün hüseyin altundan fiyat aldım 3.500 diyor senin dediğin hasthanede yapıtran memnun olan var mı canım benimm :((((:14:

boğaz içi estetik te genel de hastalar 2 amelyat olmak zorunda kalıyorlarmı ondan vazgeçmiştim ya herkes bişey söylüyor tam buluyorum derken tekrar vazgeçiyorum ben yoruldum araştırmaktan :///
burda boğaz içi tıp merkezinde ameliyat olan varmı? memnun olan :(((:17:

boğaz içi estetik te genel de hastalar 2 amelyat olmak zorunda kalıyorlarmı ondan vazgeçmiştim ya herkes bişey söylüyor tam buluyorum derken tekrar vazgeçiyorum ben yoruldum araştırmaktan :///
burda boğaz içi tıp merkezinde ameliyat olan varmı? memnun olan :(((:17:

DIGER TOPIKLERDEN OKUDUGUM KADARIGLA MEMNUN OLANDA var olmayanda hatta benim uzak akrabalrimdan biride orda oldu cokta memnun. ama ben orada olmaya hep soguk bakiyorum.
buyuk ihtimalle sadullah beye olucam tamam hastanesi MEDILIFE cok super bi hastane degil ama zaten topu topu 6 veya 7 saat kalmiycakmiyiz. cok luks hastanelere 7 bin lira vermektense orda olurum daha iyi .hem sadullah beyin elinden simdiye kadar belki binlerce burun gecmistir yani tecrubeli biri sanirim. kisacasi ben ona olmayi dusunuyorum nolursa olsun artik omrumu doktor arastirmakla gecirmeye niyetim yok. isallah sende dogru doktoru bulup olursun canim ya

DIGER TOPIKLERDEN OKUDUGUM KADARIGLA MEMNUN OLANDA var olmayanda hatta benim uzak akrabalrimdan biride orda oldu cokta memnun. ama ben orada olmaya hep soguk bakiyorum.
buyuk ihtimalle sadullah beye olucam tamam hastanesi MEDILIFE cok super bi hastane degil ama zaten topu topu 6 veya 7 saat kalmiycakmiyiz. cok luks hastanelere 7 bin lira vermektense orda olurum daha iyi .hem sadullah beyin elinden simdiye kadar belki binlerce burun gecmistir yani tecrubeli biri sanirim. kisacasi ben ona olmayi dusunuyorum nolursa olsun artik omrumu doktor arastirmakla gecirmeye niyetim yok. isallah sende dogru doktoru bulup olursun canim ya

canım senın burun ucunda sıkıntı var mı senin rahatsız olduğun yerin neresi burnunda kemer falan mı var ?

doktor cok istanbulda belki 200 askin doktor vardir ama hangisine denk gelicegin onemli insallah kasabin biri olmasinda. dedigin doktoruda hic duymadim bi google amcadan arastirayim bakalim:44:

evet buldum doktorun kendi sitesi de varmis ama site icerik fakiri hic bir bilgi yok.doktora gelince 50 yasinda belki de deneyim sahibidir bilmiyorum ama ethica da calistigina gore biraz tuzlu olabilir.

arkadaslar sadullah bey gercekten cok ıyı bı doktor bende kendısıyle grstum bugun.fıyatları cok makül mütevazi bı ınsan bence yanında calısan sekreterıde bnm cok yakın arkdasım ztn ve kızın burnuna bakarsanız gercekten güzel ve doğal sadullah beyın eserı cünkü dusunenelere tavsıye ederım

burun ucunu yaparken sıkıntı oluyor mu acaba ? burun ucunda çok iyi olmadığı söyleniyor da

evet buldum doktorun kendi sitesi de varmis ama site icerik fakiri hic bir bilgi yok.doktora gelince 50 yasinda belki de deneyim sahibidir bilmiyorum ama ethica da calistigina gore biraz tuzlu olabilir.

canım yarına randevu aldım ben şöyle bir durum var kafam da sormadan geçemicem plastik cerrah bence daha iyiburun yapar diye düşünüyorum ama kbb cı da iyi estetik yaapamaz diye düünüyorum fakat hem çok iyi estetik yapadan hemde KBB olan çok para istiyor
KBB randevu aldım Tamer Köseye gidicem saat 10 da

git bir gorus derim eger isinin ehli ise kbb cilerde iyi burunlar yapiyor ama plastik cerrahlar bu isin okulunu okuyor .
zaten sana onceki yaptigi burunlari gosterecektir eger icine sinerse ve fiyatda makul se anlasirsiniz.
ne kadar cok doktor arastirirsan kafan okadar cok karisir. yok cok ucuz olsun dersen bulgaristanda 600 euroya yapan bir doktor taniyorum 60 kusur yasinda kendisi acaba nesteri tutmayi nasil beceriyor:1: her neyse konuyu baya dagittim sen iyice bir dusun doktorunu bul ol ameliyati gitsin .

Back