Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam uzun zamandır yazamadım bende 1.5 yıl oldu Sadullah Karun a ameliyat oldum hayatım boyunca verdiğim en güzel karardı. burada bulup tanıdım. çok ucuza ve çok doğal bir burnum oldu hiç kimse ameliyatlı olduğumu anlamıyor. Fakat arada ne güzel burnun var diye iltifatlar alıyorum. bende havaya giriyorum ...söylemiyorum ...doğuştan mış gibi...süper bir duygu. bazen yolda bir yerde burnu güzel olmayan birini gördüğümde durdurup söylemek geliyor. sende ol arkadaşım korkma güzel bir duygu diye. ve allah razı olsun Sadullah Bey çok hesaplı olarak piyasanın altında bir fiyatla bu sorunumdan kurtulmamı sağladı...Mutluyum :))))
Kızlar şimdi çıktım muayeneden Sadullah beye ama sanki beni cok ikna edemedi gibi medilife da yapıyor ve 3500 fiyat verdi suan yoldayim Bağdat caddesine Emre ilhana gidiyorum bakalım o ikna edebilecek mı ? Dua edin bana öpüyorum sizi
neden canim ya ilgilenmedimi yoksa ne dedi tam olarak anlat lutfen haftaya benim de randevum varda.![]()
evet cok haklisin emre bey kendini isvicrede zannediyor herhaldeayrica sadullah beyi daha tecrubeli buluyorum
kendisi zaten capa devlet hastanesinde calisiyor kendisiyle bir gorus belki oradada yapiyordur. ama devlet hastanesinde ne kadar konforlu olur bilemem.
PS. BOGAZICI tip merkezinde besiktasta 2250 ye yapiyorlar hem taksit imkanida varmis bir arastir derim 1 emre ilhan esittir 3 bogazici komik ama gercek.![]()
evet cok haklisin emre bey kendini isvicrede zannediyor herhaldeayrica sadullah beyi daha tecrubeli buluyorum
kendisi zaten capa devlet hastanesinde calisiyor kendisiyle bir gorus belki oradada yapiyordur. ama devlet hastanesinde ne kadar konforlu olur bilemem.
PS. BOGAZICI tip merkezinde besiktasta 2250 ye yapiyorlar hem taksit imkanida varmis bir arastir derim 1 emre ilhan esittir 3 bogazici komik ama gercek.![]()
boğaz içi estetik te genel de hastalar 2 amelyat olmak zorunda kalıyorlarmı ondan vazgeçmiştim ya herkes bişey söylüyor tam buluyorum derken tekrar vazgeçiyorum ben yoruldum araştırmaktan :///
burda boğaz içi tıp merkezinde ameliyat olan varmı? memnun olan(
17:
DIGER TOPIKLERDEN OKUDUGUM KADARIGLA MEMNUN OLANDA var olmayanda hatta benim uzak akrabalrimdan biride orda oldu cokta memnun. ama ben orada olmaya hep soguk bakiyorum.
buyuk ihtimalle sadullah beye olucam tamam hastanesi MEDILIFE cok super bi hastane degil ama zaten topu topu 6 veya 7 saat kalmiycakmiyiz. cok luks hastanelere 7 bin lira vermektense orda olurum daha iyi .hem sadullah beyin elinden simdiye kadar belki binlerce burun gecmistir yani tecrubeli biri sanirim. kisacasi ben ona olmayi dusunuyorum nolursa olsun artik omrumu doktor arastirmakla gecirmeye niyetim yok. isallah sende dogru doktoru bulup olursun canim ya
cok hafif bir kemer var ve ucu sarkik.
benimkide aynı hafif kemer var uucu sarkık ve sanki kanatları az büyük gibi
arkadaslar sadullah bey gercekten cok ıyı bı doktor bende kendısıyle grstum bugun.fıyatları cok makül mütevazi bı ınsan bence yanında calısan sekreterıde bnm cok yakın arkdasım ztn ve kızın burnuna bakarsanız gercekten güzel ve doğal sadullah beyın eserı cünkü dusunenelere tavsıye ederım
evet buldum doktorun kendi sitesi de varmis ama site icerik fakiri hic bir bilgi yok.doktora gelince 50 yasinda belki de deneyim sahibidir bilmiyorum ama ethica da calistigina gore biraz tuzlu olabilir.