sağolsun!!!! yaptığı 2. operasyonla düzelteceğini söylediği burnumu mahvetti hiç nefes alamıyorum şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum...
foruma yazmayali o kadaaar uzun zaman olmus ki ayni donemde ameliyat olan arkadaslarin ne durumda oldugundan hic haberim yoktu, bugun aklima takildi girip bi doktorumuzun basligina bakayim dedim. birkac arkadasin ciddi sekilde memnuniyetsiz oldugunu gorunce uzuldum pikolat hatirlar misin bilmiyorum, sen benden sonra olanlardandin, basta cok dogal hos bir burun cikmisti bandajlarinin ardindan ama sonra gittikce degisti sanirim, ozellikle 2. ameliyatini oldugundan hiic haberim yoktu elbette, Venus de dusunuyordu cok ufak bir sey icin, ondan da haberim yok. acikcasi uzuldum bunca emek ve sabrin bosa gitmesine. ben Sadullah beye yaptirdigim ameliyattan cok memnun kaldim, yillardir muzdarip oldugum septum deviasyonum duzeldi, burnumdaki etler alindi ustune bir de estetik oldu, hem islevsel hem de estetik olarak hicbir sikayetim olmadi. benim burnum da oldukca sorunlu ve zor bir burundu, etli ve kalin derili denilenlerden, sansim varmis ki basarili bir ameliyatla tum dertlerimden kurtuldum, yillar sonra buraya donup de sizin memnuniyetsizliginizi okuyunca sasirdim ve uzuldum, umarim dusundugun yeni ameliyatta her sey hallolur pikolat, senin icin ne kadar zor olabilecegini tahmin ediyorum