cok sagol.. sag tarafımdaki cökme yüzünden revizyon sart nefes almamı zorlastırıyo cünkü ama dedigin gibi inceldikce benim icin beklemek kolaylasır, sol tarafım oturdukca daha az rahatsız edecektir beni sag tarafımın görüntüsü, yani umarım öyle olur :) sen kime olmustun ameliyatı, memnunmusun ?
ayrıca bu forumda yazılanları okuyordum ve insanlar doktorları hakkında şu tip bilgiler veriyorlardı....: ameliyat öncesi detaylı görüşmeler 1 diil 2 veya 3 görüşme + ameliyat sonrası doktorunuzun sizi arayıp durumunuzu sorması + ameliyat öncesi doktorla beraber modellemeler yapılması ve size en uygun modelin ne olacagına karar verilmesi + deriniz kalınmı incemi yaglımı kurumu siz ameliyata gerçekten uygunmusunuz bu tarz şeylere ben hiç rastlamadım açıkcası sadullah beyde ....ama şu an bunların ne kadar önemli oldugunu inanın çok daha iyi anlıyorum....çünkü ameliyat sonrasında sizi ailenizden bile iyi anlayabilecek biri varsa o da doktorunuzdur ve onun araması babanızın veya annenizin aramasından bile daha çok moral verir insana....onun dışında 1 hafta sonra belkide arayıp durumunuzu sorması....veya ameliyat öncesi doktora körü körüne güvenmek diilde gerçekten beraber modellemeler yapıp size en uygun burnun ne olacagına karar verilmesi....bunların hiçbirine rastlamadım ben üzülerek belirtiyorum...bunlar gerçekten çok çok önemli arkadaşlar....benim size tavsiyem benim yaptıgım gibi bi kaç üyenin resmine ve dailmotionda izlediğiniz 1 videoya bakıp ameliyat olmaya karar vermeyin...bu resim ve yorumlar tabiiki çok önemli onlara önemsiz demiyorum....ama asıl önemli olan doktorunuzun size ne kadar yakınlık gösterdiği ve tam olarak sizi çözebilmesidir... benim deviasyon problemim vardı kemiğimde ciddi bir kayma vardı ve açıkcası açık ameliyat benim için daha uygun bi çözümdü çünkü burnun anatomisi tam olarak görülebiliyor açık ameliyatlarda....ve sorunlu burunlarda tavsiye edilen genel olarak açık ameliyat benim araştırmalarımdan anladığım.....neyse sanırım çok uzadı canım biraz sıkkın sadece paylaşmak istedim umarım sizinde canınızı sıkmamışımdır :)
kesinlikle haklısın.. benim doktorumda burnuma sadece ameliyat masasında 2 saniye kadar dokunmustu.. ne muayene, ne bilgilendirme, ne tasarım... hicbisey... bende doktorun bu tavrınının sebebini kendine olan güveni sanıp körü körüne yattım masaya ve sonuc rezalet :) kimse ismin önündeki doç. prof. gibi sıfatlara aldanmasın cok cok iyi arastırılması lazım böyle bi karardan önce. bence doktorun ilgi ve alakası o kisiye insan olarak deger verdigini gösterir ve hastayı memnun etmek icin elinden gelenin en iyisini yapmaya calısır.
ayrıca bu forumda yazılanları okuyordum ve insanlar doktorları hakkında şu tip bilgiler veriyorlardı....: ameliyat öncesi detaylı görüşmeler 1 diil 2 veya 3 görüşme + ameliyat sonrası doktorunuzun sizi arayıp durumunuzu sorması + ameliyat öncesi doktorla beraber modellemeler yapılması ve size en uygun modelin ne olacagına karar verilmesi + deriniz kalınmı incemi yaglımı kurumu siz ameliyata gerçekten uygunmusunuz bu tarz şeylere ben hiç rastlamadım açıkcası sadullah beyde ....ama şu an bunların ne kadar önemli oldugunu inanın çok daha iyi anlıyorum....çünkü ameliyat sonrasında sizi ailenizden bile iyi anlayabilecek biri varsa o da doktorunuzdur ve onun araması babanızın veya annenizin aramasından bile daha çok moral verir insana....onun dışında 1 hafta sonra belkide arayıp durumunuzu sorması....veya ameliyat öncesi doktora körü körüne güvenmek diilde gerçekten beraber modellemeler yapıp size en uygun burnun ne olacagına karar verilmesi....bunların hiçbirine rastlamadım ben üzülerek belirtiyorum...bunlar gerçekten çok çok önemli arkadaşlar....benim size tavsiyem benim yaptıgım gibi bi kaç üyenin resmine ve dailmotionda izlediğiniz 1 videoya bakıp ameliyat olmaya karar vermeyin...bu resim ve yorumlar tabiiki çok önemli onlara önemsiz demiyorum....ama asıl önemli olan doktorunuzun size ne kadar yakınlık gösterdiği ve tam olarak sizi çözebilmesidir... benim deviasyon problemim vardı kemiğimde ciddi bir kayma vardı ve açıkcası açık ameliyat benim için daha uygun bi çözümdü çünkü burnun anatomisi tam olarak görülebiliyor açık ameliyatlarda....ve sorunlu burunlarda tavsiye edilen genel olarak açık ameliyat benim araştırmalarımdan anladığım.....neyse sanırım çok uzadı canım biraz sıkkın sadece paylaşmak istedim umarım sizinde canınızı sıkmamışımdır :)
gizemsu gecmıs olsun daha cok yenısın inş zamanla sorunun duzelir keske kontrollerıne duzenlı gıtseydın belkı o anda yapılacak bı mudahale, bır masaj sorunun cozulmesıne yardımcı olabılırdı.doktorun tasarım yapmadıgını forumda yazmıstık ama dıger konular ıcın sana katılıyorum:) doktorun ameliyat sonrası araması ılgılenmesı bı hatır sorması cok onemli.hatta bende amelıyat olmadan forumda sormustum ılgısı alakası nasıl dıye.cunku bılıyodum kı normalda araması lazımdı ve cevremde ameliyat olmus olanlarıda gordugum ıcın beklıyodum ama burnumun guzel olması bunları unutturdu bana. inşallahh bıkac ay sonra burnundan memnun olmuş bı sekılde tekrar buraya yazarsın. kendısı normalda cok yogun bı doktor belkı bu yuzden hastane ve klınık dısındakı hastalarıyla fazla ılgılenemıyordur.
atel ve bantlar cıktıktan her 15 gunde bır gıttım ben kontrole en sonda temmuzda gıttım.dedıgın gıbı arama yapılmıyor ve bı daha ne zaman gıdıcem bılmıyorum:) belkı 6.ayım dolunca oda cagırılırsam:)
venüs sekerrr nasılsınnn?????****
evet cnm 2 ay inzivavya çekıldım ıyım burnusumda ıyı:)iyiym cnm asıl sen nasılsınnn gelişmeler nasıl bi gıttın donmedın bıze:)
evet cnm 2 ay inzivavya çekıldım ıyım burnusumda ıyı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?