Geceler boyu nöbet tutan ve en absürd saatlerde bile doğuma giden doktorlarımızın neyin acil neyin acil olmadığını bizim gibi duygusal insanlardan daha iyi bildiklerine inancım sonsuz. Düşük tehdidi başlamışsa o bebeğin sakat olma OLASILIĞI vardır derler o kadar. Düşecek bebeği yerinde tutacak hiçbir tedavinin olmadığını belirtmişti bana da . Nitekim öyle de oldu. Hem 5 haftalık gebelik kanamasının nesi acil ? Adet miktarı kanarız en fazla o kadar. Size acil müdahale ne yapabilirdi ki? Bakın ben düşük konusunu çok araştıran birisiyim. Başıma geldi ve ben de çok çektim. 1 tane proluton ile mi hayatta tuttuğunuzu sanıyorsunuz? Elbette elinizden geleni yapmakla bir anne adayı olarak kendinizle gurur duyabilirsiniz. Bebeğiniz analı babalı büyüsün. Ama ''ben bu çocuğun doğması için mucizenin sahibiyim, kaderimi değiştirdim,doktor kaderime terketti beni '' deyip de bir doktoru karalamadan önce düşünmek lazım.Bunun ahireti de var. Düşünmek de yetmez,BİLİMSEL ÇALIŞMALARA bakmak lazım. Duygusal düşünüp sizin için kalkıp gelmedi diye hırsa gerek yok. Acil durumu onlar iyi bilir çünkü. Size proluton önermemiş olabilir. Doğum mucizesi buna bağlı değildir çünkü.Sakatsa düşsün gitsin diyecek birisi de değil o. Yaptığınız iftiraya girer, dikkat etmekte fayda var derim. ''Bu erken haftada sakatsa zaten düşer,doğal seleksiyon,Allah'ın bizi koruma mekanizmasıdır aslında '' demişti bana da. Çünkü Arzu Hanım bildiğim kadarı ile istemli kürtaj yapmıyor, kalbi atan ama istenmeyen sakat bebekleri de almıyor.