Op. Dr. Arzu Karaman Yeşildağ (Kocaeli Akademi Hastanesi)

Arkadaslar akademi doğum ücreti için herkese farklı fiyat veriyor valla bize ilk konuştuğumuz da 3.500 fiyat verdiler itiraz ettiğimiz için 1450 ye düşürdüler kafalarına göre fiyat söylüyorlar eğer itiraz etmez verirsen o onlara kar kalıyor kimden benim tavsiyem baştan konuşun fiyati yoksa doğumda kaç para isteyecekleri belli olmaz ve parayi vermeden doğuma almıyorlar bilginize

Ben Mart ayında akademide doğum yaptım ama bir daha o hastaneye adım atarmiyım bilmiyorum allah düşürmesin

Valla olur mu bilmem ama oldu hatta benim ıspatım bile var yani elimde ilk gittik fiyat sormaya 3500 dediler sonra doktorumzla konuştuk o bile o kadar fiyat mı olur bi daha konuşun deyince bu sefer 1750 falan dediler ve medikal muasebedeki bayanlar çok saygısızlar ve kendilerini hastanenin sahibi sanıyorlar resmen neyse biz hem onlarin bu tavirından hemde fiyat konusundaki tutarsızliklarindan dilekçe yazmıştık ondan sonra fiyat 1450 düştü siz düşünün yani ilk 3500 diyipte 1450 ye nasıl düşer benimle aynı anda doğum yapanlardan kaç para aldılar bilemem çünkü biz doğum için gittiğimizde anlamış olmamıza rağmen 1750 fiyat verdiler neymiş indirim yapmışlar doğum fiyatlarına cart curt bişeyler anlattılar ama allahtan elimizde yazılı imzalı fiyat kartımız vardıda anlaştigımiz fiyat a ödedik bu arada doktora gelince on numara bi insan ona hiç lafım yok ve bize çok yardımcı oldu hep dediğim kelime yine hamile olsam ona giderim ve herkese Önerdiğim bi doktordur ama hastane yüzünden ondan da vazgeçtim sanırım inşallah başka bi hastaneye geçer de bu arada doktorum yaşar çeğil

Valla olur mu bilmem ama oldu hatta benim ıspatım bile var yani elimde ilk gittik fiyat sormaya 3500 dediler sonra doktorumzla konuştuk o bile o kadar fiyat mı olur bi daha konuşun deyince bu sefer 1750 falan dediler ve medikal muasebedeki bayanlar çok saygısızlar ve kendilerini hastanenin sahibi sanıyorlar resmen neyse biz hem onlarin bu tavirından hemde fiyat konusundaki tutarsızliklarindan dilekçe yazmıştık ondan sonra fiyat 1450 düştü siz düşünün yani ilk 3500 diyipte 1450 ye nasıl düşer benimle aynı anda doğum yapanlardan kaç para aldılar bilemem çünkü biz doğum için gittiğimizde anlamış olmamıza rağmen 1750 fiyat verdiler neymiş indirim yapmışlar doğum fiyatlarına cart curt bişeyler anlattılar ama allahtan elimizde yazılı imzalı fiyat kartımız vardıda anlaştigımiz fiyat a ödedik bu arada doktora gelince on numara bi insan ona hiç lafım yok ve bize çok yardımcı oldu hep dediğim kelime yine hamile olsam ona giderim ve herkese Önerdiğim bi doktordur ama hastane yüzünden ondan da vazgeçtim sanırım inşallah başka bi hastaneye geçer de bu arada doktorum yaşar çeğil
Bende yaşar beyin hastasıyım. Bu hafa hidicem fiyat bilgisini onamı sorayım muhasebedeki kızlaramı? Gerçekten çok sinir boucu oradakiler

Bende yaşar beyin hastasıyım. Bu hafa hidicem fiyat bilgisini onamı sorayım muhasebedeki kızlaramı? Gerçekten çok sinir boucu oradakiler
Yaşar bey fiyat bilgisine karışmaz canım Medikal muhasebe varya orayla konuşacaksın ama oradakiler biraz ukalalar sana şimdiden kolay gelsin ve bu arada yüksek fiyat verirseler itiraz et kabul etme ben senin yerinde olsam 1500 den fazla vermem çünkü ben martta doğum yaptım 1450 tl verdim ve fiyat alınca imzalı kaseli

Bende önümüzdeki hafta arzu hanım gitmek istiyorum doğumda orda düşünüyorum ama fiyatlardaki tutarsızlık canımı sıktı kime göre neye göre böyle farklı fiyatlar veriliyor acaba

Bende önümüzdeki hafta arzu hanım gitmek istiyorum doğumda orda düşünüyorum ama fiyatlardaki tutarsızlık canımı sıktı kime göre neye göre böyle farklı fiyatlar veriliyor acaba
Valla fiyatlar kime göre neye göre değişiyor bilemem ama ben yaşadıklarımı anlatıyorum fazla ücret ödemeyin boşuna diye

Valla fiyatlar kime göre neye göre değişiyor bilemem ama ben yaşadıklarımı anlatıyorum fazla ücret ödemeyin boşuna diye
Merhabalar. Ben de Yaşar Bey'in hastasıyım. Kendisindne çok memnunum. Beni hiç germedi, her konuda yardımcı oldu. Kafamda soru işareti yok. Özel sigortalı olduğum için de farklı fiyat politikalarından pek haberim yok. Ama ben de hasta ilişkilerindeki siyah saçlı bayanla bir kaç kere görüştüm. Dünyadan bir haber. Özel sigortalıysan 4000 isteriz sigortadan 1000 tl fark çıkar dedi. Sonra muhasebeyi aradı, sigortanın tamamını karşıladığını öğrendi vs. Doğum fotoğrafçısı, süsleme, kuaför gibi hizmetler hakkında bilgi alamıyorum bir türlü. Yemeğe çıkacağım dedi diye de odaları gezemedim. Kısacası doktor ne kadar iyiyse hasta ilişkileri maalesef o kadar kötü, ve personelle alakalı bu.
Benim size sorum bu hizmetlerle alakalı olacak. Doğum ve bu hizmetlerden memnun kaldınız mı? Biraz bilgi alabilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalik 2 düsük yaşadim kocaelinde yaşiyorum buradaki nerdeyse butun ozellerdeki doktorlara gitmisimdir en son üniversitede arastirmalara basladik rahim filmi istedi prof. Bende akademi hastanesinden Arzu hanima randevu aldim.şunu soyleyeyim hayatimda ilk defa bi doktorun insanca yuzume bakip derdimi dinledigini gördüm.o kadar stresli gitmistim ki bir anda kayboldu hepsi.cok guzel ilgilendi film cekimi.sirasinda adim adim anlatti neler yaptigini beni.rahatlatmak.için gayet kibar guler yuzlu insandi yani kisaaca.suanda dua ediyorum burada olduğum surece insallah o da kocaelinde olur diye. Derdimi.dert.edinmiş hali bile beni.cok duygulandirdi. Kocaelinde gitmeyi dusunen arkadaslara kesinlikle tavsiye ediyorum

Arzu Hanımın takibinde ikinci doğumumu da gerçekleştirdim çok şükür Haziran ayında. 37. haftamda kontrol için hastaneye vardığımda şiddetli sancılarım başlamıştı, zaten hazırlıklıydık her an doğum olabilir diye uyarmıştı Arzu Hanım çünkü bebeğim çok aşağıdaydı ve sancılarım çoğalmıştı. Neticede kendisine duyduğum sonsuz güvenle 37+1'de ikinci bebeğimi kucağıma aldım, iyiki de o gün doğuma karar vermişiz çünkü bebeğim son anda ters dönmüştü ve o şekilde normal doğumun başlaması benim ve bebeğim için çok tehlikeli bir durum oluşturacaktı. Doğum sonrası da inanılmaz rahattı, ilk doğumum ne kadar zor olduysa bu seferki doğum bir o kadar kolay geçti, bir gece hastanede yattım ve kendimi iyi hissettiğim için ikinci gün akşam üzeri çıktım. Sezaryen yarası için kendisinin tavsiyelerine birebir uydum ve hiç sıkıntı yaşamadan toparladım kendimi. Hala daha aklıma takılan bişey olsa, sağlıkla hastaneyle alakalı bir durumum olsa kendisine danışırım, benim için artık ailemizden biri gibi. Arzu Hanıma gitmeyi düşünen arkadaşlar hiç çekinmesinler candır O :KK68::KK68::KK68:

Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! Bende Yorumlara bakarak arzu karaman yeşildağ gittim ama berbat bir doktor ne güler yüzlü nede samimi ukala kendini beğenmiş bir doktor sorulara bile net cevap vermiyor olabilirde olmayabilirde diye cevap veren bir doktor asla bir daha gitmem ve kimseyede tavsiye etmem

Kesinlikle tavsiye etmiyorum!!! Bende Yorumlara bakarak arzu karaman yeşildağ gittim ama berbat bir doktor ne güler yüzlü nede samimi ukala kendini beğenmiş bir doktor sorulara bile net cevap vermiyor olabilirde olmayabilirde diye cevap veren bir doktor asla bir daha gitmem ve kimseyede tavsiye etmem
Bu yazıyı görünce inanılmaz şaşırdım. 2 çocuğumu da sevgiyle doğurtan ,7/24 telefonu açık olup,şefkatle sorularımı yanıtlayan,her halimize sabreden bu insan da nihayetinde insan. Her zaman her hali,bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor. Korona salgını döneminde gönülden hizmet veren bu insanları anlamaya davet ediyorum sizi. Bizlere gülmek zorunda olmadıkları gibi,sorularımıza da yüzde yüz netlik sağlayacak cevabı veremeyebilirler. Tıp bu nihayetinde 2x2 eşittir 4 eder diye birşey mi sanki tıp? Gebelik belirsizliğe tahammüldür derdi sevgili hocam Arzu Hocam . Çok da doğru. Belirsizliğe tahammül etmek kolay değil .Sağlıkta şiddet yasası onaylanmadıkça her yerden bu insanlara şiddet rahatça uygulanabiliyor malesef. Ve ben de kahroluyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Bu yazıyı görünce inanılmaz şaşırdım. 2 çocuğumu da sevgiyle doğurtan ,7/24 telefonu açık olup,şefkatle sorularımı yanıtlayan,her halimize sabreden bu insan da nihayetinde insan. Her zaman her hali,bizim istediğimiz gibi olmayabiliyor. Korona salgını döneminde gönülden hizmet veren bu insanları anlamaya davet ediyorum sizi. Bizlere gülmek zorunda olmadıkları gibi,sorularımıza da yüzde yüz netlik sağlayacak cevabı veremeyebilirler. Tıp bu nihayetinde 2x2 eşittir 4 eder diye birşey mi sanki tıp? Gebelik belirsizliğe tahammüldür derdi sevgili hocam Arzu Hocam . Çok da doğru. Belirsizliğe tahammül etmek kolay değil .Sağlıkta şiddet yasası onaylanmadıkça her yerden bu insanlara şiddet rahatça uygulanabiliyor malesef. Ve ben de kahroluyorum. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Bizlerde dışarıda çalışan insanlarız ve nihayetinde bizde insanız evdeki yada sosyal yaşantımızda ki sorunlarımızı hiç bir zaman işimize yansıtmıyoruz,
korona salgınında hizmet vermiyor diye bir şey söylemedim zaten bütün sağlık calısanlarımız bu zor süreçte seferber bir tek bu doktor değil.

7/24 kimsenin gülmesini beklemiyoruz ama 5 karış suratla birde üstüne üstlük ağız içinde cevaplar verip sessiz kalması soruyu tekrar soruncada sert ve ukala tavırla geçiştirmesi normal mı

biz doktorlara iyileşmeye ne sıkıntımız olduğunu öğrenmeye gidiyoruz , ya olur ya olmaz cevabını nasıl kabul edebiliriz 2 seçenek var zaten bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok

Siz nasıl olumlu yorumlarınızı söylemekte özgürseniz bende olumsuz yorumlarımı ve şikayelerimi söylemekte özgürüm ve dediklerimin halada arkasındayım

ASLA VE ASLA KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM.
Siz edersiniz etmezsiniz o sizin bileceğiniz iş

sağlıkta sözlü ve temaslı şiddet yasası çıkmalı bence de kesinlikle ve

bizim gibi bütün umutlarını bu doktorlara bağlayan hastalarada bu tür aşalayıcı tavırlarda olan doktorlarada bir yaptırım uygulanmalı

Bu kadar savunmaya geçip sinirli cevaplar verince sayfanıza girip inceledim de ... sadece Arzu Karaman ile olan olumsuz yorumlara cevap verdiğinizi gördüm :)

başka hiç bir konuda yazdığınız bir şey yok üstelik bir cevapta 2 kuzenim bu doktorda doğurdu sorunsuz demişsiniz şimdide bana
ben 2 doğum yaptım bu doktorda diyorsunuz o yorumda niye kendi olumlu doğumlarınızdan bahsetmeniz bi kararmı verseniz acaba :)

Arzu Doktor olarak kendiniz mi yazıyorsunuz yoksa başka bir yakınınızı mı görevlendirdiniz bu olumsuz yorumları cevaplamak için bilmiyorum ama bu yaptığınız ilede iyice gözümden düştünüz ,

inatla her yorum sayfasına bu basımdan geçen olumsuz muayenenizi yazıp anlatacağım bizim düştüğümüz hatalara başka bir anne adayı düşmesin diye susturamıcaksınız

Yorumda doktora şiddet mı uygulanmış yada doktora şiddete teşvik mı edilmiş? Bu doktoru önermemiş, doktorla ilgili kötü tecrübe edinmiş. Sağlık çalışanı diye eleştiremeyecekmiyiz bile? Doktor da olsa onu eleştirme hakkımız var, bunda kötü bir şey yok.

Yorumda doktora şiddet mı uygulanmış yada doktora şiddete teşvik mı edilmiş? Bu doktoru önermemiş, doktorla ilgili kötü tecrübe edinmiş. Sağlık çalışanı diye eleştiremeyecekmiyiz bile? Doktor da olsa onu eleştirme hakkımız var, bunda kötü bir şey yok.

Öncelikle anlatmak istediğimi anladığınız için gerçekten teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
o yorumu yazan kişinin sayfasına girip mesaj bölümüne bakarsanız 2015 yılından beridir sadece bu doktora yazılan kötü yorumlara cevap vermiş ya kendisi yada bu tür yorumları eleştirmek çürütmek için seçilmiş biri

X