Op. Dr. Niyazi Altıntoprak

Boyut, kavis ve nefes alma durumu her şey güzel. Alçı ve aparat beni çok korkutmuştu, çıkınca içim o kadar rahatladı ki.
Ne kadar ücret ödediniz?Hastanede kaç gün kaldınız söyleyebilir misiniz?Bir de size bambaşka bir burun yaratmış gibi konuşuyorsunuz.Burnunuz tamamen değişti mi(her açıdan)?Ben de gelecek sene olacağım ve bulabildiğim iyi doktorları listeleyip karar vermek istiyorum.

Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Önce korktum şişlik yüzünden, sonrasında şişlik indi burnum şu an güzel. Parasını onları arayıp öğrenin. Hastanede bir gün kaldım.

Boyut, kavis, nefes alma her şey güzel tavsiye ederim yazmışım hala nasıl memnun değil misiniz yazıyorsunuz pes yani insanı yormayın.

Ben de yorum yapmış olayım. 12 Aralık’ta niyazi beye ameliyat oldum. 2 gün önce alçı alındı ve burnumu ilk kez gördüm. Gerçekten o kadar mutluyum ki. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri Niyazi hocaya karar kılmak oldu. Ameliyat fotosundan bile daha güzel burnum
Düşünen olursa gözüm kapalı tavsiye ederim arkadaşlar.

Niyazi Altıntoprak ‘a ben de 1 şubatta ameliyat oldum çok memnunum hem kendisi hem asistanı gerçekten çok ilgililer. İstanbul da gidip görüşülmesi gereken doktorlardan eğer ameliyatı düşünen varsa kesinlikle şans vermeli

Merhaba bende niyazi beyle görüşmek istiyorum 6 yıldır doktor araştırıyorum görüşmelere gidiyorum eve kimi doktorlar yan profil çok güzel ama önden batırıyolar bnm içinde ön profil çok önemli çünkü burun ucum düşük o kadar doktor araştırdım ama ön profil olarak çok beğendim güzel yapıyo ama yinede kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…