Ben de yeni ameliyat oldum kendisine tamponlarım alınalı birkaç gün oldu.Kendisi ilgili güleryüzlü bir doktor daha çok yorum yapabilicek durumda değilim, ilerleyen zamanlarda tekrar düşüncelerimi paylaşırım.Yalnız bir sorum olucak tamponlar çıktı ve ben hala nefes alamıyorum 10 gün oldu ameliyat olalı normal mi?
fiyat vermem etik olmaz . Ama fiyatı Niyazi Bey ile yüz yüze konuşmanızın daha iyi olacağını söyleyebilirim. Kendisi yardımcı olacaktır size.muayene için para talep eden yok. Aynı hizmeti çok uçuk fiyatlara yapan doktorlar biliyorum.merhaba , ameliyatı yeni olmuşsunuz. öncelikle geçmiş olsun.Eşiminde aynı şikayeti var burun eğriliği var ve ufak bir estetik yaptıracak. ücret olarak ne ödediğinizi merak ediyorum açıkçası
bunu bana değil doktora çekinmeden sorabilirsin bence. tampondan sonra burun içi şiş oluyor ve sürekli temizlik istiyor. kedine biraz daha zaman tanımalısın.Ben de yeni ameliyat oldum kendisine tamponlarım alınalı birkaç gün oldu.Kendisi ilgili güleryüzlü bir doktor daha çok yorum yapabilicek durumda değilim, ilerleyen zamanlarda tekrar düşüncelerimi paylaşırım.Yalnız bir sorum olucak tamponlar çıktı ve ben hala nefes alamıyorum 10 gün oldu ameliyat olalı normal mi?
Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymış.Burnumun şekli şimdiden çok güzel görünüyor ve nefes almayada başladım.Eğer Niyazi beye ameliyat olmayı düşünüyorsanız ben kendi adıma memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmaya karar verdim. solunum ve estetik bozukluk var burnumda. Bunun için ilkez bir doktora görünmeye karar verdim. İlk olarak arkadaşım vesilesi ile Niyazi Bey ile görüştüm. Çok samimi geldi. Fakat İnternete hakkında olumlu veya olumsuz bir şey göremediğim için terettüd yaşıyorum. Doktor hakkında bilgi sahibi olan varmı? Ek olarak başka doktorlara görün öyle karar ver dedi. Bunu derken nedemek istediğinide anlamış değilim. Teşekkürler.
Benimde biri büyüktü ama içirdeki tampon ipi beni rahatsız ettiği için bir tarafa çok parmağımı soktumİlk başlarda biraz nefes almaya başlamıştım ama artık tamamen nefes sorunum var ve geçmeyecek gibi görünüyor.Ödemler indikçe burun deliklerimde de bi asimetri mevcut sağ ve sol taraf birbirinden farklı.Son durumumdan maalesef memnun değilim.
Ben az nefes alıyordum. Tampon çıkınca çook rahat aldım. Sonra azaldı zaman geçtikçe çok daha iyi duruma geldi ve bir kere bile tıkanma olmadı. İnşallah sizde rahat nefes alırsınız,Özelden yazılan mesajlardan dolayı tekrar yazmak istedim.Öncelikle Dr güleryüzlü ve iyi bir doktor.Benim memnum olmadığım şeyler oldu ama genel anlamda burnumun şekli kötü değil.Şuanda beni zorlayan nefes alma sorunum var o da zamanla düzelirse eğer tekrar yazarım.Amacım kimseyi kötülemek değil sadece yaşadığım deneyimi paylaşmak.
İnşallah öyledir doktor zamanla açılacağını söylüyor artık nefes almak istiyorumBen az nefes alıyordum. Tampon çıkınca çook rahat aldım. Sonra azaldı zaman geçtikçe çok daha iyi duruma geldi ve bir kere bile tıkanma olmadı. İnşallah sizde rahat nefes alırsınız,
İlk başlarda biraz nefes almaya başlamıştım ama artık tamamen nefes sorunum var ve geçmeyecek gibi görünüyor.Ödemler indikçe burun deliklerimde de bi asimetri mevcut sağ ve sol taraf birbirinden farklı.Son durumumdan maalesef memnun değilim.
Sağ tarafım hala tıkanıyor ilk fırsatta başka bir doktora çıkıcam, görsel olarakta eşitsizlik mevcut.Beklentimi karşılamadı maalesefŞimdi ne durumdasınız?