pınar_86 ya ya çok şaşırdım çok değişmişsin süper bir şey bu ama çok kalkık değil mi? burun ameliyatı olanlar resimlerini ekleyebilirse çok mutlu olurum ben de düşünüyorum çünkü pınarcım kaça yaptırdın burnunu merak ettim yazarsan sevinirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
pinar_86 burnunu profilden cok beğendim. önden görebileceğimiz bir resmini de ilerleyen günlerde koyarsın zannedersem :) ayrıca resmime yaptığın yorum için teşekkür ederim. henüz cevap veremiyorum yorumlara. birsey sormak istiyorum sana ve diğer arkadaslara beğendiğin tasarım ki ben de en cok onu beğendim doğal görünüyor mu ne dersin?
Merhaba Kızlar
uzun zamandir iş yoğunluğumdan dolayı sizleri iyi takıp edemedim
Buluşmayıda sonrada gördüm mutlaka bende olmak isterdim kısmet değilmiş bir sonraki sefere ınşallah
Buluşmanızdan bır sonrakı hafta Naci bey'e gittim konrol için herşey yolunda göğüslerimden çok memnunum iyi ki yaptırmışımama henuz tam ıstediğim yumuşaklıkla değiller onun içinde biraz sabredeceğiz artık :))
Bu arada Kalem nasıl oldun canım bir sorun var mı?
canm tasarm gayt doğal görünyr, yüzünlede çok uyumlu ben çok beğendm.ne zamn olcaksın sen ameliytını?
daha sonraki günlerde eklerim önden de resmleriimi.
dşkleşirme ameliyatı olan arkadaşlar durumunuz nasıl.nasıl kesi yapıldı size. bi de ben yarın aylin hanıma gidicem.aklımda kalmasın diye naci beye de gidicem.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
leylekciğim lütfen moralini bozma ve doktorun seni tatmin etmediyse,biraz daha ayrıntılı araştırmak zorundasın canım. canım ben yanlış hatılamıyorsam,önceki sayfaları karıştır,ama baya bir arkalarda washe diye bir arkadaş vardı,o sanırım dikleştirme yaptırmıştı ve lolipop şeklinde iz olduğundan bahsettiğini hatırlıyorum.bir de benden bir tavsiye bir doktorun bende güven kazanabilmesi,akademik çalışmalara değer vermesinde de yer alıyor ve doktorların tüm yurt dışı yayınları pubmed adlı bir veri tabanında toplanıyor. bir doktorun yenilikleri takip ettiğini burada yaptığı yayınlardan ve katıldığı konferanslardan öğrenebilirsiniz.bence bu çok önemli bir durum,yenilikleri takip eden bir doktor hastasına en son kabul gören yöntemelri uygulayacaktır,bundan emin olun ve aklınızdaki doktorla ilgili bence akademik olarak da bir araştırma yapın ki naci bey bu konuda da oldukça başarılı.bence mutlaka görüşüp bir fikrini almanda fayda var derim. naci bey estetik algısı ve akademik yapısı oldukça güçlü bir doktor,onun fikirlerini yabana atma derim canım. keşke yardımcı olabileceğim birşey olsaydı,dikleştirme ve küçültme konusunda maalesef çok bilgim yok. ama sen gögüs küçültme topiğine de bir bak istersen,sevgiyle kal canım
7' de 7 gerçekleşti arkadaşlar:) Emeğine ellerine sağlık.
Naci Bey'in internet sitesinden;
Sonuç
İyi sonuçlanmış bir burun estetiği ameliyatı sonrası:
1. Hastayı tanımayanlar burun ameliyatı olduğunu anlayamazlar. Sonuç doğaldır.
2. Hastayı tanıyıp ameliyat olduğunu bilmeyenler ilk bakışta değişikliği farkeder ancak bunun neden kaynaklandığını anlayamazlar
3. Hasta burnundan memnundur ve kendine güveni artmıştır. Fotoğraflarda daha güzel poz verir.
4. Burun yüzün diğer bölümleriyle karşılaştırıldığında hem açı olarak, hem büyüklük olarak hem de oran olarak uygun ölçülerdedir.
5. Hastanın nefes alması bozulmamış ve eğer kötüyse düzelmiştir.
6. Burun ucu çok kalkık değildir.
7. Burun sırtı çok oyuk değildir.
Arkadaşlar sizlere yardımcı olması açısından fotograflarımı ekliyorum. Resimler 9. günde çekildi. bandaj ve dikiş alındıktan sonraki durum.
Şu an 16. gündeyim. Dikiş izleri kalmadı. Yanlarda 2 nokta şeklinde kesi izleri var. Burun ucu halen çok sert ve şiş. Morluk kalmadı, yüzüm halen şiş.
Ameliyat sonrası 2. gün acısı çıkıyor. İlk gün gayet normalken birden gözler şişiyor ve morarıyor. 4 günde morluklar ve şişlikler diniyor. 4. günde atel ve tamponum çıktı, Bandaj yapıldı. 9. günde yapışkan batlar çıktı, dikişler alındı.9. günde morlukların yüzde doksanı geçiyor. İlk 4 gün sıkıntılı geçti.9 gün sonra kimse ameliyat olduğumu anlamadı. Doktorun verdiği ilaçları ve kremleri düzenli kullanırsan 4 günde atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?