Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

28 eylül pazartesi naci beye ön görüşme için gitmiştim.Ayrılırken asansörde kontrole gelen bir hastası ile tanıştım.Gayet başarılı bir burun yapmıştı.Tanıştığım arkadaşın telefonunu almıştım fakat kaydetmediğim için kaybettim.Burayı takip ettiğini bildiğimden eğer bana ulaşırsa başka sorularımda olacak.Kırdığım pottan beni hatırlayacaktır. :)

pınar_86 ya ya çok şaşırdım çok değişmişsin süper bir şey bu ama çok kalkık değil mi? burun ameliyatı olanlar resimlerini ekleyebilirse çok mutlu olurum ben de düşünüyorum çünkü pınarcım kaça yaptırdın burnunu merak ettim yazarsan sevinirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canm baya bi değiştiriyor burun insanı.kalkıklığını hiiç kafama takmıyorum çünkü zamnla baya bi iniyr burun o yüzden kakkık olmasını seviyorm:)en azındn düşmicek ucu hiç.özel göztepede 4.500tl ye oldm.kaydirigubbakcemile3

canm tasarm gayt doğal görünyr, yüzünlede çok uyumlu ben çok beğendm.ne zamn olcaksın sen ameliytını?
daha sonraki günlerde eklerim önden de resmleriimi.

Merhaba Kızlar
uzun zamandir iş yoğunluğumdan dolayı sizleri iyi takıp edemedim
Buluşmayıda sonrada gördüm mutlaka bende olmak isterdim kısmet değilmiş bir sonraki sefere ınşallah
Buluşmanızdan bır sonrakı hafta Naci bey'e gittim konrol için herşey yolunda göğüslerimden çok memnunum iyi ki yaptırmışım ama henuz tam ıstediğim yumuşaklıkla değiller onun içinde biraz sabredeceğiz artık :))
Bu arada Kalem nasıl oldun canım bir sorun var mı?

canım öykücüm. evet bu burun meselesi daha önce kafamda yoktu . memeyle beraber gelişti. ama burnumu beğeniyormuydum diye sorarsan beğenmiyordum. ama aklıma böyle birşey gelmemişti. naci bey de telefon ettim dün. kafam çok karışık dedim. sizce bana gerekli mi diye sordum. öyle hastalarım var ki burunları için geliyorlar ama ben burnunda birşey yok diyorum dedi. ama senin için bunu söyleyemem dedi. benim için ameliyata uygun bir burun demek istedi. hatta ailenle ,annen baban ile tekrar gel benimle konuşsunlar daha iyi olur dedi. böyle oldu işte canım. yağmurlukcum. evet ilk ön görüşmede inşallah burun demezsin demişti ama . sonra daha yakından görünce şimdi öyle düşünmedi sanırım. şunu düşünmek te istemiyorum. gereksiz bir ameliyatı bana yapmaz diye düşünmek istiyorum. ona çok güveniyorum. umarım güvenimi boşa çıkarmayacak. hepinizi öpüyorum kızlarr.

canım ben seni ve ruby'yi görmeyi çok istemiştim,ama maalesef olmadı,canım ben çok memnunum,sanırm 1 aydan beri masaj yapmıyorum,yumuşacık oldular çünkü,izler de silikleşmeye başladı. ameliyat sonrasında kendimi çok koruyamadım ben maalesf,hiiç bişey olmamış gibi davrandım,çünkü kimsenin anlamamsı gerekiyordu ve kim ne dediyse yaptım ve ona rağmen maşallah her şey çok çok iyi gidiyor

kizlar desteginize ihtiyacim var. Ekim sonu gibi naci beyde cene implanti icin ameliyat olmak istiyorum ama zaman yaklastikca korkmaya geri adim atmaya basladim. Esimi de yavas yavas alistiyordum oda konuyu actigimda kapatmiyor artik en azindan ama bende gerileme var. biliyorum büyük bir operasyon degil ama genel anestezi, istanbula gelmek ve iki yasina yakin birde oglum var nasil yaparim ederim bilmiyorum. Yapip kurtulan arkadaslara cok imreniyorummmm.....

dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar durumunuz nasıl.nasıl kesi yapıldı size. bi de ben yarın aylin hanıma gidicem.aklımda kalmasın diye naci beye de gidicem.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Son düzenleme:
dşkleşirme ameliyatı olan arkadaşlar durumunuz nasıl.nasıl kesi yapıldı size. bi de ben yarın aylin hanıma gidicem.aklımda kalmasın diye naci beye de gidicem.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

leylekciğim lütfen moralini bozma ve doktorun seni tatmin etmediyse,biraz daha ayrıntılı araştırmak zorundasın canım. canım ben yanlış hatılamıyorsam,önceki sayfaları karıştır,ama baya bir arkalarda washe diye bir arkadaş vardı,o sanırım dikleştirme yaptırmıştı ve lolipop şeklinde iz olduğundan bahsettiğini hatırlıyorum.bir de benden bir tavsiye bir doktorun bende güven kazanabilmesi,akademik çalışmalara değer vermesinde de yer alıyor ve doktorların tüm yurt dışı yayınları pubmed adlı bir veri tabanında toplanıyor. bir doktorun yenilikleri takip ettiğini burada yaptığı yayınlardan ve katıldığı konferanslardan öğrenebilirsiniz.bence bu çok önemli bir durum,yenilikleri takip eden bir doktor hastasına en son kabul gören yöntemelri uygulayacaktır,bundan emin olun ve aklınızdaki doktorla ilgili bence akademik olarak da bir araştırma yapın ki naci bey bu konuda da oldukça başarılı.bence mutlaka görüşüp bir fikrini almanda fayda var derim. naci bey estetik algısı ve akademik yapısı oldukça güçlü bir doktor,onun fikirlerini yabana atma derim canım. keşke yardımcı olabileceğim birşey olsaydı,dikleştirme ve küçültme konusunda maalesef çok bilgim yok. ama sen gögüs küçültme topiğine de bir bak istersen,sevgiyle kal canım

pınarcımmm burnun onden gayet guzel gorunuyor ama bunun sende farkındasın kı bıraz buyuk nacı beye amelıyat olmayı dusunuyorum ve beklentım oldukca fazla bu nedenle onun yaptıgı burna fazlasıyla elestırel gozle bakıyorum burnun sana cok yakısmıs sakın hıc dert etme

canım benim sağol cevapladığın için.naci bey ayın 10.una verdi randevuyu.yarın aylin hanıma gidicem.sonra da naci beye gidicem.artık sonra bi karar vericem.allak bullak oldum iyice.çok teşekkürler

Arkadaşlar sizlere yardımcı olması açısından fotograflarımı ekliyorum. Resimler 9. günde çekildi. bandaj ve dikiş alındıktan sonraki durum.

Şu an 16. gündeyim. Dikiş izleri kalmadı. Yanlarda 2 nokta şeklinde kesi izleri var. Burun ucu halen çok sert ve şiş. Morluk kalmadı, yüzüm halen şiş.

canım çok güzel olmuş,9.gün ama gayet hoş gözüküyor,güle güle kullan,ama ilk günler morarma olmuş biraz sanırım.ameliyat sonrası baya acı çekiliyor mu canım,biraz bilgi verebilir misin

Ameliyat sonrası 2. gün acısı çıkıyor. ılk gün gayet normalken birden gözler şişiyor ve morarıyor. 4 günde morluklar ve şişlikler diniyor. 4. günde atel ve tamponum çıktı, Bandaj yapıldı. 9. günde yapışkan batlar çıktı, dikişler alındı.9. günde morlukların yüzde doksanı geçiyor. ılk 4 gün sıkıntılı geçti.9 gün sonra kimse ameliyat olduğumu anlamadı. Doktorun verdiği ilaçları ve kremleri düzenli kullanırsan 4 günde atlatırsın.

çok güzel olmuş hem de şiş haliyle bu görüntü gerçekten çok hoş..

kızlar ben bişe sorucam.şimdi kas altı oluyosunuz ya kollarınızı ne kadar süre kullanamıyosunuz.ben ikinci kez ameliyat olucam galiba.karar verdim ama hani çok ağrılı ya ilk olsa neyse ikincide gözüm yemiyo.mafoldumben.bi de çok ağrı kesici aldınızmı ameliyat sonrası.karaciğer takibim yapılıyo fazla ağır ilaç almam yasak:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…