Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

canım fotolarını gördüm çok güzel gerçektende okadar doğalki hiç ameliyatlı oldugu belli deil naci beyin ellerine sağlık alkisalkisalkis güle güle kullan a.s.

teşekkür ederim canım saol. gerçekten naci bey gibi her branş doktor yetiştirsin.
insan sağlığı her anlamda çok önemli. dualarımız kendisiyle.. önce iyi niyet, temiz yürek, sağlam karakter sonra gerisi de geliyor zatenn.. alkisalkisalkis

canım fotolarını gördüm çok güzel gerçektende okadar doğalki hiç ameliyatlı oldugu belli deil naci beyin ellerine sağlık alkisalkisalkis güle güle kullan a.s.

cok geçmiş olsun derinuyku gerçekten çok yakışmış süper olmş:))) bende naci beyi düşünüorum ama bu geç iileşme beni düşündürüo.ben 2 haftada morluklar ve şişlikler dışardan bakanın anlamıcağı seviyede olur die düşünüodum..

canlar bana çok kızacaksınız ama benim bugünkü derdim başka....bütün ağrım sızım bitti sanki ben büyüklük derdine düştüm ya..sanki küçük oldular bunlar..330 u dev gibi hayal etmiştim ben.gerçi çok sevimliler eşimde gayet beğendi büyüklüklerini ama daha fazla küçülürse sanki hemen hemen eskisi gibi olur gibi geliyor bana.ben nekadar memeye hasretmişim ya.gözümmü doymuyo ne

ayy öykücüm alemsin ya kaydirigubbakcemile3 naci bey vucudunun görüntüsüne orantısına en uygun olan protezi uygulamıştır kesin küçülmez zaten sadece şişlikler inicek memede herhangi bi küçülme olmuyo senin kısa zamanda gözün alıştı sanırım :1rolleyes:

hayır hayır,eskisi gibi olur mu hiç,içerinde en azından bir kutu kola büyüklüğü kadar bir protez var canım. Şişler inecek ama küçülmeyecekler,şekilleri iyice oturacak,sopuyorumnanaktanen ne diyosun ben büyüklük derdine 2. gün düşmüştüm.:gitme:sen yine 5. güne kadar sabretmişsin

öykücüm bugün nasılsın canım

saol canım tşk .
geç iyileşme artık gelişen tekniklerle en aza inmiş durumda ancak bir de bünye faktörü var, naci beye değil de başkasına da gitsen olacağı varsa oluyor. ben 2 hafta anlaşılmamasını bırak kaza mı geçirdin sorualrına da maruz kaldım bilemeyenler tarafından. morardım ve şiştim yani..
arkadaşlar kendinizle barışma konusunda önce efor harcayın, olmuyorsa ameliyatın naci beye olunması konusunda sonuna kadar ısrar edelim.. ama herşeyin başı sağlık, benim sıkıntılarım olmadı dersem yalan olur

RUBY cim YAĞMURLUK çum ve KALEM cim sanırım haklısınız.bugün bütün günüm evin içinde küçük bunlar die söylenmekle geçti..zavallı kcacım felç geçirecekti Allah korusun..dikişlerin daha yeni gel büyütelim dedi hatta..kızlar şaka bir yana avucum anca doluyor sizinde öylemi

Bu arada CHOCO nerelerde bugün özledik onu

merhaba öykücüm,benimki portakal kadar desem:sinifsinif:şimdi bunları düşünmek için erken,3 hafta sonra sporcu sütyeninden kurtulunca gerçek ölçünü göreceksin canım. Hep chocum ben yokken,benimle ilgili bilgileri veriyordu..canım arkadaşım benimopuyorumnanaktan.. Chocum maalesef birkaç gün olmayacak,çünkü şehir dışında,bulunduğu yerde internet olduğunda hemen görüşebiliriz,o dayanamaz bizi yalnız bırakmaya:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…