kızlar göğüslern yumuşamasını nezaman hissetmeye başlarım
arkadaşlar forum ne olmuş böyle.. yeni gelenler bile eskimiş.. bugün burun ameliyatı olalı tam 1 ay oldu.. çok çabuk geçti. bunun şerefine albüme fotolar koydum kısa süreliğine.. merka edenler buyursun baksın.. sabah chocochocolatçımdan teyit aldım, fotoları önce ona gönderdim. moral verdi bana . arkadaşlar naci çelik eseri için objektif eleştriler bekliyorum..
canım fotolarını gördüm çok güzel gerçektende okadar doğalki hiç ameliyatlı oldugu belli deil naci beyin ellerine sağlık alkisalkisalkis güle güle kullan a.s.
laydee sen ne zamana aldın ameliyat tarihini canım
canlar bana çok kızacaksınız ama benim bugünkü derdim başka....bütün ağrım sızım bitti sanki ben büyüklük derdine düştüm ya..sanki küçük oldular bunlar..330 u dev gibi hayal etmiştim ben.gerçi çok sevimliler eşimde gayet beğendi büyüklüklerini ama daha fazla küçülürse sanki hemen hemen eskisi gibi olur gibi geliyor bana.ben nekadar memeye hasretmişim ya.gözümmü doymuyo ne
canlar bana çok kızacaksınız ama benim bugünkü derdim başka....bütün ağrım sızım bitti sanki ben büyüklük derdine düştüm ya..sanki küçük oldular bunlar..330 u dev gibi hayal etmiştim ben.gerçi çok sevimliler eşimde gayet beğendi büyüklüklerini ama daha fazla küçülürse sanki hemen hemen eskisi gibi olur gibi geliyor bana.ben nekadar memeye hasretmişim ya.gözümmü doymuyo ne
cok geçmiş olsun derinuyku gerçekten çok yakışmış süper olmş:))) bende naci beyi düşünüorum ama bu geç iileşme beni düşündürüo.ben 2 haftada morluklar ve şişlikler dışardan bakanın anlamıcağı seviyede olur die düşünüodum..
canım benim 5 eylül
hadi bakalım,şimdiden geçmiş olsun,biz 5 eylülde bir araya gelirken ,sen de ameliyat olacaksın demek ki
coooook saol canımmmmm...bende ameliyattan sonra gelirimlülülülülülü
Bu arada CHOCO nerelerde bugün özledik onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?