Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Çiğdem, bende resmine bakabilirmiyim lutfen!!!! ben de yaptirtmak istiyorum Naci Celik'e

naci celik e ameliyat olan arkadaslar eskisi gibi sik girmiyo foruma galiba , yakalayamiyorum bir turlu:) 30 hazirandan once yakalarim umarim ...sen gorustun mu naci celik le canim?

slm kızlar,
nacı bey haskkında bır sey soylemek ıstıyorum ınanılmaz ınsalcıl bır doktor aylar once maıllesmıstık bana Ankarada oldugumu bıldıgı halde nasılsınız amelıyat oldunuz mu dıye msj yazmıs ınanamadım...cok dusuncelı bır doktor hıc bır tıcarı kaygısı olmadan halımı sorması bıle benı cok mutlu ettı..ona burdan Teskkur edıyorum.....

ewet tili aynen katılıyorum inş onuhnla sorunsuz güzel bir amelıyat geciririm ... bu işte en önemli şey bence hastaya yaklasım ...o kadar cerrah gezdim naci çelik hepsinden farklı ... çok alcakgönüllü ...

naci celik e ameliyat olan arkadaslar eskisi gibi sik girmiyo foruma galiba , yakalayamiyorum bir turlu:) 30 hazirandan once yakalarim umarim ...sen gorustun mu naci celik le canim?

merhaba ync
sanırım 30 haziranda ameliyat oldun.Ameliyatın nasıl geçti?Bizi bilgilendirirsen seviniriz.Mümkünse bandajlar çıkınca fotoğraf koyabilir misin?

selam herkese,
benim ameliyatımdan beri 6 ay geçti artık tamamen unuttum diyebilirim.Naci bey'e birkaç arkadaşım daha ameliyat yaptırdı hepside benim gibi çok memnun.özelliklede çabuk iyileşme konusunda ve de şunu söyliyim bilgisayarda yaptığımız çizimden çok daha güzel oldu..dikiş alırkende pansuman yaparkende bebek hassasiyetinde davrandığı için bu süreçleri çok kolay atlattım arkadaşlar ki normalde herşeye ağlardım ben.

ddaysleeper3 geçmiş olsun.bende naci çelike burun ameliyatı oldum.alçım çıktı.cumartesi dikişlerim ve tamponlar alınıcak.bu süreçten bahsedermisin biraz.yani bandajlar tamamen çıkınca ne hissetin?dışarı rahat çıkabildinmi?ne kadar sürede normal hayatına döndün?bilgi verirsen sevinirim.

teşekkür ederim..dikişler alınırken Naci bey çok dikkatli davranıyor ben çok korkarak girdim arkadaşım bana çok acıyor demişti.ama çok kolay oldu..ben ameliyattan 10 gün sonra işe başladım sadece gözlerimin altı mordu onuda kapatıcı ile hallettim..senin dikkat etmen gereken fazla eğilmemeye çalış ve gece yatarken kafanı sağa sola çevirme ve yüksek yastıkta yat ki burnun rahat rahat iyileşsin.başka soracağın bişey varsa beklerim :)

slm..ben henüz foruma bugün katıldım dolayısıyla tüm yazılanları okuma fırsatım olmadı bende naci çelik e burun ameliyatı olmak istiyorum fakat fatih dağdelen daha iyi bir seçenekmi die düşünmeden yapamıyorum.Naci çelik e estetik olanlar bana lütfen bu konuda biraz yardımcı olun iletişime geçelim lütfen çok acil bi karar vermek durumundayım fakat tek başıma altından kalkamıyorum çok zor durumdayım bu kararsızlık beni bitirecek.Yardımcı olan yada olacak herkese şimdiden sonsuuz teşekkürlerr

teşekkür ederim cevap verdiğin için.benim morluk veya yüzümün başka bölününde şişlik yok.ama alçı ilk açıldığında burnumun o halini görünce dehşete kapıldım.sanki hiç dışarı çıkamıycakmışım gibi geldi.umarım şişlik kısa sürede normale dönüyodur.

ilk halini görünce bende tuhaf oldum :) hem çok kalkık hemde şişti ama sonradan çok güzelleşti

Meraba daysleeper aynen benimde öyle.hatta doktora ben bu kadar kalkık istemiyodum falan diyede söylendim.peki bandajlar çıkınca ne hissettin?benim cumartesi tamamen çıkıcak ve tedirginim nasıl dışarı çıkıcam diye.yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.:1rolleyes:

sakın aldanma ilk haline inan bana çok değişicek..beni uyardılar panik olma görünce diye arkadaşlarım.çünkü herkes böyle oluyor.bandajlar çıkınca rahatladım ben öyle dışarı çıkamıcam gibi bi durum olmadı yani.zaten gün gün inicek ucu sende görüceksin iyileşme çok hızlı oluyor.

sadece çok kuruma oldu bandajlar çıkınca burnum hep soyuldu.bi de kış ayları olduğu için soğuğun da etkisi vardı tabi sürekli nem maskesi yaptım deri kendine gelsin diye.en çok o sorun oldu

Meraba curie0;ben bir hafta önce naci beye burun ameliyatı oldum.İlgili,alakalı ve insancıl bi doktor.Şuan burnumdaki herşey çıktı.Morarma falan bende hiç olmadı.Ta biki şişkil var ama yalnızca burnumda.Şişlilde gün geçtikçe azalıyo.Dün tampon ve dikişler alındı,RAHATLIKLA EŞİMLE DIŞARI ÇIKIP DOLAŞTIK.Ameliyattan sonrada ağrı sızı olmuyo.Ben diğer doktoru çok bilmiyorum ama naci bey gerçekten ii.şuda var mesela bende hiç morluk olmadı ama gelen diğer hastalarda morluk vardı.yani bünyeyele alakalı.gerçekten istiyosan burun ameliyatı olmayı bence bi görüş naci beyle.ama sağlam bi psikolojinin olması gerekiyo kesinlikleeeeee..

Meraba lotusnino;ben şun için memnunum.Şişlikler inicek diye bekliyorum.ama eşim bu halini bile beğendi.ekstra bi durum yok.diğer doktorlar daha geç alıyo herşeyi.ben bir hafta içerisinde 2 kere gittim naci beye.ilkinde alçı çıkarıldı.2.sinde tampon ve dikişler.Bu hafta sonu tekrar gidicem kontrol için.ama ben ameliyattan sonra çok korktum.burnum çok kalkık görünüyodu.hep öyle kalıcak sandım.psikolojim çok bozuldu.tabi tampon ve alçının etkisiyle öyle görünüyomuş.şuan beni rahatsız eden bişey yok çok şükür ama hala şiş tabi.yinede dışarı çıkayorum ben dikkat çekici bi şişlik değil.yardımcı olabildiysem sevinirim

ecemasli geçmiş olsun tekrar.

alçı alındıktan sonra burnum çok kalkık görünüyordu dedin ya. bunu ameliyat olan diğer arkadaşlarda yazmıştı daha önceden.
benim sormak istediğim alçı çıktıktan kaç gün sonra bu kalkıklık normale dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…