Çiğdem, bende resmine bakabilirmiyim lutfen!!!! ben de yaptirtmak istiyorum Naci Celik'e
slm kızlar,
nacı bey haskkında bır sey soylemek ıstıyorum ınanılmaz ınsalcıl bır doktor aylar once maıllesmıstık bana Ankarada oldugumu bıldıgı halde nasılsınız amelıyat oldunuz mu dıye msj yazmıs ınanamadım...cok dusuncelı bır doktor hıc bır tıcarı kaygısı olmadan halımı sorması bıle benı cok mutlu ettı..ona burdan Teskkur edıyorum.....
naci celik e ameliyat olan arkadaslar eskisi gibi sik girmiyo foruma galiba , yakalayamiyorum bir turlu:) 30 hazirandan once yakalarim umarim ...sen gorustun mu naci celik le canim?
meraba ync.geçmiş olsun.bende bu hafta sonu naci beye ameliyat olucamsenin ameliyatın nasıl geçti.bilgi verirmisin
teşekkür ederim..dikişler alınırken Naci bey çok dikkatli davranıyor ben çok korkarak girdim arkadaşım bana çok acıyor demişti.ama çok kolay oldu..ben ameliyattan 10 gün sonra işe başladım sadece gözlerimin altı mordu onuda kapatıcı ile hallettim..senin dikkat etmen gereken fazla eğilmemeye çalış ve gece yatarken kafanı sağa sola çevirme ve yüksek yastıkta yat ki burnun rahat rahat iyileşsin.başka soracağın bişey varsa beklerim :)
ilk halini görünce bende tuhaf oldum :) hem çok kalkık hemde şişti ama sonradan çok güzelleşti
sadece çok kuruma oldu bandajlar çıkınca burnum hep soyuldu.bi de kış ayları olduğu için soğuğun da etkisi vardı tabi sürekli nem maskesi yaptım deri kendine gelsin diye.en çok o sorun oldu
slm..ben henüz foruma bugün katıldım dolayısıyla tüm yazılanları okuma fırsatım olmadı bende naci çelik e burun ameliyatı olmak istiyorum fakat fatih dağdelen daha iyi bir seçenekmi die düşünmeden yapamıyorum.Naci çelik e estetik olanlar bana lütfen bu konuda biraz yardımcı olun iletişime geçelim lütfen çok acil bi karar vermek durumundayım fakat tek başıma altından kalkamıyorum çok zor durumdayım bu kararsızlık beni bitirecek.Yardımcı olan yada olacak herkese şimdiden sonsuuz teşekkürlerr
a.s.Mrhb ecemasli2683, ben de agustos ayi icerisinde naci bey'e ameliyat olacagim. Burnum biraz kemerli ama asil sorunum burun ucumun burnumun geneline gore biraz topluca olmasi. Aklimda ister istemez hala bir takim soru isaretleri var sonucundan memnun kalip kalmamamla ilgili. Sen sonuc olarak su anki burnundan memnun kaldin mi ve tamponlarin alinmasina maximum 3 gun diyorlar sen 1 hafta diye yazmissin. Extra bir durum mu vardi ki boyle yapildi? Beni bilgilendirebilirsen cok sevinirim.:1rolleyes: Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?