başka bir konu da daha cevap vermiştim sana sevgili ahsenyaren.ben burun ameliyatımı klinikte olmuştum.klinik deyince dr muayenehanesi gibi düşünmeyin,hastaneden tek farkı gece orada kalmaman.ameliyathaneler gayet iyi,personel süper,ameliyat sonrası seni bir odaya alıyorlar.sürekli hemşire ilgileniyor,kontrol ediyor.naci bey gelip bakıyor,ne zaman senin dönmeye hazır olduğunu düşünürse gidebilirsin diyor ama mutlaka bir refakatçin ile bırakıyorlar.zaten tüm ilaçlarını nasıl kullanacağın da anlatılıyor.geceyi rahat rahat evinde geçiriyorsun.
Bu arada, son dönemlerde gelişen teknolojiyle basit bir ameliyat haline gelse de rinoplasti ( ilk 3 haftadan sonra siz bile ameliyat olduğunuzu unutabilirsiniz), bence kişiyi çok rahatsız etmiyorsa yaptırmamak en iyisi...benim ilk ameliyatım bundan 7 yıl önce olmuştu... şimdi eski resimlerime baktığımda neden ameliyat masasına yatmışım ki o yaşta diyorum..sanırım sorun "yaş" imiş..çok küçük ve bilinçsizdim ve deli denecek kadar da cesaretli..ameliyat başarısız geçince 2. ameliyatım zorunlu hale geldi..şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım... ama dediğim gibi seni rahatsız eden bir görüntü var ise zor bir ameliyat değil; düşünme bile git ve yaptır derim...
slm pardanic
bende dr naci celik le ameliyat olmayi dusunuyorum ama halen korkularim var....ya kotu olursa, ya sevmezsem arti beni anlayan yok cevremde.
bana yardimci olurmusun ltf?
Sagol
evet benim arkadaşlarımdan göğüs,liposuction ve dolgu ameliyatı olanlar var.hepsi çok memnun...
çiğdem o haberi bende okumuştum aslında daha önce.
yaaa o kadar kafam karıştı ki anlatamam. birinin övdüğü doktoru diğeri kötülüyor. veya bir bakıyorsun gazetede kötü bir haberi çıkıyor. muayeneye gidince gösterdikleri fotoğraflar konusunda da emin olamıyorum ben açıkçası. kötü olan bir ameliyatın fotosunu koymazlarki zaten oraya değil mi ama?
nasıl emin olup da bir doktor bulucam ben hiç bilmiyorum. işte bu doktor benim doktorum olmalı dediğim birisi çıksa karşıma gerçekten çok rahatlayacağım.
bu arada nazik uyarın için teşekkür ederim.
çiğdem o haberi bende okumuştum aslında daha önce.
yaaa o kadar kafam karıştı ki anlatamam. birinin övdüğü doktoru diğeri kötülüyor. veya bir bakıyorsun gazetede kötü bir haberi çıkıyor. muayeneye gidince gösterdikleri fotoğraflar konusunda da emin olamıyorum ben açıkçası. kötü olan bir ameliyatın fotosunu koymazlarki zaten oraya değil mi ama?
nasıl emin olup da bir doktor bulucam ben hiç bilmiyorum. işte bu doktor benim doktorum olmalı dediğim birisi çıksa karşıma gerçekten çok rahatlayacağım.
bu arada nazik uyarın için teşekkür ederim.
Canım, bir süredir giremedim, mesajını şimdi gördüm, kusura bakma... Benim dikişlerim 9. günde alındı. Bu arada aynı gün burun içine konulan silikonlar da alındı. Acı olmuyor, merak etme...yalnız silikonlar alınırken rahatsız edici bir his yaşıyorsun, ama sonrasında daha rahat nefes alacağını düşünürsen çok da sıkıntı yaşamazsın o esnada... bu arada alçım 5. günde alındı. Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım..Umarım ve eminim çok başarılı bir ameliyat olacak ve çok güzel bir burna sahip olacaksın.sevgilerrrrrrrrr:1hug:
kızkardesım olucak bır hafta sonra ,bugunde muayenesıne tekrar gıttık cok ılgılendı,ordakı dıger hastalarla konustuk caktırmadan,herkes cok cok memnun ,hatta bır kız bır hafta once yaptırmıs bandajları aldırmaya gelmıstı tek bır morluk yok aslında cok cokk ıyı bır dr dıyorlar gıdıcek olursan yardımcı oluruz:1hug:
merhaba cidemcim bu gün ameliyatın vardı sanırsam çook geçmiş olsun bizide gelismelerden haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?