naci bey'e burun estetiği olan varmı???? bize yardımcı olurlarsa çok seviniriz ...
kızkardesım olucak bır hafta sonra ,bugunde muayenesıne tekrar gıttık cok ılgılendı,ordakı dıger hastalarla konustuk caktırmadan,herkes cok cok memnun ,hatta bır kız bır hafta once yaptırmıs bandajları aldırmaya gelmıstı tek bır morluk yok aslında cok cokk ıyı bır dr dıyorlar gıdıcek olursan yardımcı oluruz:1hug:
kızkardesım olucak bır hafta sonra ,bugunde muayenesıne tekrar gıttık cok ılgılendı,ordakı dıger hastalarla konustuk caktırmadan,herkes cok cok memnun ,hatta bır kız bır hafta once yaptırmıs bandajları aldırmaya gelmıstı tek bır morluk yok aslında cok cokk ıyı bır dr dıyorlar gıdıcek olursan yardımcı oluruz:1hug:
selam mrsgordie banada ameliyattan sonraki gelişmeleri yazarsan çok sevinirim ctesi günü bende naci bey'e görüşmeye gidiyorum.Bence Naci Bey'de bir sorun yaşamıycaz inşallahhhh atlatıcaz burun estetiklerimizi bekliorum gelişmeleri şimdiden çok teşekkür ederim :1rolleyes:[/QUO
tabı canım her turlu gelışmeden haberdar ederım,ıcını ferah tut kızkardesım sımdı cok rahat dr cok guvenıyor sana tavsıyem aklına gelen herseyı sor sacmada olsa,zaten dr da boyle soyluyor herseyı sor kı ıcın rahat gır amelıyata,hadı bakalım sımdıden gecmıs olsuna.s.
selma mrsgordie,
naci çelik için fiyatların çok yüksek olduğundan bahsediliyor hep. kardeşin muayeneye gittiği için soruyorum. bir fiyat verdi mi size.
fiyat aralığı hakkında en azından fikir sahibi olabilmem için kardeşine verdiği fiyatı söylersen sevinirim.
elifff canım bişey sorucam naci bey'in fiyatları hep pahalı deniyo silikon ameliyatı için ne kadar istedi acaba bende burun estetiği olmak istiyorum kendisinede çok merak ettim ne kadar pahalı olabilir acaba diye düşünüodum :) gerçi muayneye gidiyorum bu haftasonu naci bey'e öğrenicem ama genede merak ettim :) teşekkürler şimdiden ...
kızlarr kızkardesım bu gun amelıyat oldu burun estetıgı 3,5 saat surdu amelıyat sımdı eve getırdık ılk sıze yazıyorukm,cok ılgılendıler hersey cok ıyı ne bır agrı ne bır sıslık dr cok ama cokk ıyı cok ılgılı ve basarılı kızkardesım kendını cok ıyı hıssedıyor cuma alcıyı cıkarıcak acık amelıyat oldu ve ıkıncı amelıyatıydı ılkını nacı bey yapmadı bılgınız olsun,cuma tekrar yazarım yaptırmak ısteyenler kesınlıkle bır dakıka dusunmesın su ana kadar nacı bey mukemmel
cnım bende düzeltme ameliyatı olacagım..uygun ise ilk doktorun adı neydi:S bnım doktorum mu acaba die düşünüyorum..:s
ben de sizlerle dr. naci bey hakkındaki bilgilerimi paylaşmak istedim.tavsiyeediyorum.com sayesinde ulaştım kendisine.orada yazılanlardan etkilenmiştim.daha önce birçok dr.a gittim ama tatmin olmamıştım.gittim görüştüm.çok aydınlatıcı,samimi ve tecrübeli bir doktor.çıkarken ameliyat gününü almıştım.klinikte burun ameliyatı oldum.herşey süper geçti.şu anda kendimi çok ama çok iyi hissediyorum.keşke daha önce ulaşabilseymişim kendisine.neyse,klinik ortamndan dolayı hiç şüphe duyma mia.tek farkı gece orada kalmamaman onun dışında hiçbirşey hastaneyi aratmıyor.ben tavsiye ediyorum hepinize.fiyatları da piyasanın çok üzerinde değil, birçok doktor gezmş biri olarak tecrübe konuşuyor.
sevgiler
ayrıca nacı bey dolgu ve gogus estetıgındede cok ıyıymıs olanlar soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?