:çok üzgünüm:
Ben ödemeyi ameliyat öncesi son bir görüşmeye çağırmıştı ogün yaptım muhasebeyle ilgilenen başka bi bayan var ona verdim peşin olarak kredi kartı hakkında bir bilgim yok,birde ameliyat öncesi okuyup imzalaman gereken bikaç sayfalık form veriyolar onu okuyosun her sayfasını imzalayıp ameliyat günü naci beye teslim ediyosun canım aklında bulunsun zaten orada bilgilendirirler ama paylaşmak istedim şimdiden geçmiş olsun kolay gelsin inşallah..a.s.
Canım sen nasıl oldun?
Göğüslerin yumuşamaya başladı mı?
Merhaba canım
Ben daha iyiyim ,ağrılar artık hiç hissettirmiyo,göğüslerimde masaja başladım yavaş yavaş yumuşuyolar,ilk günden daha iyiler teşekkür ederim canım..
Sen büyütme ameliyatı düşünüyomusun?fisfisfis
Evet canım bende onumuzdekı pazartesiye randevu aldım akşam gideceğim bir aksılık çıkmazsa son kez görüşeyım Naci bey ile
Selamlar,
Geçen hafta perşembe Naci bey'e meme dikleştirme ameliyatı oldum. Bugün bandajlarım alındı ve şu ana kadar son derece memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Kissmet ben ödemeyi kredi kartı ile yaptığım için ameliyattan önce kendi kliniğine gidip ödedim. Nakit ödeyeceksen hastanede de ödeme yapabiliyorsun. Şimdiden bol şanslar dilerim..
Selamlar,
Geçen hafta perşembe Naci bey'e meme dikleştirme ameliyatı oldum. Bugün bandajlarım alındı ve şu ana kadar son derece memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Kissmet ben ödemeyi kredi kartı ile yaptığım için ameliyattan önce kendi kliniğine gidip ödedim. Nakit ödeyeceksen hastanede de ödeme yapabiliyorsun. Şimdiden bol şanslar dilerim..
Ruby sana cok cok gecmis olsun okudugum kadar her sey yolunda cok cok sevindim.
Benimkiler cok yumusadi tam 4 Hafta oldu simdi seninkide gidikce yumusiyacak. Bende saade kremi kulaniyorum agri sadece kesim yerinde oluyor oda yanlislikla bir yere deydigim zaman. Nacibey beni Amanyada bile aradi ve hersey yolunda olup olmadigini sordu. Önumüzdeki ay gene Isanbula ucuyorum orda bir daha kostermeye gidecigim.
Sorular varsa cevapliya bilirim
Selamlar
tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin ben 4000 tutar diye dusundum 2000 i pesin 2000i ni kredi karti ile veririm diye planlamistim ama isin kotu tarafi muayene 18 inde ameliyat 20 si ..kredi kartimin hesap kesimide 18 inde...
yani bi sonraki gunde19 u pazar oldugu icin muayenesi kapali ...zaten pazarteside ameliyat olcam parayi nasil vercem kafam karisti yaa ...
hastaneye ameliyat gunu 2000 i veririm ama naci beye 18 inde muayeneye gidince kredi kartimdan 2000 cektiremem cunku diger aya yansimasi gerekir borcumun yoksa cok sikisirim maddi olarak..
acaba ameliyat oldugumda hastaneye 2000 i odesem de ameliyat olduktan sonra kontrol icin gittidimde diger 2000 i oyle versem olur mu acaba..
ayyy derdimi anlatabildim mi acaba??yoksa sizinde mi kafanizi karistirdimfisfisfis
liliput80 insallah cnm sorunsuz gecer ameliyatim:)
aaaa bugun 10 nisan zuzuincecanan naci beye burun ameliyati olacakti??
zuzuincecanan iyisindir insallah haberlerini bekliyoruz coook gecmis olsun:1hug:
kızlaaaaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmm
bugün ameliyatımdan sonraki 5.günnn
sabah uyandım masajımı yaptım ilaçlarımı içtimm kadıköye indimm idoya bindim bakırköye geldimmmm tek başımaaa :)
yaw herşey iyi hoşta nefes alamamak çoook fena, yediğim herşeyin tadı aynı ottt :)
bi de burnuma alışamadım yaa aynalar beni tanımıyo sanki naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?