Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

tesekkur edrim ruby sanada cook gecmis olsun umarim herseyi sorunsuz atlatirim ama bu sitede naci beye burun ucu ameliyati yapan kimse duymadim umarim ilk burun ucu ameliyati yapacak hastasi ben olmam:sm_cool:........kaydirigubbakcemile3

tesekkur edrim ruby sanada cook gecmis olsun umarim herseyi sorunsuz atlatirim ama bu sitede naci beye burun ucu ameliyati yapan kimse duymadim umarim ilk burun ucu ameliyati yapacak hastasi ben olmam:sm_cool:........kaydirigubbakcemile3

Sağol canım..İlk sen olsan bile mutlaka arkası gelicektir..senin gibi yaptırmak isteyenlere önderlik edersin bu sitede işte fenamı farkın var bu konuda bir ilk olarak kaydirigubbakcemile3 herşeyin hayırlısı inşallah...a.s.

canım şimdiden geçmiş olsun bence çok iyi karar vermişsin. Naci bey çok ısrarla burun ucu ameliyatı olmak isteyen bir arkadaşımı reddetmişti. kesinlikle daha kötü olur diye. arkadaşımı nafile ikna etmeye çalıştık ama o kokudan normal ameliyat olamadı sonra burun ucunu iple kaldırtma faciası yaşadı. Hem verdiği para boşa gitti hem de birşeye benzemedi sonra bir başka doktor o burun ucunu düzeltti daha iyi oldu ama hala eskisinden kötüydü. zorla tekrar Naci beye getirdik. O kadar kibar bir doktor ki arkadaşımı o kadar güzel teselli etti ki anlatamam. Şu anda 2 ay sonrasını bekliyoruz. arkadaşımı tekrar amelşyat edecek ama şimdiye kadar hercedığı para ve enerjiyle normal bir burun ameliyatı olmuştu bile. arkadaşıma şunu söyledi " ama neden beni dinlemedin ki? yapılabilecek olsa ben yapmaz mıydım? farkında değil misin ben bu işten para kazanıyorum. Güzel olacak olsa seni reddeder miydim?"
bence Naci bey bu konularda çok dikkatli eğer yapılabilecekse yapıyor. hiç merak etme hihoyyyt

liliput80 gerçekten çok haklısın, Naci Bey karşısındaki hastasının gerçek sorununu tam ve anlaşılır bir şekilde kendisine anlattıktan sonra sorunun giderilmesi için gereken işlemleri, yapacaklarını -hastası istese bile- yapmayacaklarını tek tek sıralıyor. Evet bu işten para kazanıyor ama herşeyi de para için yapmıyor. ışine saygısı ve hastasına dürüstlüğü ilk görüşmede farkediliyor. a.s

liliput 80 verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim..banada aslinda ilk resmimi yolladigimda tam burun estetigi seklinde tasarlamisti ama benim kemigimde pek bi problem olmadigi icin- resimde de var- bende sadece burun ucu dedim o da sadece burun ucu olarak bastan tasarladi...
bana burun ucu ameliyati yapmam falan demedi..umarim da demez..

liliput cnm sen simdi bilirsin arkadasina ne dedi lokal mi yapiyor yoksa genel anestezi mi bide sargilar falan kac gun dururmus bi dene kadara yaparim dedi burun ucu estetigine ?? cunku bana tam burun estetigine 4bin demisti?

bilgilendirirsen sevinirimhihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Zannedersem fiyatı burun zorluguna ve durumuna bir de ameliyatın yapılacagı hastaneye gore veriyor. soyle diyeyim burun ucu estetiği için arkadaşıma 5000 ytl demişti. başka bir arkadaşıma (ki birlikte geldiler ikisiytle birlikte görüşüyordu) normal burun estetiği için 4500 ytl verdi. ama başka bir burun ucu estetiğini de 4000 ytl ye yaptığını biliyorum. zaten kendisi de soyluyor fiyat hastanın burun yapısına göre değişiyormuş.kaydirigubbakcemile2

himm bende burun ameliyati 4000 ise burun ucunu 2000 tl ye falan yapar saniyodum :mymeka:
neyse ben yinede parami hazirliyim da oyle gideyimsüprizzzzz

bu arada yellowcanay ne guzl iste estetige gerek olmayan bi burnun varmis sevinmen lazim:1rolleyes:

kısmett dediğim gibi kendisiyle görüşünce netleşir fiyat konusu.....

haberlerini bekliyoruz....doktorun naci bey olacağına göre herşey yolunda gidecek eminim...
:dance:[/QUOTE]

Son düzenleme:
liliput80 insallah cnm sorunsuz gecer ameliyatim:)

aaaa bugun 10 nisan zuzuincecanan naci beye burun ameliyati olacakti??

zuzuincecanan iyisindir insallah haberlerini bekliyoruz coook gecmis olsun:1hug:

merhaba kızlaaarrr
ben yeni uye oldum..burayı nette burun ameliyatı için dr ararken buldummm.gerçekten bana cok ışık tuttu..aklımda başka bir dr vardı burda yazıları okuyunca hiç aklımda olmayan tanımadıgım bi dr a karar verdim gibi... naci çelik..yazılanlar cok olumlu resimlerde gordum yaptıranlar onlardaa cok guzell...en kısa zamanda gidip gorusmek ve randevu almak istiorum ama .. yinede aklımda sorular var..karar kesin veremedimm ...:sm_confused:

laydee hos geldin aramiza hihoyyytsenin burnunda problem ne?

Selam arkadaslar,
ben almanyada yasiyorum. meme kücültme ameliyati olmak istiyorum. Naci beyle telefonda konustum, baya ikna ediciydi ama yinede kararsizim. Naci beyde meme küsültme ameliyati olan varmi?
Bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Saygilar
Gülay

naci celike ameliyat olanlar lutfen bana acil cevap verin ameliyat ucretini muayenede mi veriyosunuz yoksa ameliyat gunu hastaneye mi veriyorsunz bu arada kredi karti geciyor mu lutfeen acil cevap cumartesi gidiyorum istanbula..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…