Merhabalar;
Öncelikle naci beyi tercih ettiğin için seni tebrik ediyorum,gerçekten harika bir seçim başarılarının yanı sıra hastalarıyla ilişkileride çok olumlu..İnşallah seninde operasyonunda çok kolay ve istediğin gibi ilerler şimdiden geçmiş olsun diliyorum herşey gönlünce olsun...kaydirigubbakcemile5
tesekkur edrim ruby sanada cook gecmis olsun umarim herseyi sorunsuz atlatirim ama bu sitede naci beye burun ucu ameliyati yapan kimse duymadim umarim ilk burun ucu ameliyati yapacak hastasi ben olmam:sm_cool:........kaydirigubbakcemile3
Eki Görüntüle 12893
merhabalar bende insallah 20 nisanda naci celige burun ameliyati olacam ama benim kemigimde pek bi problem olmadigi icin ve sadece burun ucum sarkik oldugu icin burun ucu ameliyati olcam.. bana kalsa tam bi burun ameliyati olurum ama esim ve ailem izin vermediginden sadece burun ucu estetigi olcak..aslinda baska doktorlarda burun ucu ameliyati yapiyo ben ozellikle naci beyin yapmasini istiyorum cunku onun hakkinda simdiye kadar hiiic kotu bir yorum duymadim ne bu sitede ne baska sitelerde.. serhat tuncerle de gorusmustum o 1.5 bin e yaparim dedi.
naci celik normal burun ameliyatima 4 bin demisti ama burun ucu estetigine ne kadar dicekk onu bilmiyorum..
umarim ameliyattan sonra hemen iyilesirim cunku cevremde pek kimseye soylemek istemiyorum ameliyat olacagimi...
20 nisani sabirsizlikla bekliyorum umarim hersey yolunda gider:sm_cool: :1hug:
bu arada ameliyat olan herkse coook gecmis olsun:teselli:
canım şimdiden geçmiş olsun bence çok iyi karar vermişsin. Naci bey çok ısrarla burun ucu ameliyatı olmak isteyen bir arkadaşımı reddetmişti. kesinlikle daha kötü olur diye. arkadaşımı nafile ikna etmeye çalıştık ama o kokudan normal ameliyat olamadı sonra burun ucunu iple kaldırtma faciası yaşadı. Hem verdiği para boşa gitti hem de birşeye benzemedi sonra bir başka doktor o burun ucunu düzeltti daha iyi oldu ama hala eskisinden kötüydü. zorla tekrar Naci beye getirdik. O kadar kibar bir doktor ki arkadaşımı o kadar güzel teselli etti ki anlatamam. Şu anda 2 ay sonrasını bekliyoruz. arkadaşımı tekrar amelşyat edecek ama şimdiye kadar hercedığı para ve enerjiyle normal bir burun ameliyatı olmuştu bile. arkadaşıma şunu söyledi " ama neden beni dinlemedin ki? yapılabilecek olsa ben yapmaz mıydım? farkında değil misin ben bu işten para kazanıyorum. Güzel olacak olsa seni reddeder miydim?"
bence Naci bey bu konularda çok dikkatli eğer yapılabilecekse yapıyor. hiç merak etme hihoyyyt
ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama yapmıyor..-tatlicadiarzu-
liliput 80 verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim..banada aslinda ilk resmimi yolladigimda tam burun estetigi seklinde tasarlamisti ama benim kemigimde pek bi problem olmadigi icin- resimde de var- bende sadece burun ucu dedim o da sadece burun ucu olarak bastan tasarladi...
bana burun ucu ameliyati yapmam falan demedi..umarim da demez..
liliput cnm sen simdi bilirsin arkadasina ne dedi lokal mi yapiyor yoksa genel anestezi mi bide sargilar falan kac gun dururmus bi dene kadara yaparim dedi burun ucu estetigine ?? cunku bana tam burun estetigine 4bin demisti?
bilgilendirirsen sevinirimhihoyyyt kaydirigubbakcemile3
naci celik mi yapmiyo?neden yapmiyo ki yellowcanary burnunda ne problem var?CADIARZU
Zannedersem fiyatı burun zorluguna ve durumuna bir de ameliyatın yapılacagı hastaneye gore veriyor. soyle diyeyim burun ucu estetiği için arkadaşıma 5000 ytl demişti. başka bir arkadaşıma (ki birlikte geldiler ikisiytle birlikte görüşüyordu) normal burun estetiği için 4500 ytl verdi. ama başka bir burun ucu estetiğini de 4000 ytl ye yaptığını biliyorum. zaten kendisi de soyluyor fiyat hastanın burun yapısına göre değişiyormuş.kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlaaarrr
ben yeni uye oldum..burayı nette burun ameliyatı için dr ararken buldummm.gerçekten bana cok ışık tuttu..aklımda başka bir dr vardı burda yazıları okuyunca hiç aklımda olmayan tanımadıgım bi dr a karar verdim gibi... naci çelik..yazılanlar cok olumlu resimlerde gordum yaptıranlar onlardaa cok guzell...en kısa zamanda gidip gorusmek ve randevu almak istiorum ama .. yinede aklımda sorular var..karar kesin veremedimm ...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?