Canım benim çok geçmiş olsuna.s. 370cc süper bir ölçü görmedim ama mükemmel durduklarına eminim. Güle güle kullan
geçmiş olsun şekerim...
darısı diğerlerinin başına a.s.
geçmiş olsun şekerim...
geçmiş olsun şekerim...
Canım merhaba çok teşekkür ederim:dance: valla çok rahatladım atlatınca,ölçü güzel oldu baya büyüdü kaydirigubbakcemile3 tekrar teşekkür ederim a.s.
Herkese merhabalar
Dün ameliyatımı oldum çok şükür bugün evime döndüm,herşey yolunda gitti naci bey gerçekten harika bir doktor hem işinde oldukça başarılı hemde hastalarıyla ilişkisi arkadaş gibi gerçekten çok rahatlatıyo insanı..Biraz dünden bahsedeyim merak edenler için ben ameliyatımı anadolu yakası ataşehir'de Şifa hastanesi var günübirlik cerrahi ünitesi orada oldum,düşünenler için tavsiye edebilirim,oldukça sevimli,temiz,donanımlı ve sakin sessiz bir hastane,odaları geniş ,hemşireler ilgili güleryüzlü..Saat sabah 7'de gittik hastaneye önce kan aldılar ardından anestezi doktoru görüştü benimle birkaç soru sordu her ameliyatta yapıldığı gibi,daha sonra naci bey geldi memelerime çizgi çizdi ,ölçtü ve daha önce verdiği bilgileri yineledi uzunca hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı..saat 9'da sedye geldi önden sakinleştirici iğne yaptılar o beni çok rahatlattı daha odadan çıkmadan uyudum ,böyle tatlı bir uyku çöküyo insanın üstüne gerginlik falan kalmadı,en son ameliyathanede uyandırdılar anestezi doktoru şimdi anestezi vericem dedi ama ben hayal meyal hatırlıyorum çoktan uykuya geçmiştim zaten sonrası malum ameliyat başladı ve bitti,hemşireler uyandırdılar odama çıkarttılar ağrıkesici yaptılar pek faydası olmasada ilk güne rağmen beni aşırı rahatsız edicek bir ağrım olmadı en belirgin ağrı göğüs kafesimde oldu ve aşırı bir gerginlik hissettim halada öyle..ameliyattan sonra gece 11'e kadar ilk kez bana uyguladıgını söylediği cihazı bağladı naci bey,böyle sütyen gibi memelerin üstüne konuluyo soğuk kompleks morarmayı ve aşırı ağrıyı aza indiriyormuş faydası oldu baya morarma hiç yok şuan,dediğim gibi gece 11'de geldi nacı bey kontrol etti herşey yolunda dedi,direnlerimi çıkarttı dahada rahatladım birde voltaren iğne yaptılar gece rahat ağrısız uyumam için birde antibiyotik güzel uyudum..370cc taktı naci bey bana oldukça güzel görünüyolar şuan tabi şişlik var ama rahatım,ameliyattan sonra akşamüstü ayağa kaldırdılar wc falan ,gecede kalktım herhangi problemim olmadı..Şimdi sıkı bir sütyen var memelerimin altındada ince birer bandaj var salı günü görüşmeye çağırdı sanırım çıkartıcak onları,salı akşamı banyo yapabiliceğimi söyledi naci bey,3 tanede ilaç yazdı onlara başlıcam bugün..şimdilik böyle sanırım herşeyi aktardım,atladığım veya merak ettiğiniz şeyler olursa mutlaka yazın cevaplarım arada bakıcam foruma,meme büyütme ameliyatı düşünen bütün arkadaşlara naci beyi şiddetle tavsiye ediyorum,hiç korkmayın benim kadar korkak kimse yoktur yeryüzünde,doğuma bile ağlaya ağlaya gitmiştimkaydirigubbakcemile3 onuda bu işlemide başarıyla atlattım çok şükür doktorun yaklaşımı çok önemli ozaman herşey yolunda gidiyor...sorularınız olursa bekliyorum.. görüşmek üzere öptüm hepinizi hihoyyyta.s.
ruby'cim çok çok geçmiş olsun,insan böyle sorunsuz ameliyatları duyunca ve gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bir ameliyat olduğunu sizlerden öğrenince rahatlıyor,paylaşımın için çok teşekkürler . Bir şeyi merak ettim,direnleri çıkartırken canın acıdı mı, ben de çok korkak bir insanım inan
Valla tam benim istediğim ölçü inşallah dr 350 den aşağı yapmaz.yerimseniben
ruby80 çok geçmiş olsun canım, güle güle kullanırsın inşallah:) Acil şifalar diliyorum...
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içina.s.
ruby80 canım bu arada senin iyileşme sürecin nasıl gidiyor?
Herşey yolunda mı?
Merhabalar;Eki Görüntüle 12893
merhabalar bende insallah 20 nisanda naci celige burun ameliyati olacam ama benim kemigimde pek bi problem olmadigi icin ve sadece burun ucum sarkik oldugu icin burun ucu ameliyati olcam.. bana kalsa tam bi burun ameliyati olurum ama esim ve ailem izin vermediginden sadece burun ucu estetigi olcak..aslinda baska doktorlarda burun ucu ameliyati yapiyo ben ozellikle naci beyin yapmasini istiyorum cunku onun hakkinda simdiye kadar hiiic kotu bir yorum duymadim ne bu sitede ne baska sitelerde.. serhat tuncerle de gorusmustum o 1.5 bin e yaparim dedi.
naci celik normal burun ameliyatima 4 bin demisti ama burun ucu estetigine ne kadar dicekk onu bilmiyorum..
umarim ameliyattan sonra hemen iyilesirim cunku cevremde pek kimseye soylemek istemiyorum ameliyat olacagimi...
20 nisani sabirsizlikla bekliyorum umarim hersey yolunda gider:sm_cool: :1hug:
bu arada ameliyat olan herkse coook gecmis olsun:teselli:
Merhaba canım
İyileşme sürecim güzel ilerliyo beni tek zorlayan durum oturarak uyumak ... tam yatınca memelerim çok gerildi ve ağrı oldu baya o yüzden oturarak uyumak daha iyi geldi..şuan ağrım yok taktığım sütyen biraz sıkıyo arada çıkartıyorum naci bey izin vermişti,bugün kontrole gidicem akşam 6 buçukta sanırım bandajları çıkartıcak memelerimin altında..çok hafifte olsa çevresi yumuşadı ama hala gergin duruyolar...naci bey 1 haftayı bulur kendini tam iyi hissetmen demişti sanırım öyle ilerlicek yinede çok zorlayan dayanılmıcak hiçbir şikayetim olmadı cumartesiden bu yana,gelişemelrden haberdar ederim yine çok teşekkür ederim hayatım a.s.
çok sevindim peki kendi ihtiyacalarını karşılayabilir durumdasın değil mi?
Birde ne kadar süre sonra araç kullanılabiliyor acaba senin bilgin varmı?Ben görüşmelerimde bunu sormayı unuttum
İhtiyaçlarımı karşılayabiliyorum wc, yemek yemek gibi ama yükseğe uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum,onun dışında araba yanılmıyosam 2 haftaydı ilk görüşmede sormuştum ama birazdan görüşmeye gidicem tekrar sorarım kesin olanı yazarım sana canım...
Tekrar merhaba canım ..görüşmeye gittim naci beye herşey yolunda çok şükür ama araba sürme konusunu bende unuttum telaştan biraz heyecan yaptım sokakta insanlar çarpıcak diye gerildim baya kaydirigubbakcemile3 ama tam iyileşme olmadan kendime güvenim gelmicek bundan eminim araba kullanmak çok zor bikaç zaman böyle gider bencee :smiley-cool:
canım çok teşekkür ederim düşünmen yeterli :)
Naci bey'in muaynanesi nasıldı kalabalık mı?
Bu arada bandajların çıktı mı?
kontrolde ne yapıldı?ay çok oldum galıba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?