Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Canım benim çok geçmiş olsuna.s. 370cc süper bir ölçü görmedim ama mükemmel durduklarına eminim. Güle güle kullan

Canım merhaba çok teşekkür ederim:dance: valla çok rahatladım atlatınca,ölçü güzel oldu baya büyüdü kaydirigubbakcemile3 tekrar teşekkür ederim a.s.

Canım merhaba çok teşekkür ederim:dance: valla çok rahatladım atlatınca,ölçü güzel oldu baya büyüdü kaydirigubbakcemile3 tekrar teşekkür ederim a.s.

Valla tam benim istediğim ölçü inşallah dr 350 den aşağı yapmaz.yerimseniben

ruby'cim çok çok geçmiş olsun,insan böyle sorunsuz ameliyatları duyunca ve gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bir ameliyat olduğunu sizlerden öğrenince rahatlıyor,paylaşımın için çok teşekkürler . Bir şeyi merak ettim,direnleri çıkartırken canın acıdı mı, ben de çok korkak bir insanım inan

Merhaba canım

Çok teşekkür ederim...İnanki benden daha korkağı yoktur kaydirigubbakcemile3 direnler çıkarken hiçbişey anlamıyosun aksine naci bey çıkartınca çok daha rahatladım,hiç korkma kısa ince bir boru sadece bende gözümde çok büyütmüştüm sonra büyüttüğüm gibi olmadı naci beyin eli çok hafif hemşirede elini tutup destek oluyo bitiveriyo bianda için rahat olsun a.s.

ruby80 canım bu arada senin iyileşme sürecin nasıl gidiyor?
Herşey yolunda mı?

Merhaba canım

İyileşme sürecim güzel ilerliyo beni tek zorlayan durum oturarak uyumak ... tam yatınca memelerim çok gerildi ve ağrı oldu baya o yüzden oturarak uyumak daha iyi geldi..şuan ağrım yok taktığım sütyen biraz sıkıyo arada çıkartıyorum naci bey izin vermişti,bugün kontrole gidicem akşam 6 buçukta sanırım bandajları çıkartıcak memelerimin altında..çok hafifte olsa çevresi yumuşadı ama hala gergin duruyolar...naci bey 1 haftayı bulur kendini tam iyi hissetmen demişti sanırım öyle ilerlicek yinede çok zorlayan dayanılmıcak hiçbir şikayetim olmadı cumartesiden bu yana,gelişemelrden haberdar ederim yine çok teşekkür ederim hayatım a.s.

Merhabalar;
Öncelikle naci beyi tercih ettiğin için seni tebrik ediyorum,gerçekten harika bir seçim başarılarının yanı sıra hastalarıyla ilişkileride çok olumlu..İnşallah seninde operasyonunda çok kolay ve istediğin gibi ilerler şimdiden geçmiş olsun diliyorum herşey gönlünce olsun...kaydirigubbakcemile5

çok sevindim peki kendi ihtiyacalarını karşılayabilir durumdasın değil mi?
Birde ne kadar süre sonra araç kullanılabiliyor acaba senin bilgin varmı?Ben görüşmelerimde bunu sormayı unuttum

çok sevindim peki kendi ihtiyacalarını karşılayabilir durumdasın değil mi?
Birde ne kadar süre sonra araç kullanılabiliyor acaba senin bilgin varmı?Ben görüşmelerimde bunu sormayı unuttum

İhtiyaçlarımı karşılayabiliyorum wc, yemek yemek gibi ama yükseğe uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum,onun dışında araba yanılmıyosam 2 haftaydı ilk görüşmede sormuştum ama birazdan görüşmeye gidicem tekrar sorarım kesin olanı yazarım sana canım...

Tekrar merhaba canım ..görüşmeye gittim naci beye herşey yolunda çok şükür ama araba sürme konusunu bende unuttum telaştan biraz heyecan yaptım sokakta insanlar çarpıcak diye gerildim baya kaydirigubbakcemile3 ama tam iyileşme olmadan kendime güvenim gelmicek bundan eminim araba kullanmak çok zor bikaç zaman böyle gider bencee :smiley-cool:

canım çok teşekkür ederim düşünmen yeterli :)
Naci bey'in muaynanesi nasıldı kalabalık mı?

Bu arada bandajların çıktı mı?
kontrolde ne yapıldı?ay çok oldum galıba:))

Rica ederim olurmu öyle şey :) bandajlar çıktı ama altında daha ince daha küçük bantlar varmış onlar durucak dedi naci bey,duş yapabilirmişim fazla oyalanmadan çok sıcak su olmamak kaydıyla..kalabalıktı oturanlar vardı ferah güzel bi ortam..şimdilik böyle canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…