- 29 Aralık 2015
- 2
- 2
- 86
- Konu Sahibi persiangirl
-
Çok güzel olmuş burnunuz geçmiş olsun. Ameliyatınızı Kemal Bey mi yaptı? Ne kadar ödediniz?Merhabalar. 23.12.2015 tarihinde ameliyat oldum. 1.hafta kontrole gittiğimde alçım çıktı ve ertesi gün yılbaşında makyajımı yaparak keyifli bir şekilde kutlamamı yaptım. Gözlerime inanamadım. Gerçekten burnum muhteşem görünüyor. En önemlisi ''doğal ve sağlıklı'' bir burna sahip oldum. Tereddüt bile etmeyin derim. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok mutluyum fotoğrafta paylaştım umarım beğenirsiniz. :)
Merhaba fiyatları ne civarda acaba29 haziran 2016 tarihinde bende kemal hocadan ameliyat olcam.cidden muayene esnasında ne istediginizi söylemeniz gerekir.kemal hoca çok samimi ve sıcakkanlı.fiyat konusundada yüksek bir fiyat belirlemedi.ameliyat sonrasinda gelismeleri aktarıcam. Kazasız belasız atlatırız
Merhaba.size özelden msj attm cvplarsanız çok sevınırm.burnunuzu çok begendm
Çok sağol canım benım.doktordan memnunmusun burnunda düşme çökme fln olmadı dmi ya korkuyorum cesaret edemedim bi türlü çevremde duyuyorum bazı olumsuzluklar.ama kemal beyın yaptğı burunu çok begendim...şuan gazi hastanesınden gün alsam muayene olabılırmıyım kemal beye ücretsızarkadaşlar ücret yaklaşık olarak 1500 tl tutuyor.
ilk muayene ücretli 120 tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Rica ederim. Ben memnunum ama ilk ameliyat olduğumda burnum daha kalkıktı şimdi düz bir burnum var. Kötü durmuyor çok doğal ama dediğim gibi ben biraz daha kalkık olmasını isterdim. Ameliyat sürecim çok kolaydı, ağrım sızım olmadı.
Rahatlıkla güvenebilirmiyim.çok kotkuyorum geri.dönüşü olmadığı için.burnum çirkin değil ama hafif kemer var onu aldrmak istıyorum.rde fotoğrafınızı görebilirmiyim muayene için gün alıcam da örnek bir burun görmek çok iyi olur benım için.ben sadece estetik amaçlı olucam saülık sorunum yok..1.500 tl benim için çok iyi.daha fazlasını veremem zaten.önerıyorsunuz değilmi.kemal beyi?Rahatlıkla gü
Rıca etsem foto atarmısınız?ilk muayene ücretli 120 tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Rica ederim. Ben memnunum ama ilk ameliyat olduğumda burnum daha kalkıktı şimdi düz bir burnum var. Kötü durmuyor çok doğal ama dediğim gibi ben biraz daha kalkık olmasını isterdim. Ameliyat sürecim çok kolaydı, ağrım sızım olmadı.
Merhaba.kemal beye ulaşamıyorum acaba nasıl randevu alabilirim? Yardımcı olurmusunuz29 haziran 2016 tarihinde bende kemal hocadan ameliyat olcam.cidden muayene esnasında ne istediginizi söylemeniz gerekir.kemal hoca çok samimi ve sıcakkanlı.fiyat konusundada yüksek bir fiyat belirlemedi.ameliyat sonrasinda gelismeleri aktarıcam. Kazasız belasız atlatırız
Bana foto göndermeniz mümkünmü acaba? Haftaya randevu almaya gtcem kemal beye.ama önce yaptığı burunları görmek iatyormArkadaşlar merhaba,
6 Mayıs 2016 tarihinde Kemal Bey'e ameliyat oldum. Bugün 5. günüm ve şuan şiş olmasına rağmen şekli güzel duruyor. Bugün nefes almaya bile başladım. Kemal hocam tampon koymadı ve bence gerçekten işini güzel yapan hakkını veren biri. Gerek size yaklaşımı gerek ilgisi, ameliyat öncesi size her türlü riski anlatıyor. Ben normalde ameliyattan çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı nerdeyse hiç ağrım olmadı sadece ilk iki gün göz altlarımda hafif bir şişme sonrasında da morarma oldu. Bugün göz altlarım hafif sarı renkte muhtemelen 2 güne onlarda geçer. Bence özelde 10.000 TL'ye kadar çıkan ücretlere göre de gayet uygun bir ücret veriyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 hafta sonra da kuzenim ameliyat olacak, inşallah onun da iyi geçer.
Merhaba. Bende kemal hocayi arastiriyorum. Memnun kaldiniz mi. Hoca ilgilimi. Nasil ulasabilirim kendisine, yardimci olabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba,
6 Mayıs 2016 tarihinde Kemal Bey'e ameliyat oldum. Bugün 5. günüm ve şuan şiş olmasına rağmen şekli güzel duruyor. Bugün nefes almaya bile başladım. Kemal hocam tampon koymadı ve bence gerçekten işini güzel yapan hakkını veren biri. Gerek size yaklaşımı gerek ilgisi, ameliyat öncesi size her türlü riski anlatıyor. Ben normalde ameliyattan çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı nerdeyse hiç ağrım olmadı sadece ilk iki gün göz altlarımda hafif bir şişme sonrasında da morarma oldu. Bugün göz altlarım hafif sarı renkte muhtemelen 2 güne onlarda geçer. Bence özelde 10.000 TL'ye kadar çıkan ücretlere göre de gayet uygun bir ücret veriyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 hafta sonra da kuzenim ameliyat olacak, inşallah onun da iyi geçer.
Merhabalar siz kemal beye ameliyat olduysanız fotoğraf atabilir misiniz acabaKimse bize Kemal Hoca ile ilgili bir foto göstermeyecek sanırım
Siz oldunuzmu ameliyat eğer olduysaniz resim atabilirmisiniz yada nasil.memnun kaldinizmi bana fikir verebilirmisinizMerhabalar siz kemal beye ameliyat olduysanız fotoğraf atabilir misiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?