Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Merhaba arkadaslar,
Son zamanlarda Levent Bey'e slimlipo yaptiraniniz oldu mu? Fiyatlar nasil? Ozellikle dolar bu kadar firladiktan sonra ne oldugunu merak ediyorum. Ben kendimi bildim bileli kalcamdan bilegime kadar kutuk gibiyim. Bu yuzden kalca-bilek arasi komple bacaklarimi yaptirmak istiyorum. Buradan anladigima gore bir seferde en cok 2 lt yag aliyorlar. Ben de 2 alt bacaktan 2 yukardan toplam 4 gider diye dusundum. Ama alinan yag miktarina gore mi yoksa kendi saydiklari bolgeye gore mi aliyorlar ucreti acaba? Simdi bunu kalca, ic bacak, dis bacak, diz, baldir, bilek diye ayri ayri sayarlarsa o zaman bittim ben

merhabalar kızlar,
coskun bey e geçtiğimiz cumartesi basen bölgemden slimlipo ameliyatı oldum. yalnız 3. günün sonunda sargılarım açıldığında hiçbir fark göremedim. yine sizlerin yorumlarını okuyarak coşkun bey de karar kılmıştım ve şu an da biraz umutsuzum ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var. acaba ödem midir bir fark gözlemleyemememin sebebi?

muhakkak ödem vardır ameliyat öncesi kilonuz ile sonrası kilonuz aynı mı aynı ise ödem yoktur farklı ise aynı kiloya dönene kadar bekleyin sonuçlar 15 gün 1 ay arasında alırsın bence geçmiş olsun

öncelikle cevap için teşekkür ederim. ameliyat öncesi kiloma yakınım fakat sonuçta vücudumdan 1.8 litre yağ çekildiğini düşünürsek daha az kiloda olmam gerekmez mi? tecrübesi olup bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar gelişme süreçlerini anlatırlarsa çok seviririm.

merhaba Carla,
geçtiğimiz cmt ben de coşkun bey e basen bölgemden slimlipo ameliyatı oldum. 1.8 lt yağ çekildiğini belirtti bana. 6.günümdeyim bugün. yalnız bandajlar çıktığında hiçbir fark göremeyince biraz panik oldum doğrusu. gelişme süresinde vücudun nasıl şekillendi bilgilendirirsen çok sevinirim.

Arkadaşlar, burda ki yorumların cogu reklam amaçlıdır.Aldanmayın lütfen. Ben diz ve basen bölgemden 2 yıl önce işlem yaptırdım, mucize gerçekleşmiyor , abartıldıgı gibi büyük değişimler olmuyor. dileyenlere özelden bilgi verebilirim.

Fiyat ne kadar ? Teşekkürler

Güzel haberini almak sevindirici. Cok sevindim canım .

Nasıl yazılıyordu unutmuşum . Demin yanlış yere yazdım sanıyorum. Güzel haberini almak sevindirici. Cok sevindim canım. Kendine iyi bak . Mutlu ömürler .

Selam canlar!
Birkacgundur popo buyutme ameliyatini arastiriyorum. Benim ince Sekilli ve uzun bacaklarim olmasina ragmen az bir simidim ve birazda sirtta fazlam var. kuyruk sokunumda o kadar duzki popom cok basik. 1.70 boy, 57 kiloyun. Aslinda ideal kiloyum ve disaridan oyle cok bir fark asla belli olmuyor ama ben kendimi dar elbiselerde gorebilmek o kadar cok isterimkii! herneyse burasi cikti karsima butun yorumlari okudum icim baya rahatlari su yag transferi konusunda. Yurtdisinda yasadigim icin bugun Levent hocaya email attim yazin gorusmek adina. aranizda popoya yag transfer edenlerin durumlari nelerdir? popoda buyume veya diklesme bellimi? Aranizdan hic kas arasina yerlestirilen popo silikonu yapan varmi? Simdiden tesekkurler cevaplar icin

Alper Tuncel ve Levent Coskun Tasci arasinda gidip geliyorum? Ikisiylede gorusmus arkadaslarim deneyimlerini yazarsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Merhaba.
Levent beyde 12 mart 2016 da karın germe ameliyatı oldum. Tüm karın bölgeme slimlipo 2 yapıldı. Üst karına endeskopik kas onarımı yapıldı. Alt karından da deri çıkarılıp, gerildi. Göbek deliğim yeniden oluşturuldu.
Levent beyle operasyon öncesi görüşmem, ameliyat hazırlığı, hastane süreci gayet iyi ve sorunsuz geçti. Ameliyat acıbademde genel anasteziyle gerçekleşti. Levent bey kaç kere geldi gitti, ilgilendi. Ameliyat sonrası da klasik germelere göre daha kolay geçti.
Şu anda 3 haftayı doldurdum. Henüz tam sonucu göremedim çünkü çok ödem var. Ameliyat izim henüz iyileşmedi, kabuklu. Göbek deliğim de iyileşme sürecinde. Ameliyatım ve sonrasındaki sürecimle ilgi karın germe topiğinde daha detaylı paylaşımlarım oldu. Merak eden varsa ordan okuyabilir.
Levent bey 2 ayda ödemlerin büyük ölçüde gideceğini , göbek deliğimin iyileşeceğini ve karnımın, belimin şeklinin belli olacağını söyledi.
Gelişmeleri ve sonucu ilerleyen zamanlarda yine yazarım.
Benim gibi levent beyde karın germe ameliyatı olanlar varsa konuşmak isterim.

Son düzenleme:
fiyat bilgisi vermeniz mümkün mü ?

doktorunuzun ismini ve ne kadara malolduğunu öğrenebilir miyim ? teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine bu konu üzerine yoğunlaştımGüncel fiyatlar nedir. Slim lipo 1-2 diye bişi çıkmış bu nedir. Bizim zamqnımızda sadece slim lipo vardı da Ben o zmn karın bel yaptırmıştım
Geçmiş işlemle ilgili söyleyec ğim mucize gerçekleşmiyor ama bariz fark var. İyiki yaptırmışım diyebiliyorum hala(Msj kutumda resim isteyenler olmuş ncak saklamadım o resimler artık yok malesef. )

ben de gittim bilgi aldim. cok fena ucmus fiyatlar ya inanamadim. her bolge icin 6sar 6 sar artiyo fiyatlar. eskiden tek fiyatla pek cok bolge yapiliyordu. hevesimiz kursagimizda kaldi yani sonuc olarak.

Merhaba Anika bende ayni islemleri dusunuyorum fakat beni en cok endiselendiren tarafi bu islemin ileride herhangi bir yan etkisinin cikmasi. Siz bir ara kemik erimesi riskinin olduguna dair bir birseyler duydugunuzu soylemistiniz. Bununla ilgili bir arastirma yaptinizmi acaba? Yada tesler yaptirdinizmi?Tesekkur ederim. Umarim hala sonuctan memnunsunuzdur.

Merhaba,
Saniyorum, 2013 yilinda kendisine gidi bolgesinden lazerlipo oldum. Fakat maalesef 2 yil icerisinde yuzum ozellikle gidi ve yanak bolgesi tamamen sarkti. Daha sonra gittigimde ancak yuz germesi ile duzelecegini fakat bunun icin de yasimin genc oldugunu soyledi. Su anda yuz germe icin basarili doktor ariyorum.Cengiz Acikel, Ahmet Karacalar, Murat Turegun ve Ercan Karacaoglu gibi isimleri dusunuyorum. Onerilerinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Ben doktor buldum için çok rahat nedense Eylül'de yaptıracağım inşallah ama yaptırdıktan sonra size tavsiye edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…