anistta,
Sana resimleri tekrar yolladım umarım almışsındır.
aynen hissizlik 2 ay kadar azalarak sürüyor..şimdi bnm hissizliğim kalmadı ve ödemlerim indiği içinde derimi tutabiliyorum artık.
O korse çıkınca ezilen yerlerin görüntüsü bendede vardı ama ödemler geçtikçe birşey kalmıyor
merhaba bilgi alabilir miyim ?Arkadaşlar, burda ki yorumların cogu reklam amaçlıdır.Aldanmayın lütfen. Ben diz ve basen bölgemden 2 yıl önce işlem yaptırdım, mucize gerçekleşmiyor , abartıldıgı gibi büyük değişimler olmuyor. dileyenlere özelden bilgi verebilirim.
Bende 23 Şubat 2019 lipo oldum , basenlerimden , diz kapak kenarlarımdan ve arka bel kıvrımlarımdan yağ aldırdım28 kasimda burun ameliyatimi oldum lazerle deviasyon burun eti ve biraz estetik.. sorusu olan varsaa cevaplayabilirim.surec oldukca memnun ediciydi. :))
Merhaba şuan ne durumdasın bende smart lipo oldum 10 gün oldu benim henüz bir değişiklik görmüyorum işe yarayacak mı çok merak ediyorumSuan durumunuz nedir?
Param da var merak etmeorası bir kamu kuruluşu degil nişantaşı'nda özel bir merkez ''hizmet almak için insan olmak'' tabi ki yetmez paran da olacak arkadaşım ;ama bu maruz kaldıgın kırıcı dialogu gerekçeli ve geçerli kılmaz o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?