dr.coşkun levent taşçı ya karın geme amaliyatı olan varmı varsa lütfen paylaşırmı
Merhaba ocak ayında mini karın germe ve smartlipo bırarada oldum.benim 20 kg falam olduğu için dümdüz bir karnım olmadı ama benım için genede sonuç muhteşem
o kocaman karnım gitti kayboldu,hafif bir göbek kaldı.ameliyat çok basit ve acısız ,sedasyonla.3 gün işe gitmedim 4. gün işe başladım.kimseyede söylemedim,anlamadılar önce.sonra zayıfladığımı düşündüler.15 gün sonra sıkıntım kalmadı. aynı seansta gıdım da alındı.işte o sonrasında çok farkettiriyor bır anda 10 kg vermiş gibi görünüyorsunuz.
sevgiler
Merhaba ocak ayında mini karın germe ve smartlipo bırarada oldum.benim 20 kg falam olduğu için dümdüz bir karnım olmadı ama benım için genede sonuç muhteşem
o kocaman karnım gitti kayboldu,hafif bir göbek kaldı.ameliyat çok basit ve acısız ,sedasyonla.3 gün işe gitmedim 4. gün işe başladım.kimseyede söylemedim,anlamadılar önce.sonra zayıfladığımı düşündüler.15 gün sonra sıkıntım kalmadı. aynı seansta gıdım da alındı.işte o sonrasında çok farkettiriyor bır anda 10 kg vermiş gibi görünüyorsunuz.
sevgiler
Ben asla hayal edemeyeceğim ...........Doktorunuz her fırsatta size uğruyor. Bu çok güzel. Ömür boyu dua almak böyle bir şey olsa gerek. Çünkü ben ömrümce dua edeceğim emeği geçen herkese.
evet sedasyonla oldum, muhtemelen o da sedasyonla oldu ama sormadı sanırım. çünkü narkozu tercih etmiyorlar.
selam canim..
ewet bende kemer vardi lazerle duzeltti coskun bey..burnun tek deliginden islem yapiliyo lazerle coskun beyde sag elle calistigi icin burnun sag tarafi daha sis,sag soz daha mor ve sis oluyo fakat sadece 2 ve 3 gun morluk var..sonra 2 gun yesilimsi oluyo..6. gun bandaji actiginda ne morluk ve sislik kaliyo:)
kemerimde dumduz tam istedigim gibi oldu....bu kadar sure beklemeden yapsaydim kisin keske :)
selam, geçmiş olsun ve sevincinizi paylaşıyorum, ben de en başlarda bu kadar sevinçliydim. size tek tavsiyem lütfen kilonuzu koruyun, her ne şartla olursa olsun ucunu kaçırmayın hiçbir şeyin yoksa dalgalanmalar daha belirgin hale gelir ve ayrıca mutlaka spor yapın deriniz sarkabilir, ben 30 yaşındayım hala gencim ne olacak diye düşündüm şimdi iç bacaklarımın sarkıklığını ne yapsam toparlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?