Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

melezim mesajini aldim fakat cevap yazamiyorum..resimleri koydum fakat sondan basa dogru gidiyo..son resim 10. gun butun bantlarin ciktigi gun..baya sisti cikartinca..yenilerini sislik azalinca koyucam..

kızlar lazerli lifting yaptıran oldu mu yüzüne? üst göz kapagı ve gıdı yüz için soruyorum?

videosunu izledim coskun bey anlatıyor ama morluk oluyor mu acaba yüzde? slimliponun yüze göz kapagına uygulanana cesidi varmıs

Arkadaşlar Coşkun beye göğüs büyütme olan yok mu???? Şimdiye kadar iki kişiye rastladım deftug ve bslove. Ama ikisi de sorun yaşamışlar. Randevuya gittiğimde hiç ölçmeden, bakmadan anatomik yaparız dedi. Asimetri var mı mesela bakmadı. Korkuyorum. Gerçi gözleri tecrübeyle bir bakışta şak diye anlıyor olabilir de. Deneyimli olduğu da tartışılmaz. Lütfen memnun olanlar yazsınlar.

dr.coşkun levent taşçı ya karın geme amaliyatı olan varmı varsa lütfen paylaşırmı

Merhaba ocak ayında mini karın germe ve smartlipo bırarada oldum.benim 20 kg falam olduğu için dümdüz bir karnım olmadı ama benım için genede sonuç muhteşem
o kocaman karnım gitti kayboldu,hafif bir göbek kaldı.ameliyat çok basit ve acısız ,sedasyonla.3 gün işe gitmedim 4. gün işe başladım.kimseyede söylemedim,anlamadılar önce.sonra zayıfladığımı düşündüler.15 gün sonra sıkıntım kalmadı. aynı seansta gıdım da alındı.işte o sonrasında çok farkettiriyor bır anda 10 kg vermiş gibi görünüyorsunuz.
sevgiler

merhaba verdiginiz bilgiler için teşekür ederim benimde 20 kg fazlam var bende amaliyat olmayı düşünüyorum size amaliyat sırasında lazerlipo da yapıldımı amaliyattan sonra kilo kaybınız kaç kg oldu birde fiyat konusunda bilgi verirseniz memnun olurum umarım cevap yazarsınız benim için çok önemli

pardon smartlipo lazerlipo aynı şey sanırım birde kaç gün hastanede kaldınız cevabınız için şimdiden teşekürler

siyah lilyum gıdı da bir problem yaşadın mı daha sonra ben de çok istiyorum da. troid bölgesi olduğu için çekiniyorum. bir de fiyatı ne kadar dı gıdının

Coşkun LEvent Taşçı'ya göğüs büyüten kimsecikler yok mu? Birileri cevap versin yaaa. Sanırım ona göğüs büyüten bir daha foruma girmiyor çünkü akıl alacağı hiçbir problem yaşamıyor öyle miiii?

arkadaşlar gözaltı torbasıyla ilgili levent beyin asistanına resim göndererek fiyat bilgisi istedim.o da doktora sormuş göz fıtığı olduğunu ve 8-10 bin euro söylediler. ve 2 senede bir de tekrarlıyormuş kendini..sizce de çok değil mi ya..bi göz altı ameliyatı bu kadarsa, yorumlardan gördüğüm ağır ameliyatlar ne kadardır kim bilir..para sorun olmasa sanırım hemen yaptırırdım

ya eskiden 4000 tl filan denirdi, 8 bin 10 bin euro çok değil mi yani herkesin maddi durumu bir değil
bir de euro ile olunca; 8 bin euro 20 kusur milyar ediyor eski parayla..
araba alınır bu paraya

mutlaka alternatif doktorlar vardır, bu cihazlar bir tek bu doktorda mı var ? fyat korkunç bence

Merhabalar Coskun Bey'e lazerle burun estetigi yaptiranlar biraz detayli bilgi yazar misiniz ozellikle sonuc nasil kalici miiii?Bu Pazartesi icin randv.aldim,icime sinerse bu ay yaptirmak istiyorum.Sali gunu baska cok unlu bi estetikciye ameliyat icin gunum vardi ama onu iptal ettirecegim sanirim lazer icin cok daha gelismis ve konforly bir yontem diyorlar...Nooolur bilenler yazsin detayli detayli : )

Herkese merhabaaa,

Sonunda lazerle burun estetiği konusunu, bu işin öncülerinden Dr. Coşkun Levent Taşçı ile görüşebildim ve ben bilgi eksikliğini çok yaşadığım için bildiklerimi buraya yazmak istedim. Kısmet olur da deneyimlersem sonuçlarını da mutlaka paylaşacağım. Bu ikinci doktor görüşmem, ilki Barış Çakır’dı klasik yöntemle operasyon yapan hasta memnuniyeti yüksek bir doktor Barış Bey’de. Ama onda bir şey içime sinmemişti. Sanki “burun” mevzuundan bunalmış bir hali vardı, işini şevkle yapacak birini göremedim karşımda belki o anlık psikolojisi öyleydi ve bana rast geldi bilemiyorum ama kanım ısınmadı, yaptığı burunların bir kısmı çok yapay göründü gözüme, bazıları gerçekten doğal duruyor ama, doğruya doğru. Bir de yağ enjeksiyonu konusunu otomatiğe bağlamış sanırım, alına göz altına göz kapaklarına yağ enjekte edelim dedi. Göz altı makul, biraz çukur benimkiler ama alnım gayet bombeli, nesine yağ enjekte edecek anlamadım, kafamı patlatmak istiyor herhalde dedim  Göz kapaklarım ise doğuştan şiş, oraya ilave yağla kurbağa kermite benzerdim gibi geldi, bilemiyorum işin uzmanı kendisi tabii ama herkese yağ enjeksiyonu öneriyor gibi geldi bana…

Diğer doktorları da araştırırken tesadüfen duydum Coşkun Bey’i ve ilginç yöntemini. Araştırdıklarımdan yeterince bilgi sahibi olamadığım için kendisiyle görüştüm. Çok samimi ve alçakgönüllü bir doktor ve bana tam yarım saatini ayırdı (diğer doktor 10. dk.sını zor ayırdı), ikna etmeye uğraşmadı olanı olduğu gibi anlattı. Anlattıklarını aşağıya yazıyorum, doğruluğuna inanmak istiyorum, kendisini ve yaptığı burunları pek sevdim çünkü:

-Yıllarca klasik yöntemle binlerce burun ameliyatı yapmış, 2006’dan beri lazeri de burun estetikleri için kullanıyormuş, ABD’den taklit ettik dedi, ABD’de sıkça kullanılıyormuş bu yöntem. İlk yaptığı ameliyatlardan birisi kendi kız kardeşininkiymiş ve onun resimlerini gösterdi, şimdiki halini de gösterdi gayet güzel. Kendi kız kardeşine inanmadığı güvenmediği bir yöntemi uygulamaz diye düşündüm, bu bana güven verdi doğrusu.
-Eskiden yaptığı klasik teknik uygulanan ameliyat görüntülerini gösterdi; ameliyat esansındaki durum gerçekten fecaat. Klasik yöntemde burunda kesmediğimiz yer kalmıyor, dokular, kıkırdak bazı vakalarda kemik kırılıyor vs. diye anlattı; sonra tek tek kestiklerinizi dikiyorlarmış; dikim sonrasında en usta ellerden bile dokuların kaynama yeteneğine gre olumsuz sonuçlar çıkabiliyormuş. Lazerde ise kesme, kırma yok; bu nedenle sonrasında tampon da yok; morarma yok denecek kadar azmış. Kemik ve burun ucunu lazer ile şekillendiriyor kısaca. Kesmeden nasıl olur deyince; gözle klazer ameliyatını düşün dedi; gözdeki yedi katmanı geçerek sadece odağı düzeltir lazer çünkü buna göre tasarlanmıştır diye anlattı. Lazer müthiş bir buluş ama çoğu doktor science-fiction gözüyle bakıyor, bilmemeden dolayı ama sonuçlar ortada diyor.
-Diğer doktorlar neden kullanmıyor diye sorunca şöyle cevap verdi; çok pahalı bir yöntem, sadece cihaz almakla kalmıyor bir sürü uzmanlık/sertifika alınması gerekiyormuş. Çoğu genç doktor ev/araba almak varken buna yatırım yapmak istemez; yaşlı olanlar da pek cesaret edemez dedi???

Genel olarak aklıma yattı, en eski sonuç 7 yıllık ama, 17 yıl sonra ne olur bilemiyorum… Klasik operasyonlarda da o kadar kesme kırma törpü ve dikişi düşününce de bir milyon risk var gerçi…

Sevgilerimle,

kızlar, ödeme konusunda nasıl ki acaba..kredi kartı falan varmıdır?? ameliyat olanlar yazabilirler mii??

Ben asla hayal edemeyeceğim isteğime kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öyle mutluyum ki sizinle de paylaşmak ve özellikle tereddüdü, kaygısı olanlara yardımcı olmak istedim. Ben popo, basen ve bel slimlipo ve aynı zamanda göğüs büyütme ameliyatı oldum. benim doktorum Coşkun Levent Taşçı. Başka kimseyle görüşmedim çünkü içim çok ısınmıştı. Superplast'ta ameliyatımı oldum. Her şey öyle kolay oldu ki. Önce "Benim burda ne işim var" diye tedirgin bir şekilde gittim görüşmeye. Sonuçta ben sosyete güzeli veya sanatçı falan değilim. Ama kapıdaki personelden tutun, asistanları ve hemşireleri (güzel sesli Şebnem hanım, tatlı Esra hanım, müşfik Solmaz hemşire, hoşsohbet Nebahat hemşire, kat görevlisi Sevgi hanım, dünya tatlısı Anestezi uzmanı Aysun Hanım ve elbette ki sevgili doktorum düşüncemi değiştirdi. "Emin ellerdeyim" dedim.
Kimseyi yadırgamadan, herkesin bünyesine en uygun işlemi, kandırmadan, oyalamadan planlıyor. Doktorumuz gördüğüm kadarıyla mesleğine aşık. Her gün ameliyatı oluyor. Deneyimleri başka birçok doktordan fazladır diye düşünüyorum. Bunca yoğunluk içinde akşamları yatan hastasına uğramadan evine gitmeyecek kadar da düşünceli.
Ben tek başıma gittim. İstanbul'u hiç bilmem. Ama refakatçi eksikliği hiç hissetmedim. Dediğim gibi personel çok ilgili. Doktorumun insanlara insani şekilde yaklaştığını, para için onaylamadığı işlemi asla yapmadığını sizlerden okumuştum. Kendim de görmüş oldum.
Ameliyatım 4 Temmuz'da oldu. Bir gece hastanede kaldım. Drenlerden çok korkuyorsunuz ama onlar olmasa işimiz daha kötü. Hem merak etmeyin çok fazla acımıyor. Birkaç gün kas gerginliği ağrım oldu. Ateşim çıkmış gibi de hissettim. Ama o kadar.
Ameliyattan çıkınca başıboş kalmıyorsunuz. Doktorunuz her fırsatta size uğruyor. Bu çok güzel. Ömür boyu dua almak böyle bir şey olsa gerek. Çünkü ben ömrümce dua edeceğim emeği geçen herkese.

Ben asla hayal edemeyeceğim ...........Doktorunuz her fırsatta size uğruyor. Bu çok güzel. Ömür boyu dua almak böyle bir şey olsa gerek. Çünkü ben ömrümce dua edeceğim emeği geçen herkese.

selam, geçmiş olsun ve sevincinizi paylaşıyorum, ben de en başlarda bu kadar sevinçliydim. size tek tavsiyem lütfen kilonuzu koruyun, her ne şartla olursa olsun ucunu kaçırmayın hiçbir şeyin yoksa dalgalanmalar daha belirgin hale gelir ve ayrıca mutlaka spor yapın deriniz sarkabilir, ben 30 yaşındayım hala gencim ne olacak diye düşündüm şimdi iç bacaklarımın sarkıklığını ne yapsam toparlayamıyorum.

evet sedasyonla oldum, muhtemelen o da sedasyonla oldu ama sormadı sanırım. çünkü narkozu tercih etmiyorlar.

eya merhaba!
bende burun estetiğini araştırırken lazer yönteminin olduğunu öğrendim çok ilgimi çekti. ben şehirdışındayım ve bebeğim var ist.a herzaman gidemem fotoğraflarınızı görürsem belki cesaret ederim diyorum.arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz sevinirim:)

merhaba orchids!
kesiksiz,kırmasız lazer yöntemi duyunca kulağa çok hoş geliyo:)bende olmak istiyorum ancak hemen değil bebeğim var onun içinde ameliyat sonrası ne kadar çabuk iyileşirsem o kadar iyi benim ve çocuğum için. resimlerinizi merak ettim arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz bende bir fikir sahibi olurum. bu arada geçmiş olsun...

Benim en büyük korkum, yağlar alınında kalaca olan deri fazlası. deri yumuşayıp gevşek mi duruyor? yani operasyondan sonra da böyle miydi sonrasında mı oluştu? Bunun olmaması için n yapmak gerekiyor? Yani yağ alma ve germe işlemi mi yapılması gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…