Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

:)) geçmiş olsun güle güle kullan:) klaıp çıkınca bi kaç gün şişmeye devam edicek, sanki büyüyor gibi gelicek, ama sonra şişmesi duracak ve sonra da yavaş yavaş inişe geçecek. inerken tabii her yer aynı anda inmeyececeği için bazı yerler eğri büyrü gelebilir sakın panik yapma, hepsi geçecek:)) coşkun beyciğime slm laaaarrr
)) benim de haziran başı kontrolum var:)

melezim bende cok arastrdm kimseyi bulamadm sitede vs. seni cok iyi anliyorum o yuzden siteden ayrilmicam elimden geldigincede yardmci olurm sana cnm meraketme..
ilk solicegim sey ameliyat cok rahat gecti..yukari ciktim muhabbet ediyodum aysun hanimla sanrm sonrasini hatrlamiyorum uyumusum...:) uykudan uyanr gibi kalktim...sadece ameliyattan ciktigimda burnum cok yaniyodu hemen agri kesici igne yaptilar..sonra gecti yanma...baskada bir agri sizi hicbisey olmadi..
ikinci gun sismeye basladi suan buyuk bi buynum var:)
coskun bey bilgisayarda cizim yapip bole bi burun yapicam demiyo..ben begendigim burun resmlerini goturmustum..uzerinden ikimzde yorum yaptik...bazi tavsiyelerime ok ole yapariz dedi bazilarinida ole yaparsak bole olur die akil verdi..
burnumun ucu dusuk degildi sadece kemerli bi burnum vardi ama ucundaki biraz tombullugu da almasi gerekiyodu..
1 hafta sonra oncesi ve sonrasi resmlerimi koyarim zaten:)
ben kavissiz duz bi kemek istedim oda ole yapti...
nisanda gorusmeye gttm iki doktor arasnda kararsz kaldgm icn mayisa uzadi..yoksa ilk randevuyu alirdim:)

kisacasi bole...ameliyat rahat gusel gecti sonucta istedgim gibi olursa degmeyin keyfime:)

canim ikinci gundeyim baya sis...son hali ortalama bunun ne kadar ufagi olur:)

Canim cvpladign icin saol:)narkoz mu verdiler sedasyon mu?ameliyatin ne kadar surmus?

canim ikinci gundeyim baya sis...son hali ortalama bunun ne kadar ufagi olur:)

:)) küçülüyo merak etme:) ama en son iki kaşın ortası inermiş öyle dedi coşkun bey. önce ucundaki topluk, burun kanatları falan, sonra yanlar en son iki kaşın ortası. ama benim 70 gün falan oldu, yani benim de daha çok yeni, hala kaşınıyor, hala elime gelen şişlikler var. ama bunu ben biliyorum, dışardan lk günden beri kimse anlamıyordu. en fenası da sürekli kaşınıyor:) ama güzel olucak merak etme, bence ii yapmıştır:)

Canim cvpladign icin saol:)narkoz mu verdiler sedasyon mu?ameliyatin ne kadar surmus?

Sedasyon hakknda hicbir fikrim yok canm sanrm narkoz verdiler:) ne verdilerse gayet rahat ve hzlydi..8 de grdm ameliyata 10 da odadaydm yaklask 1 buck saat surdu sanrm..
EYA cm cok saol icimi rahatlattin:)

canim fiyat icin buraya bisey yazmiyim cunku burundaki isleme gore degisebiliyo sanrm...
sen bide baris cakira gtmistin..onun fiyatina yakin diyebilirim en azindan:)

Sevgili arkadaşlar umarım hepiniz gönlünüzdeki burunlara kavuşursunuz. Coşkun beye göğüs büyüten yok muuuuuu? Bana cevap versin lütfen

İlk mesajımı yasdım. Dr. yuvarlak proteze sıcak bakmıyor. aklıma takılan damla ile anatomik aaynı şey değilmiş. peki anatomik olup memnun olan var mı???

ben gosugle ilgili bir kac bisey sormustum..damla mi yoksa yuvarlak mi dedigim zaman ikiside degil dedi...damla oncelerde yapiliyodum smdi kullandigimz silikon dogal normal gogus gibi bisey demisti ama asil ilgi alanim burun oldugu icin cok detaylara girmedm..gorusmeye neden gitmiyosun? Coskun bey butun aklindakileri cok gusel bi sekilde cevaplar..

orchids, canım geçmiş olsun
burn kemeri alındı mı sizde? bunu lazerle yapıyoprdeğil mi coşkun bey?

acaba gözün şişmesi kemer kısmına müdahale edildiğinden mi?

eyacım coskun beyle gorusme sansın varsa, benim için şunu sorar mısın?

çok merak ediyorum ve şu an istanbula gitme şansım yok,sekreter bilemedi bana randevu vermek istedi ama imkanım yok şu an bunun için gidemem

lazerle gözkapagı, ve sarkan yanaklara gıdıya müdahale ettiğini videosunda dinledim

hastaların resimleri de vardı, ama benim merak ettiğim şey; acaba bu lazer üst gözkapagında kullanıldıgında morluk vs oluyor mu?

ignenin cok ınce oldugunu tahmın edebiliyorum, fakat morarma olur mu aynı gün işe dönebilir miyiz?

ve ücretlendirme ayrı ayrı mı oluyor?

misal üst göz kapagı- yanak ve çene konturu için ayrı ayrı mı alıyor yoksa tek bir ücret mi?

Çok teşekkür ederim sevgiler

Cevabın için çok teşekkürler canım. En güzel burun senin olur umarım :)

orchids, canım geçmiş olsun
burn kemeri alındı mı sizde? bunu lazerle yapıyoprdeğil mi coşkun bey?

acaba gözün şişmesi kemer kısmına müdahale edildiğinden mi?

selam canim..
ewet bende kemer vardi lazerle duzeltti coskun bey..burnun tek deliginden islem yapiliyo lazerle coskun beyde sag elle calistigi icin burnun sag tarafi daha sis,sag soz daha mor ve sis oluyo fakat sadece 2 ve 3 gun morluk var..sonra 2 gun yesilimsi oluyo..6. gun bandaji actiginda ne morluk ve sislik kaliyo:)
kemerimde dumduz tam istedigim gibi oldu....bu kadar sure beklemeden yapsaydim kisin keske :)

Canim fotograflarini bekliyorum:)

merhaba nesli 75 sizi çok iyi anlıyorum çünki sizinle aynı durumdayım boy 156 kilo 75 bendekarın gerdirme yaptırmak istiyorum siz çoşkun leven taşçı ile görüştünüzmü fiyat aldınızmı benimle paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…