Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Meric tesekkur ederim...

Arkadaslar hani operasyondan sonra olan agrilardan bahsediliyor ya, adet donemine yakin donem oldugu icin olabilir mi? yani ters doneme gelse belki daha mi iyi olur?
bir de Levent Bey her turlu kredi karti kabul ediyor mu? yani hangi bankalari kullaniyor biliyor musunuz?

bildiğim kadarıyla tüm kartları kabul ediyorlar tek çekimde sorun olmuyor puan da toplanıyor makinenin şekerbank olmasına rağmen ama taksitli istenirse 200 tl civarında bir komisyon alıyormuş banka sanırım, muhasebeyle görüşürsen daha net bilgi alabilirsin canım, şimdi yanıltmış olmıyım. ben ing bonus la yapmıştım ödemelerimi tek çekimde ve gayet güzel de puan toplamıştım :)

seviyeniz ve yaşam kültürünüz yazdıgınız mesajdan gayet belli oluyor
baslık sıze aıt degıl, istedigim soruyu yazarım burası forum ve insanlar fikirlerini ve sorularını deneyimi olan diger üyelere yazabilirler

bu baslıkta sizden başka kimse yok mu kalkıp lafa atlıyor ve saldırıyorsunuz?

sizi ilgilendiren bir durum değil, hosunuza gitmiyorsa yanıt vermezsiniz olur biter saygısızlıgın luzumu yok
dini görüşüm ya da hassasiyetlerim de sizi ilgilendirmez ne hakla böyle şeyler yazıyorsunuz?
sizin şahsınıza gidin sorun diyen oldu mu?
alışkın oldugunuz uslubu kendi muhitinizde devam ettirin
bir daha haddinizi aşarsanız vereceğim cevap hukuki olur hakkınızda dava açarım bilmiş olun

mesajımı tekrar yazayım da siz kendinize gelin
Burası bir forum, ve insanlar birbirlerine soru sormak, fikirlerini paylaşmak, deneyimlerini anlatmak üzre yazılar yazıyorlar

Eğer soru sormak ve fikirlerini paylaşmak isteyen herkese birileri çıkıp sizin mahalle uslubunuz ve salgırganlıgınızla biz senin asistanın değiliz, git başka yerden öğren mealinde birşeyler yazmaya kalksa bu forumun hali nasıl olur?

madem bir konu hakkında deneyim paylaşmayı ayak işçiliği olarak görüyorsunuz neden buradasınız siz ayak işçiliğinin alasını yapıyorsunuz demektir baksanıza foruma yazdıgınız mesajların neredeyse tamamı bu konu hakkında
Madem ayak işçiliği ve size zul geliyor o zaman yazmayın nerde ne yaptırdığınızı

İlk önce nerde nasıl konuşulur, ve içine girdiginiz ortamın nezaket ve görgü kuralları nedir bunu öğrenin

ondan sonra forumlarda yazı yazın bence siz daha toplum içinde konuşma uslubunu bile bilmiyor önünüze gelene saldırıyorsunuz

Ayak işçisi filan bunlar nasıl sözler? Günlük yaşamda kullandığınız çirkin kaba mahalle ağzına uygun sözcükleri forum gibi Türkiyenin ve dünyanın her yerinden üyesi olan böylesine bir forumda kullanmamanızı öneririm burada her eğitim ve kültür düzeyinden insan var herkese kendinizi belli etmek zorunda mısınız?

Burası sizin eviniz değil ki, canınızın istediğini söyleyesiniz

Şahsınıza sorulmamış olmasına rağmen, seviyenizi ve kültürünüzü ortaya döktünüz

Kaldı ki baslık sıze aıt degıl, istedigim soruyu yazarım

bu baslıkta sizden başka kimse yok mu kalkıp lafa atlıyor ve saldırıyorsunuz?Belki başkası yanıt verecek?

hosunuza gitmiyorsa yanıt vermezsiniz olur biter saygısızlıgın luzumu yok

dini görüşüm ya da hassasiyetlerim de sizi ilgilendirmez

Bu forumda ya da başka bir yerde hiç kimse bir başkasının dini görüşlerine, yaşam kültürüne gelenek ve göreneğine saldıramaz, düşmanca tavır gösteremez

sizin şahsınıza gidin sorun diyen oldu mu?

alışkın oldugunuz uslubu kendi muhitinizde devam ettirin
bir daha dinime yaşam kültürüme karşı haddini aşan yorum ve yazılarınız için vereceğim cevap hukuki olur hakkınızda dava açarım bilmiş olun

sayın delila, tepkinizi çok aşırı buldum. eğer daha fazla diyeceğiniz varsa buyrun davanızı açın. bu cevapları okuyanlar için küçük bir mesaj çöplüğü oluşturmamak adına size bundan sonra hiçbir şekilde yanıt vermeyeceğimi bildiririm.

Son düzenleme:
Soleilcim yapmış olduğun yorumlara sonuna kadar katılmakla beraber söz konusu şahısa cevap vermeme konusunda seninle hem fikirim. Biz konuya kaldığımız yerden devam edelim kızlar. Anikaaa ne yaptın 7sinde operasyona girecektin. Ne durumdasın şuan? Soleilcim sen nasılsın nasıl oldun? İncelme var mı memnun musun?

Bana gelecek olursak ben mutlu değilim. Kızlar korse çok kaşıntı ve alerji yaptığı için 1. haftada çıkardım Vee siz siz olur sakın doktorun dediğinden çıkmayın. İyileşmem durdu resmen. Basenlerim baştan aşaya mosmor hala çok zor iyileşiyor. ÖDem aşırı değil ama ne sağa ne sola yatamıyorum canım yanıyor. Belim iyileşti ancak basenlerim hala acıyo ve mor. Ayrıca bacak içlerimde bir değişim hala yok İstediğim sonucu alamadım. kontrole gidince fotoları alıp sizinle paylaşacağım. Bir de yağ enjeksiyonu çok az yapılmış o da fark yaratmadı pek. Sadece belimde incelme var ne yazık ki... Neden böle oldu anlamadım Para biriktirdiğim an yeniden yaptırıcam ama önce Coşkun beye sormam gerek. Alabileceğim maksimum fayda bu değildir umarım. Çektiğim çileye değimedi diyebilirim ne yazık ki....

Meric canım kendini hiç üzme bak ben 8 gün oldu korseyi bi defa banyo yaparken çıkardım ama bende de morluklar oldukça fazla ve hiçbir incelme yok, aşırı bir ödem var.. belimde böyle olmamıştı, bandajları açar açmaz fark etmiştim incelmeyi ki belimin ödemleri hala tam olarak inmedi, belimden yağ aldıralı 20 gün olacak neredeyse.. bir de sanırım ödemler benim ayaklarıma da indi, ayak tarağımın üstleri kalın kalın oldu anlamadım bu işi.. ödemlerden bir türlü kurtulamıyorum. üstelik ağzıma tek damla tuz koymuyorum, günde 3 lt su içiyorum, yememe içmeme aşırı dikkat ediyorum, ödem gitmese de en azından kilo vermiş olmalıydım ama o da yok. yürüyüş pek yapamıyorum bu aralar hava soğuk, öncesinde de ve hala bacaklarımda acı hissediyorum hızlı yürümeye kalktığımda. her bünye farklıdır belki ama basen bacak bölgesinden olunduğunda iyileşme diğer bölgelere göre daha yavaşmış. ben anca bugün sandalyeye rahat oturup kalkmaya başladım, cildimi geriyor resmen bu ödemler ve canımı yakıyor. bu yaptırdığımız işlemin işe yaramaması gibi birşey söz konusu değil çünkü yağ alındı, yerine ödem geldi ve bizim ödemden bir şekilde kurtulmamız gerek; ödem değil de yağ olsa aldıralım tekrar ama dokununca hissizlik ve sertlik var ki bu da ödem yani. bende de oldukça kaşıntı var ama bayıla bayıla kaşıyorum yapacak bişi yok :) ben sadece yüzüstü uyuyabilirdim 20 gündür yüzümü yastığa süremedim sırt üstü yatmaktan :) canını sıkma canım beraber atlatıcaz bunları, benim bir aylık kontrolüm 5 mayısta o zamana kadar havalar düzelsin ben sürekli yürüyüş yapıcam artık yavaş mavaş bi şekilde yürümeye başlamam gerek.

Kizlar selam uzun sure giremedim.oncelikle herkese gecmis olsun.
Odemlet konusu,sislik,morluklar,gelisme gorememe konusunda sabirli olun.
Benim bacaklar inanilmaz mordu kapkara. 4hafta sirtustu yattim.bacak yanlarim asiri agriliydi morluklar oldugu surece.
5.haftada yavas yavas yan yatmaya basladim.6.hafta seklen toparlamaya basladim.
Odemler benim de ayaklarima bacaklarima iniyodu o da normal.
Yemege dikkat etmenin otesinde herkesin bunyeyi odemi farkli surede atiyo.
Korseyi ben 4hafta cukarmadim derim de toplasin diye.
Meric yag enjeksiyonu farketmedi drmissin sasirdim. Belki odemler inince belli olur.
Ne kadar enjekte etti acaba.
Uzun lafin kisasi sabir kizlar:) insallah goruntuler zamanla duzelecek.

Bslove ve soleil verdiğiniz destek için teşekkürler kızlar. Umarım dediğiniz gibi olur ve farkı görürüz geç de olsa. Canım ben çok enjekte ettirmedim. Yani biliyosun son anda karar vermiştim çok kararsızdım sanırım doktorda o yüzden çok belirgin bi değişiklik yapmadı. ama eğer ikinci operasyonu geçirirsem daha çok enjekte ettiricem çünkü gözle görülür bi fark hissetmiyorum.

merhaba kızlar,

ben döndüm.. ama çok zor oldu bu sefer yaaa..
demekki bel en zor bölge değilmiş karın çok daha zormuş.. Eminim bacak olsam o daha da zor olacak....yürürken etlerim acıo bildiğiniz..ama korseyi dün çıkardık ianılmaz farketmiş :))
bu kadar acıya değer umarım.. bide ödemimmi yürüyomuş ne, ben hareket ettikçe içimde bişey kıpırdıo ve canımı yakıo çok sinir bozucu dr.a sordum ödemin hareket edio dedi..umarım kısa zmanda geçer çünkü tahammül edebileceğimi sanmıorum çok gıcık bir ağrı yapıo ve dik duramıyosun..çok sinir bozucu pofff...

Anikacin cok gecmis olsun, en azindan goruntundeki buyuk degisiklik o agrilara acilara degmistir sen simdi iyilesince mekik hareketlerine de baslarsin karin kaslariyla salina salina guneslenirsin bodrum cesme :)

ay inşallah canım benim ya.. bir an önce geçse..
beli yaptırınca 3. gün bomba gibiydim ama karında öyle olmadı 4. gün hala sıkıntım var.. dün oturdum ağladım ahahaha sen geldin aklıma..
birde şu kıpırdayan zımbırtı neyse çok canımı sıkıo pofff...

Bugun 10 gun oldu bacaklarimin ici hala aciyor ama tartida 2.5 kg azalmis gorunuyorum en azindan odemlerin yavas yavas gittigini gormek guzel. Bugun ufak ufak araba kullanmaya basladim moralim yerine geldi

Cool sağol canım..
bu sefer resim çekmedi.1 ay sonra gittiğimde resim çekecekmiş.
Birde ağrı kesiciler o kadar etkili değil ki böyle ağrılarda.. ben belimi yaptırdıımda içmedim bile. ama karnımda 3 gün boyunca içtim malesef...
şimdi daha ii gibiyim ama hala o kıpırdayan şey sinir bozuyoo umarım kısa zamanda iyileşir oda (
Soleilcim ben asla bacak yaptırmam artık :)) koldan da vazgeçtim onları sporla halledicem ahahaha.. uzun ama daha az acılı olsun ama olsun :))

anika çok geçmiş olsun, benim arkadaş karından olmuştu, ilk gün çok rahattı
ikinci gün hafif ağrı vardı ama çok hafifmiş
biraz hareket ederken zorlanma oluyordu tabi, özellikle doğrulurken filan
üçüncü gün artık ağrı filan olmadı tabi hassasiyet varmış bi de korkuyo ya insan ondan da dikkat ediyo tabi :)
bi haftaya kalmadan hareketler de normale döndü
şimdi sadece dikiş yerlerinde ve bi iki yerinde hassasiyet varmış, mesela gerinirken filan :)
bi ay olmak üzere onun

Juno çok sağol.. ya bel bu kadar rahat geçip karın nie böyle zor oldu anlamadım..
hatta bel operasyonunda uyuyodum karında uyandım ve bağırdım canım yandı nedense.. beni asıl rahatsız eden şu kıpırdayan ödem..bi geçsede rahatlasam ya.
gerinme hareketinde benim belimin üzerinden 2 ay geçene kadar bende o çekmeyi hissettim.. uzun sürüo tam toparlanma aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…