bu başlıkta özel tutulmuş bazı reklam elemanları var,gelin görün ki işlerini de düzgün yapamıyorlarsoru soranlara saldırmak ve her tür terbiyesizlik mevcut
yazık çok yazık
merhaba,
slim lipo yaptırdım ancak niye bu kadar ağrıdığı konusunda inan benimde fikrim yok..
bugün 1 hafta oldu şimdi toparladım biraz..
Ya uff yaa bir suru sey yazdim yazdim site birden kilitlendi kapandi birsey oldu o kadar yazdiklarim gitti. daraliyorum tekrar yazmaya. neden boyle sorunlar oluyor sitede???
Anika benim 3 cocugum var. Dolayisiyla gobek kotu olmustu ve 1,5 yil once karin germe oldum. simdi 10 kilo aldim ama hala oldukca iyi durumda. eger bacak ve kollarimi yaptirirsam bu defa vucudu korumaya soz verdim kendime. hepnizi cok bunalttim biliyorum ama ihtiyacim oldugu icin cok soruyordum. emegi gecen sabri olan cevap veren herkese coook tesekkur ederim.
Meric canım kendini hiç üzme bak ben 8 gün oldu korseyi bi defa banyo yaparken çıkardım ama bende de morluklar oldukça fazla ve hiçbir incelme yok, aşırı bir ödem var.. belimde böyle olmamıştı, bandajları açar açmaz fark etmiştim incelmeyi ki belimin ödemleri hala tam olarak inmedi, belimden yağ aldıralı 20 gün olacak neredeyse.. bir de sanırım ödemler benim ayaklarıma da indi, ayak tarağımın üstleri kalın kalın oldu anlamadım bu işi.. ödemlerden bir türlü kurtulamıyorum. üstelik ağzıma tek damla tuz koymuyorum, günde 3 lt su içiyorum, yememe içmeme aşırı dikkat ediyorum, ödem gitmese de en azından kilo vermiş olmalıydım ama o da yok. yürüyüş pek yapamıyorum bu aralar hava soğuk, öncesinde de ve hala bacaklarımda acı hissediyorum hızlı yürümeye kalktığımda. her bünye farklıdır belki ama basen bacak bölgesinden olunduğunda iyileşme diğer bölgelere göre daha yavaşmış. ben anca bugün sandalyeye rahat oturup kalkmaya başladım, cildimi geriyor resmen bu ödemler ve canımı yakıyor. bu yaptırdığımız işlemin işe yaramaması gibi birşey söz konusu değil çünkü yağ alındı, yerine ödem geldi ve bizim ödemden bir şekilde kurtulmamız gerek; ödem değil de yağ olsa aldıralım tekrar ama dokununca hissizlik ve sertlik var ki bu da ödem yani. bende de oldukça kaşıntı var ama bayıla bayıla kaşıyorum yapacak bişi yok :) ben sadece yüzüstü uyuyabilirdim 20 gündür yüzümü yastığa süremedim sırt üstü yatmaktan :) canını sıkma canım beraber atlatıcaz bunları, benim bir aylık kontrolüm 5 mayısta o zamana kadar havalar düzelsin ben sürekli yürüyüş yapıcam artık yavaş mavaş bi şekilde yürümeye başlamam gerek.
arkadaşlar merhaba,bende 8 gün önce vaser yöntemle liposuctıon yaptırdım ve aynı anda göğüslerim büyütüldü,bende sizlerle benzer sıkıntılar yaşıyorum ,göbek ve midemdeki yağlar alındı belim azıcık inceltildi arka yanlardaki yağları almış dokturum sağolsun vücudmun ön tarafında hiç morarma yok denebilir ama arka taraf çürümüş gibi umarım1-2 aya kadar toparlarız yada daha önce yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ???ben hergün duş alıp bunlara morlukları gidermesi için krem sürüyorum ,bacaklarımda da ödem var ama ben yemeklerimi gayet tuzlu yiyorum valla her seferinde yemeği yaparken tuzu kaçırıyorum nedense; suyuda çok içemiyorum tuvalete gitmek göğüs ameliyatımdan dolayı azıcık sıkıntılı eeee bu durumda benim ödemlerin pek geçeceği yok galibatamam biliyorum şu anda çok ödem var ama mide gitmiş bel iyi görünüyo fakat göbek hala olduğu gibi duruyo çok endişeleyim acaba göbek gitmedimi diye benden toplam 2.4 litre yağ alınmış ,dışardan baktığınızda zayıf bir görüntüm vardı ama bu yağlar çok rahatsız edici boyutlardaydı ,sabırla bekliyorum umarım 1 veya 2 ay sonra istediğimiz sonuçlara kavuşuruz allah hiçbirimizn çektiği acıları ve gösterdiği sabrı boşa çıkarmasınn
tebrik ederim ve çok geçmiş olsun sen de yaza bomba gibi gireceklerdensin yani :) valla sen de farkındasın ama tavsiyem tuzu azaltman ve bol su içmen.. bu hem senin yaşantının devamı için de faydalı. onca emek boşa gitmesin di mi :) ayrıca morluklara birşey sürmene gerek yok çünkü en fazla 2 haftada kayboluyorlar merak etme, ben belime dönüp bakmaya korkuyordum o kadar simsiyahtı şimdi bişicik kalmadı peynir gibiyim yine :) hergün banyo yapman konusunda birşey diyemicem, ben ödemler daha çok olacak korkusuna daha seyrek banyo yapmayı göze almıştım. şimdi her sabah 6da kalkıp kahvaltımı ediyorum bi saat hızlı tempo yürüyüşümü yapıyorum akşam 8den sonra sudan başka hiçbişeyi elima almıyorum, evde de kas güçlendirici hareketlerimi yapıyorum çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum yeşil çay içiyorum neredeyse 3 lt su içiyorum hergün ama ödemler gitmeyince gitmiyorbenim tek sorunum tuvalete çıkmakla ilgili.. et sebze lifli gıdalar herşeyi yeterince yiyorum diyet yapanlar gibi az da yemiyorum ama 3 günde bir çıkabiliyorum korseden kaynaklı diye düşünüyordum ama sanırım altında başka sebepler de yatıyor olabilir, şu korseden tamamen kurtulunca kolonoskopi yaptırmayı düşünüyorum
Aaa kefir hic denemedim ama kalkinca gunkurusu ve kabak cekirdegi ici yiyorum bi de hergun activia yiyorum bana misin demiyo zaten takintili oldugum bi konu iyice vucut tutuyo kafama taktikca ama takmamak mumkun degil yaptigim herseyi dengeli beslenme ve saglik icin yapiyorum %100 motivasyon ama netice sifir..soleil çok teşekkür ederim tavsiylerin ve paylaşımların için,kabızlık benimde sorunum ben sabah 2 tane incir üstüne 1 bardak su içiyorum ayrıca günde 1 tane küçük kefir içiyorum,kefiri sabah aç içince daha faydalı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum sen hiç denedin mi ,tabii esas sebebi öğrenmek en doğrusu,umarım kısa zamanda şifa bulursun ,sağlıklı mutlu günler hepimize :)
Aaa kefir hic denemedim ama kalkinca gunkurusu ve kabak cekirdegi ici yiyorum bi de hergun activia yiyorum bana misin demiyo zaten takintili oldugum bi konu iyice vucut tutuyo kafama taktikca ama takmamak mumkun degil yaptigim herseyi dengeli beslenme ve saglik icin yapiyorum %100 motivasyon ama netice sifir..
soleil merhaba,birşey sormak istiyorum ben liposuction yaptıralı bugün 10 gün oluyor,2 gündür yürümeye başladım 1 saat kadar yürüyorum fakat yürüyüşün sonunda karnımda öyle şişlik öyle gerginlik oluyor ki anlatamam ,,
gerginlikten kıpırdayamaz halde eve dönüyorumm,sence normal bir durum mu bu???
Sanmiyorum yuruyusun olumsuz etkileyecegini. Neticede gazi falan soker yurumek, yururken agzindan nefes aluyorsan belki cok hava yutuyorsundur. Ben karnimdan olmadim ve bacaklarim acidigi icin ancak iki hft snr yuruyuse basladim. Bence gaz yapan seylerden de uzak durmalisin ben son iki gundur acayip gaz sorunu yasiyorum sut yogurt cok karistirdim ustune regl oldum bi de kabizlik sorunu hic sorma halimi. Ama yuruyus gazi sokmeme yardimci oluyor benim, bir zararini gormedim duymadim
son birkaç gündür yediğime içtiğme çok dikkat ediyorum senin mesajlarından sonra özellikle,bende kronik kabızımdır ama ameliyattan sonra allahtan böyle bir sorunum olmadı ,çarşamba randevum var doktora gideceğim ama damdan düşenin halinden yine damdan düşer anlarmış yaa o hesap sizlerin paylaştıkları çok kıymetli benim için
ya şimdi bayılacağım..bir arkadaşım haftasonu zayıflama ile ilgili program izelmiş.. orada liposcution dan bahsediliyormuş.. dr demiş ki; insanlar vucutlarındaki yağlarını lazerlerle aldırıyorlar!!! birkaç sene sonra kemik erimesi gibi problemlerle karşılaşacaklar!!! gibi laflar demiş.
moralman bittiğim andır poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?