Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

merhaba,

slim lipo yaptırdım ancak niye bu kadar ağrıdığı konusunda inan benimde fikrim yok..
bugün 1 hafta oldu şimdi toparladım biraz..

bu başlıkta özel tutulmuş bazı reklam elemanları var,gelin görün ki işlerini de düzgün yapamıyorlarsoru soranlara saldırmak ve her tür terbiyesizlik mevcut
yazık çok yazık

bu başlıkta özel tutulmuş bazı reklam elemanları var,gelin görün ki işlerini de düzgün yapamıyorlarsoru soranlara saldırmak ve her tür terbiyesizlik mevcut
yazık çok yazık

Bizim göremeyip de sizin gördüğünüz bir şey var ise bildirin. Ha bildirdiğiniz halde bir işlem yapılmamışsa yanılmış olma ihtimaliniz yüksek.

Lütfen forumu tartışma aracına çevirmeyiniz.

Ya uff yaa bir suru sey yazdim yazdim site birden kilitlendi kapandi birsey oldu o kadar yazdiklarim gitti. daraliyorum tekrar yazmaya. neden boyle sorunlar oluyor sitede???

Anika benim 3 cocugum var. Dolayisiyla gobek kotu olmustu ve 1,5 yil once karin germe oldum. simdi 10 kilo aldim ama hala oldukca iyi durumda. eger bacak ve kollarimi yaptirirsam bu defa vucudu korumaya soz verdim kendime. hepnizi cok bunalttim biliyorum ama ihtiyacim oldugu icin cok soruyordum. emegi gecen sabri olan cevap veren herkese coook tesekkur ederim.

ben şahsen her zaman yanıtlamaya hazırım çünkü hem bel hem de bacak operasyonu geçirdim ve tecrübelerimi aktarmayı seviyorum.

karın olmadım ama sonbaharda karın ve kollardan birlikte olmayı planlıyorum eğer "bunca işlem ağrı sızı bi ton paraya karşılık yaptığım sıkı sağlıklı beslenme" bir işe yaramazsa.. ama şunu söyliyim bacak basen popodan 3 lt yağ alındı 18 gün oluyor neredeyse.. hala ödemlerim oldukça fazla ve bu korse sıcaklarda katlanılacak türden birşey değil.. ayrıca her bünye ödeme farklı tepkiler veriyor. morluklarım bile tamamen geçmiş değil zaten belimden olalı herhalde 1 ay olmuştur ve belimin ödemleri bile tamamen inmedi, çok az kaldı.. dokununca hissettiğim ağrıdan ve cildimde elime gelen sertliklerden anlıyorum durumu.

eğer bacak ve kollardan bir arada düşünüyorsan boşa harcama litre kotanı derim, 3 lt yağ aldıracağını varsayarsak 8000tl; bunun 1 lt sini kollardan aldırsan 500erden, kalan 2 lt bacaklar için hiçbişi.. sütün ince kaymağını almak gibi bişi olur. aldırdıktan sonra gözüne az görünür de bi daha yaptırmak istersen 3 ay beklemek zorundasın ayrıca. o yüzden ben derim ki ister 3 lt ister 2 lt aldıracak ol, bacaklar da işin içine girecekse sadece bacakları yaptır. kolların da fazla kalınsa 2 lt kol için yaptırabilirsin. doktor bey seni gördüğünde zaten söylüyor şuradan bu kadar yağ çıkar şu olur bu olur diye. ben de yaptırırken çok düşündüm aman kollar da çıksın aradan diye ama belden aşağısında insan ne kadar zayıf olursa olsun düzeltilecek o kadar çok yer oluyor ki.. dizlerin içi, basenler, popo derken aldırabileceğin yağ miktarını doldurmuş oluyorsun.

yine de sen bilirsin derim ben.. işlem günü fikir değiştirebilirsin sanırım ben hiç son dakika karar vermediğim için böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama olması mantıklı olur.

sıkma canını herşey minik bir iğneyle başlıyor ve sen neler olup bittiğini anlamadan bi bakmışsın robot gibi giydirmişler korseni yolcu ediyorlar seni :)

merhaba kızlar,

Ben ilk hafta çok acı cektim ama şu anda çok iyiyim.. ödemlerim var ama acılar sıfırlandı..sabah kalktıımda karnım dümdüz oluyor gün içerisinde şişiyorum. belimde uyuşukluk olmuştu ama karnımda uyuşukluk hiç yok..birde ödemlerden ötürü derim çok sert ve ele gelmiyor henüz.. ödemlerim karnımın alt kısmında yoğunlaşmış durumda sert yumrular vr içerisinde... karnımın ödemleri belime de vurmu durumda şu anda inceliğim pek belli olmuyor ama olacak belli çünkü yağ öbeklerim yok artık..
bende kol istiyorum çünkü ne kadar zayıflarsan zayıfla anotomik olarak kolların kalınsa eğer o kalınlık erimiyor ve kalın kol insanı kilolu gösteriyor ama artık çok masraflı oldum :) pek yaptırabileceğimi sanmıyorum.. birde acırmı korkusu var oda cabası..
Cool, bende açıkçası Soleil gibi düşünüyorum ama en doğru yönlendirmeyi biz değil dr un yapacaktır tabiki :)) umarım en kısa zamanda istediğin gbi bir uzman bulursun..

arkadaşlar merhaba,bende 8 gün önce vaser yöntemle liposuctıon yaptırdım ve aynı anda göğüslerim büyütüldü,bende sizlerle benzer sıkıntılar yaşıyorum ,göbek ve midemdeki yağlar alındı belim azıcık inceltildi arka yanlardaki yağları almış dokturum sağolsun vücudmun ön tarafında hiç morarma yok denebilir ama arka taraf çürümüş gibi umarım1-2 aya kadar toparlarız yada daha önce yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ???ben hergün duş alıp bunlara morlukları gidermesi için krem sürüyorum ,bacaklarımda da ödem var ama ben yemeklerimi gayet tuzlu yiyorum valla her seferinde yemeği yaparken tuzu kaçırıyorum nedense; suyuda çok içemiyorum tuvalete gitmek göğüs ameliyatımdan dolayı azıcık sıkıntılı eeee bu durumda benim ödemlerin pek geçeceği yok galiba tamam biliyorum şu anda çok ödem var ama mide gitmiş bel iyi görünüyo fakat göbek hala olduğu gibi duruyo çok endişeleyim acaba göbek gitmedimi diye benden toplam 2.4 litre yağ alınmış ,dışardan baktığınızda zayıf bir görüntüm vardı ama bu yağlar çok rahatsız edici boyutlardaydı ,sabırla bekliyorum umarım 1 veya 2 ay sonra istediğimiz sonuçlara kavuşuruz allah hiçbirimizn çektiği acıları ve gösterdiği sabrı boşa çıkarmasınn

tebrik ederim ve çok geçmiş olsun sen de yaza bomba gibi gireceklerdensin yani :) valla sen de farkındasın ama tavsiyem tuzu azaltman ve bol su içmen.. bu hem senin yaşantının devamı için de faydalı. onca emek boşa gitmesin di mi :) ayrıca morluklara birşey sürmene gerek yok çünkü en fazla 2 haftada kayboluyorlar merak etme, ben belime dönüp bakmaya korkuyordum o kadar simsiyahtı şimdi bişicik kalmadı peynir gibiyim yine :) hergün banyo yapman konusunda birşey diyemicem, ben ödemler daha çok olacak korkusuna daha seyrek banyo yapmayı göze almıştım. şimdi her sabah 6da kalkıp kahvaltımı ediyorum bi saat hızlı tempo yürüyüşümü yapıyorum akşam 8den sonra sudan başka hiçbişeyi elima almıyorum, evde de kas güçlendirici hareketlerimi yapıyorum çok düzenli ve sağlıklı besleniyorum yeşil çay içiyorum neredeyse 3 lt su içiyorum hergün ama ödemler gitmeyince gitmiyor benim tek sorunum tuvalete çıkmakla ilgili.. et sebze lifli gıdalar herşeyi yeterince yiyorum diyet yapanlar gibi az da yemiyorum ama 3 günde bir çıkabiliyorum korseden kaynaklı diye düşünüyordum ama sanırım altında başka sebepler de yatıyor olabilir, şu korseden tamamen kurtulunca kolonoskopi yaptırmayı düşünüyorum

soleil çok teşekkür ederim tavsiylerin ve paylaşımların için,kabızlık benimde sorunum ben sabah 2 tane incir üstüne 1 bardak su içiyorum ayrıca günde 1 tane küçük kefir içiyorum,kefiri sabah aç içince daha faydalı olduğunu düşünüyorum bilmiyorum sen hiç denedin mi ,tabii esas sebebi öğrenmek en doğrusu,umarım kısa zamanda şifa bulursun ,sağlıklı mutlu günler hepimize :)

Aaa kefir hic denemedim ama kalkinca gunkurusu ve kabak cekirdegi ici yiyorum bi de hergun activia yiyorum bana misin demiyo zaten takintili oldugum bi konu iyice vucut tutuyo kafama taktikca ama takmamak mumkun degil yaptigim herseyi dengeli beslenme ve saglik icin yapiyorum %100 motivasyon ama netice sifir..

soleil merhaba,birşey sormak istiyorum ben liposuction yaptıralı bugün 10 gün oluyor,2 gündür yürümeye başladım 1 saat kadar yürüyorum fakat yürüyüşün sonunda karnımda öyle şişlik öyle gerginlik oluyor ki anlatamam ,,
gerginlikten kıpırdayamaz halde eve dönüyorumm,sence normal bir durum mu bu???

Sanmiyorum yuruyusun olumsuz etkileyecegini. Neticede gazi falan soker yurumek, yururken agzindan nefes aluyorsan belki cok hava yutuyorsundur. Ben karnimdan olmadim ve bacaklarim acidigi icin ancak iki hft snr yuruyuse basladim. Bence gaz yapan seylerden de uzak durmalisin ben son iki gundur acayip gaz sorunu yasiyorum sut yogurt cok karistirdim ustune regl oldum bi de kabizlik sorunu hic sorma halimi. Ama yuruyus gazi sokmeme yardimci oluyor benim, bir zararini gormedim duymadim

son birkaç gündür yediğime içtiğme çok dikkat ediyorum senin mesajlarından sonra özellikle,bende kronik kabızımdır ama ameliyattan sonra allahtan böyle bir sorunum olmadı ,çarşamba randevum var doktora gideceğim ama damdan düşenin halinden yine damdan düşer anlarmış yaa o hesap sizlerin paylaştıkları çok kıymetli benim için

seve seve en ince ayrıntısına kadar paylaşırım tabi.. sen de mi superplast ta oldun işlemlerini? bu arada doktora gittiğimde diğer hastalar çok beklemesin doktor beyi de çok meşgul etmiyim diye bir sürü soracağım şey arada kaynıyor ben artık bütün aklıma gelenleri not alıyorum çok iyi oluyor :)

ya şimdi bayılacağım..bir arkadaşım haftasonu zayıflama ile ilgili program izelmiş.. orada liposcution dan bahsediliyormuş.. dr demiş ki; insanlar vucutlarındaki yağlarını lazerlerle aldırıyorlar!!! birkaç sene sonra kemik erimesi gibi problemlerle karşılaşacaklar!!! gibi laflar demiş.
moralman bittiğim andır poffff

Haahha abartmis o konusan kisi doktor bile olmayabilir boyle mantiksiz birsey diyorsa :) hayatim hic uzulme lazer yag disinda birseyleri eritseydi bu kemiklerden once damarlar olurdu ki bu konuyu sormustum, kullanilan lazsr frekansi sadece yaglara etki edecek ayardaymis icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…