• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

hala değişiklik yokmuş 12 gün oldum yaa eskisi gibiymiş arkadaşta
inşallah anika gibi iyi sonucu olur :ssz:

@Bslove : teşekkürler umarım dediğin gibi olur..

@juno : aslına bakarsan benim bugün 8. gün ve gerçekten değişiklik yok ve arkadaşının 12. günde bile değişiklik olmaması makul geliyor bana.. önünde sonunda olacak ama en azından 20 gün beklemek gerekiyor demişti doktor. ayrıca bana bende değişiklik yok gibi geliyor ama işleme girmeden öncesiyle şimdinin arasında 8cm fark var ama görüntü hiç öyle göstermiyor.. bu çoğunlukla psikolojik bir durum, arkadaşın kafasına takmasın canım.. sayılı gün ne yazık ki çabuk geçmiyor :)

anistta,
Sana resimleri tekrar yolladım umarım almışsındır.
aynen hissizlik 2 ay kadar azalarak sürüyor..şimdi bnm hissizliğim kalmadı ve ödemlerim indiği içinde derimi tutabiliyorum artık.
O korse çıkınca ezilen yerlerin görüntüsü bendede vardı ama ödemler geçtikçe birşey kalmıyor

anistta,
Sana resimleri tekrar yolladım umarım almışsındır.
aynen hissizlik 2 ay kadar azalarak sürüyor..şimdi bnm hissizliğim kalmadı ve ödemlerim indiği içinde derimi tutabiliyorum artık.
O korse çıkınca ezilen yerlerin görüntüsü bendede vardı ama ödemler geçtikçe birşey kalmıyor

tabi tabi geldi canım sağ ol cevap da yazmıştım zaten.. burdan da söyliyim gerçekten harika olmuşsun aman nazar değmesin :)

kızlaar yarın büyük gün benim için. Çok heycanlıyım hem de korkuyorum :( Bslove sonunda yağ enjeksiyonuna da karar verdim. Valla bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :26: Haftasonu boyunca evde olmayacağım o nedenle size yazamayabilirim. Ama bilgisayarıma kavuşur kavuşmaz sizi son durumla ilgili bilgilendiricem. Ne olur bana şans dileyin. :18:

kızlaar yarın büyük gün benim için. Çok heycanlıyım hem de korkuyorum :( Bslove sonunda yağ enjeksiyonuna da karar verdim. Valla bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :26: Haftasonu boyunca evde olmayacağım o nedenle size yazamayabilirim. Ama bilgisayarıma kavuşur kavuşmaz sizi son durumla ilgili bilgilendiricem. Ne olur bana şans dileyin. :18:

hahaha ay sanki ben giricem senin yerine o derece heyecanlıyım.. lütfen en kısa zamanda tecrübelerini paylaş çünkü senden birkaç gün sonra da ben olabilirim kızlar bana boş yer ayarlayacakları.. herşey yolunda gider umarım :) şimdiden geçmiş olsun tatlım

Basarilar diliyorum, cok gecmis olsun. Gelismelerden haber verebilirsen cok mutlu olurum. hatta oncesi sonrasi resimler ekler misin kendini iyi hissettiginde.

Bslove ve Meric... ya ben de salı günü giricem bacak popo için de bişi sorucam, işleme girerken yapışkanlı bant veriyorlar ya genital gölge için.. işlem bitince korseyi ameliyathanede giydiriyorlar peki onlar mı çıkarıyorlar? aşağıya iç çamaşırı indirmemiz gerekir mi korsenin içine giydirmeleri için? doktor korseyi çıkaracağı zaman cıbıl cıbıl kalmak biraz garip olur gibi geldi.. ama iç çamaşırı daha da çok sıkabilir ne bilim kafam karıştı.. bi de o korsenin nasıl bişi olduğunu bilmiyorum ya nasıl giydirilecek aşağıda hiçbi fikrim yok.. doktor bel sırt için en çok sıkıntı çekilen bölge demişti ama ben bu bacak popo olayından daha çok endişeliyim hareket kabiliyetimi baya zorlaştıracak gibi..

Anisetta sen benden hizli ciktin bravo walla bende senden sonraki haftaya karina gidicem insallah hafi bakalim hayirlisi olsun. Bu arada bana da dr bey brl en zor bolge demisti umarim karin hicccc sikinti olmadan gecer biter :

Bslove ve Meric... ya ben de salı günü giricem bacak popo için de bişi sorucam, işleme girerken yapışkanlı bant veriyorlar ya genital gölge için.. işlem bitince korseyi ameliyathanede giydiriyorlar peki onlar mı çıkarıyorlar? aşağıya iç çamaşırı indirmemiz gerekir mi korsenin içine giydirmeleri için? doktor korseyi çıkaracağı zaman cıbıl cıbıl kalmak biraz garip olur gibi geldi.. ama iç çamaşırı daha da çok sıkabilir ne bilim kafam karıştı.. bi de o korsenin nasıl bişi olduğunu bilmiyorum ya nasıl giydirilecek aşağıda hiçbi fikrim yok.. doktor bel sırt için en çok sıkıntı çekilen bölge demişti ama ben bu bacak popo olayından daha çok endişeliyim hareket kabiliyetimi baya zorlaştıracak gibi..

Zaten odanda operasyona hazirlanirken ic camasrini cikarip bant takiyosun genital bolgeye dedigin gibi.
Daha sonrasinda daha sen masadayken islem sonrasinda hemen ilgili bolgeler cok kalin siki bandajla kapatiliyo ve orda korseyi giydiriyolar.
Korse bildigin ince korse, belden dizlere kadar,on tarafi kopcali ve genital bolgesi popo dahil ortasi yani tamamen acik:)
Biraz garip bisey ama tuvalete gittiginde cikarmana gerek kalmiyo.
Genital bolgendeki bant cikmis oluyo zaten yani orda nezaman cikariyolar ben hissetmedim ama korsenin icinden karindan genital bolgeye dogru inen bi sargi brzi gibi biseyi koymuslardi.
Zaten tekerlekli sandalyeele gelip yatiyosun ayilana kadar.
Valla o esnada benim umurumda olmamisti altim acik mi diil mi:))
Kafam yerinde degildi:)
Sonra ayilinca korse ustunden ic camasirimi giymistim,zaten ic camasirlari esnek, sorun olmaz.
Ilk gunler sargilar yuzunden biraz zor, paket gibi oluyosun ama 3.gun cikiyo neticede.
Dayanilmiycak bisey degil. Ama oturmak kalkmak yatmak biraz zor tabi, agri sizi falan olmadan oturiyim kalkmaya calsinca.
Merak etme iyi gececektir kesin.
Sonuclar mutlaka oncekine gore iyi oluyo ama onemli olan seni. Beklentini karsilayacak boyutta olmasi.
Insallah herkesinki oyle olur. Iyi sanslar.haberlerini bekliyoruz:)

benim arkadaş 15. günde çıkarmış korseyi 2 gündür korsesiz
pek bi değişiklik yok hala :ssz:
inşallah sonuç anikanınki gibi süper olur

juno afedersin de senin arkadaş 4 beden birden incelmeyi bekliyor sanırım.. öyle göze görünen aynı gibi gelir ama öyle değil işte.. canım bende de aynı durum var ama ölçtüğümde 8 cm lik bir incelme var, keşke arkadaşın da baştan ölçseydi de sonradan inceldiğini sayılar üzerinde görseydi. ne kadar kilo versek de aynada aynı görürüz kendimizi ne yazık ki psikolojik olarak adapte olamıyoruz. giydiği kıyafetlerden de rahat anlamayabilir yani neticede 2 lt yağ alınıyor eskiden giydiği elibesini içinde yüzmeyi de beklemesin. millet kaç zaman sonra neticeyi alıyor ama onda bile öyle bir deri bir kemik kalmıyor kimse :) sadece biraz sabır.. diyet yaptığında bile insan her gün tartıya çıkıp gramları sayarsa bu işin içinden çıkamaz, aynı hesap, içini ferah tutsun arkadaşın :34:

juno afedersin de senin arkadaş 4 beden birden incelmeyi bekliyor sanırım.. öyle göze görünen aynı gibi gelir ama öyle değil işte.. canım bende de aynı durum var ama ölçtüğümde 8 cm lik bir incelme var, keşke arkadaşın da baştan ölçseydi de sonradan inceldiğini sayılar üzerinde görseydi. ne kadar kilo versek de aynada aynı görürüz kendimizi ne yazık ki psikolojik olarak adapte olamıyoruz. giydiği kıyafetlerden de rahat anlamayabilir yani neticede 2 lt yağ alınıyor eskiden giydiği elibesini içinde yüzmeyi de beklemesin. millet kaç zaman sonra neticeyi alıyor ama onda bile öyle bir deri bir kemik kalmıyor kimse :) sadece biraz sabır.. diyet yaptığında bile insan her gün tartıya çıkıp gramları sayarsa bu işin içinden çıkamaz, aynı hesap, içini ferah tutsun arkadaşın :34:

:))) canım şöyle söyleyeyim bu benim arkadaş zaten 48 kilo bişey 34 beden valla bak :)annesi babası filan nerene yaptırcan filan diyodu hatta ama insan takınca işte göbek varmış biraz
zaten baştan ölçmüş işte ona bakarak diyo biraz da sabırsız
zaten ben de senin fotoları görünce iyice dedim yani fark olur diye
ama insanın kafaya takması normal deil mi :))

tabi normal zaten hepimiz kafaya taktığımız için yaptırdık operasyonları ama biraz zaman tanısın kendisine henüz çok yeni ve anladığım kadarıyla alınan yağ miktarı çok az ve ödemi de düşünürsek hepimizden daha geç sonuç alacak gibi geliyor bana. neticede o yağlar gitti ve yerinde su var, o da gidecek. önünde sonunda olacak azcık sabır :)

kızlar nasıl yani karnımıza dahi yapılıyorsa yine mi genital bölgemiz açıkta ve ufacık bantla kapanıcak???
gögüslerimiz ne oluyor?? yani oraya islem yapılmıycaksa
ben şahsen oralarımı görmesini istemiyorum--karın için düşünmüştüm
bandın genişligini cm cinsinden yazar mısınız--ciddiyim:ssz:

bari ağda filan yapıp gitmek lazım adam görürse..korkunç düşünmek bile istemiyorum

kızlar nasıl yani karnımıza dahi yapılıyorsa yine mi genital bölgemiz açıkta ve ufacık bantla kapanıcak???
gögüslerimiz ne oluyor?? yani oraya islem yapılmıycaksa
ben şahsen oralarımı görmesini istemiyorum--karın için düşünmüştüm
bandın genişligini cm cinsinden yazar mısınız--ciddiyim:ssz:

bari ağda filan yapıp gitmek lazım adam görürse..korkunç düşünmek bile istemiyorum

neyden çekindiğinizi tam olarak anlayamadım ama her iki ihtimalde de sizi rahatlatmak isterim.

oradaki doktorlar sapık değil, sapık olan merdiven altı doktorlar vardır belki ama burada çalışanlar gayet olgun seviyeli ve işinin ehli insanlar. insan bedeni cinsiyeti ne olursa olsun onların çalışma malzemesi neticede ve inanın bantlar olmasa bile kendinizi normal bir çıplaklıkta değil hasta çıplaklığında hissediyorsunuz ki psikolojik olarak farkı büyük. ama bakımsızlıktan dolayı çekiniyorsanız da zaten bakımsız olarak dolaşmak bile hiç uygun değil. insan başkası için değil kendisi için bakım yapmalı. doktorlar görmeyecekse bile yine de temiz olmak gerektiğini düşünüyorum "her daim".

içiniz rahat olsun hiçbir şekilde kendinizi diken üstünde hissetmiyorsunuz :34:

bantlar 5 cm eninde ve mahrem bölgeleri kapamak için kullanılıyor..ama temizlik her halukarda şart.. Anisetta nın dediği gibi dr lar sizi bir bayan olarak değil bedeninde bir şikayeti olan hastalar olarak görüyorlar.inanın kendinizi dr. karşısında bantlı olarak rahatsız hissetmiyorsunuz..

Back