Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

kızlaaaaar oldu da bitti maşallah vol.2 :) ama bu sefer pek kolay değil yani bacak basen popo pek rahat bir korse giyilmiyor, resmen ayakta dururken pisa kulesi gibi eğik duruyorum :)

şimdi ben bu sefer kendimi çok aşmıştım veeeee ameliyathanede beni susturabilene aşk olsun.. öyle çok konuştum ki şimdi şimdi ne kadar saçmaladığımı fark ediyorum, kıyamam ya anestezisyen arkadaşı bağladım resmen, hani sarhoşlar gevezeleşir ya aynen öyleydim, adamcağızdan bi de sorduklarıma inatla cevap bekliyordum ne kadar komik hallere düştüğümü hatırladıkça halime gülüyorum uatnıyorum üstelik :) arabayla dünya turuna çıkmak istediğimden mi bahsetmedin, ögürlüğüme düşkünlüğümden mi yoksa Coşkun Bey'in ne kadar iyi bir doktor olduğundan mı, bu sitede neler yazıştığımızdan mı aman Allah'ım ya hiç susmaz mı bir insan 2 saat boyunca! bir daha beni görmek istemeyeceklerine eminim çünkü anlattıklarım arasında ne bir bağ ne de mantık var.. çok fena rezil oldum :) ama neyse bitti gitti..

bu sefer biraz daha fazla ağrım oldu, o korseyle robocop gibiyim. aaaa bi de bende ilk defa sızıntı oldu, dizlerimden aşağı doğru ve rengi kırmızımsı.. ben bunu görünce bir panik yaptım, ağlaya ağlaya Coşkun Bey'in asistanını aradım kanamam var diye kızcağız sağ olsun beni sakinleştirdi.. içeri verilen sıvı sızıntı yapıyormuş. ama rengi kırmızımsı olunca acayip korktum çünkü belimi yaptırdığımda hiç sızıntı olmamıştı..

ya şu an hala sarhoş gibiyim o yüzden aklıma geldikçe daha yazarım..

bu arada benden 3 lt alındı, biraz daha fazla ağrı çekmemde etkili olurmuş öyle dedi doktor bey, belimden 2 lt alınmıştı.

hadi bakalım anisetta geçmişler olsun
bacak deneyimlerini de paylaş olur mu :)

valla şimdilik anormal ağrım var oturunca ve ayaktayken, yatarken bacaklarımın altına yastık koyuyorum yüksek dursun diye bu yüzden rahatım. ağrı kesici boşa almıyım gece beni idare etsin geç alayım dedim ama ağrı çok fena.. ha dayanılmayacak gibi değil benim biraz şımarıklığım ama aprı ve sızı bir arada çok fenaymış. o yüzden ağrı kesiciyi ağzından eksik etmesin kimse :)

yine güzel bir tecrübeydi yine herkese kesinlikle tavsiye ederim, maddi sonuçları görmem uzun zaman alacak olsa bile fark etmez, manevi açıdan o kadar doyurucu ki insanın içi o kadar rahat oluyor ki çünkü emin ellerde olduğunu biliyor ve bu herşeyden daha da önemli bence..

hala aklıma geliyor saçma sapan konuşmalarım.. bir dahakine bir çaresi olmalı susmanın yoksa adım çıkacak

Anisetta çook geçmiş olsun tekrardan. Kızlar nihayet internete girebildim şimdi size heerşeyi anlatıcam. Süreci zaten anika çok güzel anlatmıştı. ama ben de neler yaşadığımı özetleyeyim.

Saat 12de idi ameliyat normalde ben 10da gittim hemen odama aldılar beni ödeme yapıldktan sonra. Hemen önlüğümü giydim bantlarım takıldı vs. Sonra damaryolu açıldı coskun bey çizimleri yaptı sakinleştirici verildi derken saat 11 de kendimi ameliyathanede buldum. Ben basen ve bacak içi için gitmiştim ama coskun bey çizim yaparken belden de alırsak çok fark eder dedi. Ve bel bacak içi ve basen oldum. Biraz da popoya enjekte edildi. Sonra 13 gibi bitti operasyon ve odama alındım. Ama anisetta ben de senin gibi ameliyatta çok olay yarattım Panikledim sanırım coşkun bey beni bırakıp gitti sandım fln coskun bey nerde diyip durdum adamcağızda bana hep burdayım burdayım merak etme dedi. Sonra elimi yüzüme uzatıp durdum sanırım Elini yüzüne götürme diyolardı bana hep. Bir sürü söylenip duruyodum bende hiç hatırlamıyorum ama.

Neyse sonra ikram ettiklerinden yiyip cıktım hastaneden. Taksiyle dogru eve. Eşime de anlattım durumu şok oldu :) Ama çook ağrlı geçti açıkcası. Hem bel hem popo hem bacak aynı anda çok zor oluyomuş. Ne oturabildim 3 gun ne kalkabildim ne yatabildim. eşimin desteğiyle yürüyodum her adımda canım acıyodu. Öyle ağrıdan ağlayacak kadar kötü değildim ama yine de tahmin ettiğimden zor olud. bide arkadaşlar ameliyattan sonra alışverişe gittim işe gittim fln diye yazınca ben gözümde çok hafife almışım operasyonu. Arkadaşlar ertesi gün hiçbir yere gitmem imkansızdı. Çok komik yürüyodum zaten eşim taklidimi yapıyo ölüyorum gülmekten parmakların ucunda hafif öne doğru eğilip popo dışarda küçük küçük adımlar atıyodum.

Bugün de bandajlarım açıldı. Tahmin ettiğim üzere morluklar oldukça fazla. Ödem de var sanırım.Birde bandajlar yüzünden bacağımda çizgi halinde iki adet kesik gibi bişey oluştu ama bu benim derimin ince ve hassas olmasından kaynaklı sanırım kimse böle bişeyden şikayet etmedi daha önce. Sonuçlara gelecek olursam belde ciddi değişiklik var ödemli olmasına rağmen. Fazlalıklar gitmiş. Basen de idare eder. Ama bacak içlerimde değişim göremedim. Bide popoda da değişim yok öle çok. Keşke biraz daha enjekte ettirseydim diyorum. Şimdi alınacak yağımda kalmadı popoya tekrar istesem yaptıramıcam Ben özellikle bacak içi için gitmiştim değişim görmediğime üzüldüm çok Ama umarım ödemlerdendir. Coşkun bey yine bile fark var dedi ama ben çok göremedim. Fotoları alıcam ama şuan morluklardan bişey belli değil ve kötü görünüyor. iyileşince tekrar çekilecek resim. Ozaman hepinize yollarım.

Sorularınızı cevaplayabilirim ne de olsa artık ben de uzman oldum bu konuda :)

Meric canim cok gecmis olsun ben de bugun senin olduklarindan oldum ama beli onceden olmustum, yine de dedigin gibi bu korseyle cok zor yurunuyor ve beli de sardigi icin yaklasik on gundur belimde slkl bi korse olmasi bel agrisi yapti bende. Tuvalet olayi bi iskence oldugu icin surekli tutuyorum ama umarim sonradan bobreklerde sorun yasamam, 3 gunle bisi olmaz di mi yani :) atlattigina sevindim artik darisi benim basima.. Ben de pek yurumemeye calisitorum cidden apis apis cok komik yuruorum popoyu da disari veriyor sanki korse :) biraz da ben evde yasli nineler gibi ahlayip vahliyorum ilgi cekmeye calisiyorum ve ise yariyor herkes etrafimda pervane oldu haahha hos hareket edemiyorum zaten o ayri artik sizinle telefondan haberlesicem bilgisayar basina gecmek cok zor olacak.. Optum herkesiiii

Meriç cim sanada çoook geçmiş olsun..
sanırım kızlar bayrağınızı haftaya ben alıyorum puhahah.
fena sardım bu işlere sormayın..
çok para biriktirmek lazım çokkkk :)))

Kızlaar birşey sorucam. Doktor bey bana tek seansta çözülür demişti ama bacak içlerim içime sinmiyo. hala bombeli içe doğru çok bi fark yok. Fazlalıklar var hala. Şişlikler insin bidaha konuşucam. Tekrar düzeltme operasyonu istersek yine aynı ücret mi alınıyo bi bilginiz var mı? Bslove canım özellikle sana sorucam bunu. Sen kalça için düzelttirme yapacaktın yeniden. Ne kadar ödeyeceksin birşey dedi mi doktor bey?

Anisetta buarada cidden tuvalet çok zor oluyo bacak ve kalçadan yapılınca. Korseyle değdirmeden yapmak imkansız gibi bişey. Ben her seferinde indirdim korseyi. Bide midemi sıktığı için mi nedir butun gun gaz sancılarım oldu Bu kadar çile çektim ama değişim istediğim gibi değil. Üzüldüm biraz

Meric cok gecmis olsun. umarim sen de istedigin sonucu alirsin.

Allllah`im darisi basimaaaa

ben de ozellikle kollar ve bacak icleri icin yaptirmayi planliyorum. ama bacak icleri o kadar kotu ki nasil olack bilemiyorum.

Dr bey surekli yogun oldugu icin benim simdiden randevu almam lazim galiba. Temmuz ayini beklersem ocak gibi ancak randevu verirlermis:26:

Kizlar ben kullanici adimi degistirdim bilginize :) bu arada meric cim ben de wc isinin zor olacagini dusunuyordum ama simdiye kadar sadece kucugume cikmis olsam da hicbi yere bi damla bulasmadigini gordum korseyi cok iyi tasarlamislar. Keske Coskun bey cikarsaydi korseni belki de wc icin korseni cikarinca odemlerin artti. Odemlerin tamamen inmesini bekle bence canim icini de ferah tut bak ayni skntilari yasiyoruz ben de cok zorlaniyorum hareket etmek cok canimi yakiyo ama oldurmuyor, oldurmeyen guclendirir derler ya oyle bisi. Bende pek bi gazman oldum sorma valla tuvalete gitmek zorladigi icin evdekilerden ozur dileye dileye yelleniyorum tv karsisinda bi daha bubkadar simarikligima katlanmaz sanirim kimse neyse yarisi bitti kaldi 2 gun sargilarimin cikmasina. Tek uzuldugum sey ameliyat sirasindaki bos bos gevezeliklerim, hala utaniyorum aklima geldikce vhani o ekipten biri burayi okuyorsa tekrar tekrar ozur diliyorum, ismimi vermeme gerek kalmaz zaten yazdiklarimdan beni tanirlar :) cok optum xoxo

Ben iç bacak ve basen yaptırıcam canım. 3700 e anlaşabildim daha indirim yapmadı. ama benim cok sorunlu değil bölgem o yüzden bu fiyata indi öyle söyledi yani. Normalde peşine 4000 diyo en az.

Meric merhaba,

bu soyledigin turk lirası mı euro mu?

coolcum bana özelden de yazmışsın ama ben tüm arkadaşlara duyurayım diye buradan cevaplıyım istedim. kızlar şuan resimleri almadım. Ama bir sonraki randevuda çekilecek ödemler inmiş heldeki resimleri hepsini alıcam ve buradan maillerinizi toplıyıp size yollıycam. Cool sen de bacak içi istiyomuşsun sanırım. Benim çok az bir fazlalığım vardı ama ona rağmen değişimi çok göremedim. en büyük değişim belimde oldu. ama bacak içlerim hala içe doğru bombeli malesef. Ödemler geçince düzelir diyo arkadaşlar umarım öyle olur. Çünkü tekrar yaptırmak için para kimbilir ne zaman biriktirebilirim. Bir de bu yaz kendimi yine istediğim gibi hissedemeyeceğim. yani bukadar bi ödem olur mu bilemiyorum ama hala acıdığına göre var bi ödem. Ama senin bacak içlerinden daha çok yağ alınacaksa farkı daha çok görürsün bence ama tek seansta hayallerine kavuşamayabilirsin. Ben azıcık bi yağ aldırmak istedim onda bile planladığım gibi olmadı şimdilik bakalım 1 ay içinde neler olacak. Sende biran önce randevunu al coskun bey cidden çok yogun. Bir saniye bile boş vakti yok. Umarım istediğin gibi olur herşey.

merhaba mesajınız icin tesekkur ederim
mesajımda sapıklık ya da işin ehli olup olmama, temizlik konusunda herhangi bir ima yok

benim rahatsız oldugum şey erkek bir dr karsısında o sekilde bulunmak

Son düzenleme:
Delilacim ordaki hickimse ciplak insan gormeye bayilmiyordur zaten karsiliklidir duygulariniz emin ol. Adamlar egitim hayatlarindan itibaren binlerce ciplak beden gormustur. Sen utanmani cok rahat asabilirsin ama doktorla gidip gorusmen gerek, alacagin elektrik inemli biz ne kadar anlatsak da olmaz. Ne doktor bizim ciplakligimizla ilgileniyor ne de biz aman oramizi buramizi saklayalim diye dusunuyoruz o anda cunku her iki taraf sda gereken ciddiyete sahip bu yuzden ana konuya odakli oluyor. Istersen bu cekinceni de paylasabilirsin doktor beyle, eminim seni tatmin edecek sekilde bilgilendirecek ve seni rahatlatacaktir.

Kızlar ya bişey sorucam. Bu korseyi niye hala daha giymemiz gerekiyor? ödemler geçsin diye mi neden bi bilginiz var mı? Doktora soracaktım ama unuttum. Çok sıkıldım yaa. daha bi hafta oldu ama usandım bu korseden. Uzun süre takmanın ne faydası olucak?

Bu arada delilacım sana ben de cevap vereyim. Doktor beyin karşısında ameliyathane dışında hiç bi zaman cıscıbıl kalmıyosun. ama ameliyathanede tabiki herbiyerin açılıyodur mutlaka onuda senin ruhun bile duymaz. Doktor bey kendini rahatsız hissetmemen konusunda zaten çok nazik ve arkadaşların dediği gibi seni çıplak bi kadın diil sadece operasyon geçirmiş bi hasta olarak görüyolar. Ben hatta operasyon öncesinde bile okadar rahattım ki insanların tavrı nedeniyle nerdeyse bantlarımla koridora cıkıp dolaşacaktım Düşündüğün son şey bu olsun bence hatta bu düşüneceğin şeyler arasında bile olmasın. O bir doktor ve işi de kadınların çıplak vücutlarını görmek ve operasyon yapmak zaten. Herhangi bir doktorda değil yani.

peki bandı görünmesini istemedigimiz tüm kısımlara sarsak izin veriyor mu acaba?
yahu belki çekingen bir insanız

karnımdan baska hiçbir yerimi görmesini istemiyorum..çok düşündüm katiyen yapamam..şahsıyla alakası yok olayın...

yeşil örtüler oluyor ya ameliyathanelerde ondan örtsek olmuyor mu?

dr a giden arkadaslardan ricam bu mesajımı kendisine okutmasıdır

konuya açıklık getirelim....

Sayin delila siz durumu oldukca abarttiniz, dini gorusunuze aykiri oldugunu soyleyin de biz bosa konusmayalim. Zahmet olacak ama bi randevu alip kendi sorularinizi kendiniz iletin, ya da biraz daha zahmete katlanip bayan doktor bulun kendinize. Coskun beyin buradaki hicbir hastasi ne sizin ozel asistaniniz ne de ayak isciniz, kendinize gelin lutfen.

herhalde opere olanlar da meraklı değiller öyle durmaya ama ameliyathanedeki sterilite olayından dolayı ve mesela bacak bölgesi basen bölgesi yapılırken mecbur genital bölgenin de açılması gerektiğinden dolayı öyle olmak zorunda
ayrıca göğüsler açık durmuyor zaten öyle
çok çekiniyorsanız yaptırmazsınız olur biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…