Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey sorucam arkadaşlar korseyi ilk çıkardığınızda dümdüz filan mı oluo yoksa eskisi gibi mi şiş mi
ooooh süper.. kızım ben şu an o kadar motive oldum ki sonuç pek umrumda değil çünkü doktorun anneme yaptığı açıklamalar beni daha da aydınlattı.. bundan sonra kilo alsam da versem de en azından orantılı hoş kıvrımlı ve güzel görünümlü bir vücut olacak, hani bu operasyon sonucu accccayip incelmiş olmasam da umrumda değil yani :)
ya alışkanlık yapacak kumar gibi para biriktirdikçe soluğu süperplastta alıcam gibi hissediyorum :)
peki inceldiğiniz farkediyor musunuz?
Canım ben bacak içi ve basen yaptırıcam. Çok problemli değil ama iki taraftanda hemen hemen senin kadar yağ alacaklar. Popomda çok düz sayılmaz ama madem imkan var neden biraz daha hoş ve yuvarlak durmasın ki. Ben cuma günü giricem operasyona. ozamana kadar resimleri yükleyebilirsen son kararım açısından çok iyi olucak. Cevapların için saol canım.
anisette nerde yahu?
burdayım hala pazartesiyi bekliyorum sargılarım açılacak. zaman o kadar zor geçiyor ki hele dışarıda güneşli güzel hava varken can sıkıntısından patlıyorum. hindi gibi dimdik koltuğun anca ucuna oturabiliyorum.. ne yapsam olmuyor ayakta durmaktan yoruldum, yatmak en büyük işkence, aslında yatma ve kalkma esnaları işkence..
ya beni asıl şaşırtan "aman hemen ilaç alayım ölüyorum ağrıdan" dediğim hiçbir ağrımın olmaması.. yani reçetede vermemiş olsa içmicem ağrıkesiciyi.. bugün hafif kaşınmaya başladı ama idare ediyorum. 5. gün gitmiş olacağım artık adam kokudan burnunu tıkamazsa iyidir :) ben kendimden nefret ediyorum temizlik açısından :)
ama sonuçları görmesem de yine olsa yine yaptırırım diyorum, ağrı acı hiçbişi olmadı ve her aşaması çok tatlı bir tecrübe oldu.
aaa unuttum söylemeyi benim asıl morluklarım görülmeye değer, sargının kenarından her geçen gün daha da dışarıya sızıyor öyle koyu renk ki.. ama bekliyordum böyle olmasını çünkü oldukça açık tenliyimdir :)
kızlar sakın perşembe günü yaptırmayın beklersiniz pazartesiye kadar evde kafayı yersiniz benim gibi. evimiz büyük olsa bile 4 duvar o kadar dar gelmeye başladı asabım bozuldu ki.. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yan gelip. ağzıma tek lokma sokamıyorum kilo ve ödem korkusuna, zaten korse de sıkıyor midem almıyor hiçbişi.. bütün eski defterlerimi eski hesaplarımı görmeye başladım insanlarla acayip alıngan ve saldırgan oldum anlatamam resmen bunalıma girdim ya psikolojik sorun yaşıyor gibiyim, evden çıkamadığımın 4. günü ve ben tırlattım! önüme gelene sarıyorum eteğimdeki taşları döküyorum hep meğer ne kinciymişim dedim bi ara kendime yuh ya noldu bana ya
arkadaşım karnına yaptırdı yaklaşık 10 gün filan oldu ilk yaptırdığında ödemli gibiymiş ve yumuşakmış karnı. şimdi daha sertmiş ve bi fark göremediği için üzülüyor arkadaşlar
Juno 10gunde bi sonuc gormek zor.benim 2. Haftada bile daha sisti sert olmadina ragmen.
Zaten 40gunden sonra asil sekillenmeler basliyo.daha beklemesi lazim