• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

işin komik yanı her gören göğüslerini mi yaptırdın diyo :) korse baya yukarıda olunca sütyen de yukarı kalkıyo benim ikizler havada top gibi duruyo :)

Anisettaaa çok sevindim memnun kalmana. Ben de tam bir hafta sonra olucam çok aydınlatıcı oldu yazdıkların. en korktugum sey bayılmak bilincimin gitmesi fln ama anladığım kadarıyla hafif bir sarhoşluk oluyo sadece okadar. Umarım sonuçlarda güzel olur çok merak ediyorum nasıl olacak :) Bize resimlerini yolla olur mu?

Anika sen de yeniden işleme girmeye karar vermişsin :) demek ki memnun kaldın canım çok sevindim bu kararına. Ay çok hoşuz yani birer hafta arayla soluğu superplastta alıyoruz :D Benden bi hafta sonrada bu sefer sen tekrar gireceksin :D

Bslove hala enjeksiyona karar veremedim kafamda çok ön yargılar var :( çok isterim kalkık olmasını popomun ama aklım almıyo nasıl mümkün olur. Senden biraz daha bilgi almak isterim tekrar aynı soruları soruyo gibi olucam ama. Şimd orası doğal duruyo mu yani garip bombeler yok di mi? Dokunduğunda içerde yağ bezesi varmış gibi sertlikler fln yok di mi?

bişey sorucam arkadaşlar korseyi ilk çıkardığınızda dümdüz filan mı oluo yoksa eskisi gibi mi şiş mi

bu arada çekilen ağrı kas ağrısı değil en azından sabahtan olduğumu düşünürsek bu saatlerde başlayan bir deride sızı hissi var..

yaaa bi de ödem yapar korkusuna sıfır tuzlu yiyecekler yemeye çalışıyorum zaten 2 gıdım yiyebiliyorum korseden dolayı sonra hemen midem bulanmaya başlıyor.. hani vücuda oturan bir gece elbisesinin altında giydiğiniz korse sizi gecenin ilerleyen saatlerinde mahveder ya, eve gidip o korseden bir an önce kurtulmayı düşünürsünüz.. benim şansıma 4 gün kalacak haftasonu sebebiyle.. vay anam vay yani benim durumum

bişey sorucam arkadaşlar korseyi ilk çıkardığınızda dümdüz filan mı oluo yoksa eskisi gibi mi şiş mi

valla benimki henüz yeni yani çıkmadı ama önceden olanlardan ve doktordan anladığım kadarıyla herklesin vücudu farklı miktarda ödem yaptığı için şişkinlik de değişiyor ama mutlaka şişkinlik oluyor ama az ama çok.. ne kadar sürede şişkinliğin geçtiği ve ne kadar olduğu da bünyene bağlı bir de yediklerine.. herkeste aynı değil

Anisetta cok sevindim iyi gecmesine harika yazmissin!!!:))
Merak edenler icin yaziyim tekrar benim basenlerden olmustu ve 3.gun sargilar ciktiginda iki kati daha sistim, davul gibi ve morluklarim da coktu. Kesinlikle herkesin vucudu farkli oluyo ama az yada cok odem olmamasi imkansiz. Arkadaslarimdan yaptiranlarin bazilarinda az agri ve az odem oldu, ben de ise odem coooktu. Bolgeye gore de degisiyo sanirim belde az oluyo ama basen daha farkli.
Beni de tekrar odaya getirdiklerinde verilen uyusturucu etkisinn gecmeye baslamasindan dolayi zangir zangir titredim bi 15 dakika. Vucudun normal tepkisiymis.

Meric bi turlu firsat bulamadim resim eklemeye:(( senin hangi bolge? Benim hic aklimda yokken doktor bey kesnlikle onerince yaptirdim.yuzde seksen yapiyorum bu enjeksiyonu dedi. Homojen tumsek olmayan bi goruntu olacagini garanti etti ben de ondan korktum cunku. Ilk acildiginda sargilar yani 3,gunde asiri olmasa da tumsek gibiydi ve cok moralim bozuldu ama doktor bey yayilacak dedi.gercekten de oyle oldu ve suan normaller.

Benim tek super memnun olmadigim konu yandan hafif [ gibi durmasi yuvarlak olmamasi. Onun icin muhtemelen ben de nisan sonu gibi bel basenime bi kere daha duzeltme yaptirip o duz inen poponun orta kismina biraz yag enjekte ettirmeyi dusunuyorum yuvarlakligi saglamasi icin. Ustune bi de meme buyutmeyi dusunuyorum. Hadi hayirlisi:)) suan cesaret toplama asmasindayim. Yazarim mutlaka.
Meric yani doktor bey onerirse dusun derim, cunku zaten kismen eriyo yaglar vucut eritirmis. Karar sana ait

Son düzenleme:
Canım ben bacak içi ve basen yaptırıcam. Çok problemli değil ama iki taraftanda hemen hemen senin kadar yağ alacaklar. Popomda çok düz sayılmaz ama madem imkan var neden biraz daha hoş ve yuvarlak durmasın ki. Ben cuma günü giricem operasyona. ozamana kadar resimleri yükleyebilirsen son kararım açısından çok iyi olucak. Cevapların için saol canım.

ooooh süper.. kızım ben şu an o kadar motive oldum ki sonuç pek umrumda değil çünkü doktorun anneme yaptığı açıklamalar beni daha da aydınlattı.. bundan sonra kilo alsam da versem de en azından orantılı hoş kıvrımlı ve güzel görünümlü bir vücut olacak, hani bu operasyon sonucu accccayip incelmiş olmasam da umrumda değil yani :)

ya alışkanlık yapacak kumar gibi para biriktirdikçe soluğu süperplastta alıcam gibi hissediyorum :)

ahahah aynen bende öyle..çok komik ya.. karnı yaptırıyım sonrada rinoplastiye giderim diodum dün kendi kendime...
estetiğin sonu yok :))

peki inceldiğiniz farkediyor musunuz?

tabiki farkediyorsun..benim belim kütük gibiydi..korseyi ilk çıkardığı gün aman allahım naptınız bana dedim. 80cm bel 65cm olmuş :s
şimdi 70 cm fln karını yaptırınca istediğim görüntü olacak eminim...

Canım ben bacak içi ve basen yaptırıcam. Çok problemli değil ama iki taraftanda hemen hemen senin kadar yağ alacaklar. Popomda çok düz sayılmaz ama madem imkan var neden biraz daha hoş ve yuvarlak durmasın ki. Ben cuma günü giricem operasyona. ozamana kadar resimleri yükleyebilirsen son kararım açısından çok iyi olucak. Cevapların için saol canım.

Meric doktor bey sana bu popoya enjeksiyonu onerdi mi?genelde oneriyo bildigim kadariyla.
Yeterince kalkik ve yuvarlak bi kalcan varsa tabiki gerek olmaz.
Ben bi suredir is sebebiyle evden uzaktayim, kisa sure icinde eklemem zor gorunuyo.
Mesajlari da cep telimden yaziyorum. Kusura bakma yetistiremezsem:(
Ama doktor beyle konus mutlaka, o iyice anlatir. Ben de cok dusunmeden tamam demistim.
Nasilsa kismen eriiyp gidiyolar diye. Ve bosa gitmesin yaglarim demistim:) arkadaslarimdan o yaglari yuzune dolgu yaptiran da oldu bu arada.
Simdi ikinci enjeksiyonu duusnuyorum.lutfen sen de yaz sonrasinda.
Ben de paylasicam ikinci partiyi yaptirirsam

anisette nerde yahu?

burdayım hala pazartesiyi bekliyorum sargılarım açılacak. zaman o kadar zor geçiyor ki hele dışarıda güneşli güzel hava varken can sıkıntısından patlıyorum. hindi gibi dimdik koltuğun anca ucuna oturabiliyorum.. ne yapsam olmuyor ayakta durmaktan yoruldum, yatmak en büyük işkence, aslında yatma ve kalkma esnaları işkence..

ya beni asıl şaşırtan "aman hemen ilaç alayım ölüyorum ağrıdan" dediğim hiçbir ağrımın olmaması.. yani reçetede vermemiş olsa içmicem ağrıkesiciyi.. bugün hafif kaşınmaya başladı ama idare ediyorum. 5. gün gitmiş olacağım artık adam kokudan burnunu tıkamazsa iyidir :) ben kendimden nefret ediyorum temizlik açısından :)

ama sonuçları görmesem de yine olsa yine yaptırırım diyorum, ağrı acı hiçbişi olmadı ve her aşaması çok tatlı bir tecrübe oldu.

aaa unuttum söylemeyi benim asıl morluklarım görülmeye değer, sargının kenarından her geçen gün daha da dışarıya sızıyor öyle koyu renk ki.. ama bekliyordum böyle olmasını çünkü oldukça açık tenliyimdir :)

burdayım hala pazartesiyi bekliyorum sargılarım açılacak. zaman o kadar zor geçiyor ki hele dışarıda güneşli güzel hava varken can sıkıntısından patlıyorum. hindi gibi dimdik koltuğun anca ucuna oturabiliyorum.. ne yapsam olmuyor ayakta durmaktan yoruldum, yatmak en büyük işkence, aslında yatma ve kalkma esnaları işkence..

ya beni asıl şaşırtan "aman hemen ilaç alayım ölüyorum ağrıdan" dediğim hiçbir ağrımın olmaması.. yani reçetede vermemiş olsa içmicem ağrıkesiciyi.. bugün hafif kaşınmaya başladı ama idare ediyorum. 5. gün gitmiş olacağım artık adam kokudan burnunu tıkamazsa iyidir :) ben kendimden nefret ediyorum temizlik açısından :)

ama sonuçları görmesem de yine olsa yine yaptırırım diyorum, ağrı acı hiçbişi olmadı ve her aşaması çok tatlı bir tecrübe oldu.

aaa unuttum söylemeyi benim asıl morluklarım görülmeye değer, sargının kenarından her geçen gün daha da dışarıya sızıyor öyle koyu renk ki.. ama bekliyordum böyle olmasını çünkü oldukça açık tenliyimdir :)

Ben de almamistim agri kesicileri ilk gun haric.ama sirtustu yatmak zordu ilk gunler.
Ama oLe dayanilmiycak bisey degildi.morluklarim ise beni sasirtmisti,okadar morluk beklemiyodm.
Herkesin farkli oluyo bu da.ama onemli olan gecmesi:))
Senin de az kaldi,dayan.sargilar cikinca kus gibi hafifliyosun:)

kızlar sakın perşembe günü yaptırmayın beklersiniz pazartesiye kadar evde kafayı yersiniz benim gibi. evimiz büyük olsa bile 4 duvar o kadar dar gelmeye başladı asabım bozuldu ki.. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yan gelip. ağzıma tek lokma sokamıyorum kilo ve ödem korkusuna, zaten korse de sıkıyor midem almıyor hiçbişi.. bütün eski defterlerimi eski hesaplarımı görmeye başladım insanlarla acayip alıngan ve saldırgan oldum anlatamam resmen bunalıma girdim ya psikolojik sorun yaşıyor gibiyim, evden çıkamadığımın 4. günü ve ben tırlattım! önüme gelene sarıyorum eteğimdeki taşları döküyorum hep meğer ne kinciymişim dedim bi ara kendime yuh ya noldu bana ya

arkadaşım karnına yaptırdı yaklaşık 10 gün filan oldu ilk yaptırdığında ödemli gibiymiş ve yumuşakmış karnı. şimdi daha sertmiş ve bi fark göremediği için üzülüyor arkadaşlar :(

kızlar sakın perşembe günü yaptırmayın beklersiniz pazartesiye kadar evde kafayı yersiniz benim gibi. evimiz büyük olsa bile 4 duvar o kadar dar gelmeye başladı asabım bozuldu ki.. ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yan gelip. ağzıma tek lokma sokamıyorum kilo ve ödem korkusuna, zaten korse de sıkıyor midem almıyor hiçbişi.. bütün eski defterlerimi eski hesaplarımı görmeye başladım insanlarla acayip alıngan ve saldırgan oldum anlatamam resmen bunalıma girdim ya psikolojik sorun yaşıyor gibiyim, evden çıkamadığımın 4. günü ve ben tırlattım! önüme gelene sarıyorum eteğimdeki taşları döküyorum hep meğer ne kinciymişim dedim bi ara kendime yuh ya noldu bana ya

Anisetta,olan olmus artik,bitti bisey kalmadi dayan. Yarindan itibaren cok hafifliyceksin.
Ben korsenin karin kismi cok siki geldigi icin tam mideme bastirdigi yerde ilk 3-4 kopcayi acmistim.
Odem nasilsa iniyo merak etme.ha gayret yarin son!

arkadaşım karnına yaptırdı yaklaşık 10 gün filan oldu ilk yaptırdığında ödemli gibiymiş ve yumuşakmış karnı. şimdi daha sertmiş ve bi fark göremediği için üzülüyor arkadaşlar :(

Juno 10gunde bi sonuc gormek zor.benim 2. Haftada bile daha sisti sert olmadina ragmen.
Zaten 40gunden sonra asil sekillenmeler basliyo.daha beklemesi lazim

Juno 10gunde bi sonuc gormek zor.benim 2. Haftada bile daha sisti sert olmadina ragmen.
Zaten 40gunden sonra asil sekillenmeler basliyo.daha beklemesi lazim

öyle mi dersin
ilk açtığında yumuşakmış şimdi sertleşmiş
fark göremeyince endişelendi de
hala korse takıyor zaten
cevap için teşekkürler :1:

Back