Anikacım ilk halinle çekilen tek bir resmin geldi ama diğerleri gelmedi malesef. ayrıca ilk halinde de vücudun çok hoşmuş bence ama şuan eminim istediğin incelmeyi sağlamışsındır. nasıl gidiyo nasıl şişlik durumların? Bu arada levent beyle görüştüm. Gerçekten çok tatlı dilli ve güven veren biri. Çok güzel anlattı herşeyi çok vakit ayırdı benim için. Birçok resim gösterdi dediğiniz gibi. kafamdaki sorularımın tamamın sordum hepsini cevamladı. Malesef benim asıl sorunum selülitti ama onu çözebilecek hiç bir yöntem yokmuş henüz ve slimlipoda çare olmazmış. Ama incelme açısında istediğim sonucu tek seansta görebileceğimi söyledi. Benim zaten fazla ihtiyacım olmadığı içinde yapabileceği maksimum indirimi yaptı ve 3.700 fiyat verdi. ayın 30 unda operasyona giriyorum. Tek başıma gideceğim çok endişeliyim ama levennt bey o kadar pozitif bir insanki çok zorluk yaşayacağımı sanmıyorum. Anikacım merak ettiğim birşey var. beline uyuşması için bir iğne yapıldımı yoksa sadece hafif bir uyuşturucu ile cesaret mi sağladılar sana? belinde gezen çubuğu hissettin mi? Anladığım kadarıyla çünkü bayılma söz konusu olmayacak. Bana dediği levent beyin bi kaç kadeh içmiş gibi olursun bayılmazsın. ama ozaman o iğnelerin acısını hissederim nasıl olacak?