Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korseyi açınca ödemleri artmış olabilir.. ödem yapnca da sertlik olmuştur belki de..
ben yaptıralı 2 ayı geçti.ilk 20 gün bende korse taktım...önceleri hiç derimi tutup çekemiordum taş gibiydi.. şimdi iseödemlerim azaldı ve derimi çekebiliorum :) kendi derimmiş gibi oldu sonunda.. o yüzden öyle olabileceğini söylemiştim.. bence stres yapmayın bekleyin biraz..forumdaki arkadaşlara resimlerimi yollladım.. ilk önce bende onlar gibi değişikliğin az olduğuu düşünüodum ödemlerimden ötürü..şimdi ise son resmimi çektim ve farka inanamadım..onlara da yolladım.. bakalım ne diyecekler :) kızlar maillerinizi check edin...
sanada yolladım şeker..
bakalım ne dieceksiniz merak ediyorum :)))
Anika buarada hiç dikiş izi görmüyorum. Geçti mi izlerin? benim için en önemli şeylerden biri dikiş izleri ya?
Canım izler geçmedi ama dikiş izi gibi de değil hani.. böyle kolunu bi yere çarparsın küçük bir kabuk olur sonra o kabuğu yanlışlıkla yolarsın bir küçük iz kalır ya şu anda o modda dikişlerin olduğu yerler. benim belim ve srtımda çok fazla "ben" olduğu için göze çarpmıyor ancak karnımda belli olacak diye korkmuyo değilim..bakalım deneyip görecğiz artık.. operasyondan sonra yara merhami fln almak lazım heralde benim gibi hassas ciltlerde..ben opr sonra Levent beye sormuştum gerek yok demişti aslında..karnım içn muhakkak kullanırm bişeyler..
anika hani bana? valla şu moralsiz halimle senin resimlerini görüp biraz moral bulmayı unutm ediyordum :) söylenenlere göre manken gibi olmuşsun, yani heidi klum bir hayal değil :)
ya umarım benim de bir an önce iner şişliklerim cidden yaşamadan bu hissedilmiyormuş moral verdik herkese ama başımıza gelince anladık
kardeş bozma moralini bak benim arkadaşın 11 gün oldu fazla bi değişiklik yok
ama anikanın çok süper olmuş çok bariz fark var ve şekilli
yani bence zamanla oturacak şekil.
:) teşekkür ederim ama işte vakit geçmiyor ki ben eve kapandım resmen sıkıldım ona buna sarıyorum artık :)
hareket etmekte çok zorlanmıyosan çık biraz hava al canım bence