- 19 Ağustos 2016
- 24
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi duygusogur
-
tabi bilgilendiririm. Bende hic heyecan yoktu, cok sakindim. Sakinlestirici verdiler vermelerine gerek bile yoktu aslinda. Operasyon odasina alindin alindiktan sonra hic bir fikrim yok vallaha zaten operasyondan hemen sonra uyandim tabiki burun gozler sis morarma olmus baya bi simdiden bende ben ince derili oldugum icin daha cok morariyormus dedi doktor bey ama iyilesne suresi daha azmis. Hersey yolunda simdi hastanede uzaniyorum dinleniyorum. Burnum hakkinda pek birsey soyleyemem ama kucuk gibi gorunuyor. Operasyon'dan sonra zaten bekir bey geldi hersey guzel gecti dedi. Dayim benden sonra oldu o biraz daha rahatsiz kisiye gorede degisiyor tabiki. Narkozdan etkilenmedim gayet iyi durumdayim hemen zaten telefonuma falan girebildim uyandiktan sonra. Hemsireler iyi cana yakin doktor bey Zaten oyle ilgili kendisi. Migde bulantisi yok. Tabi burnumdan nefes almam imkansiz su an surekli kaniyor ama gayet normal birsey. Size ( herkese) tavsiyem; olmak istiyorsaniz kesinlikle beklemeyin olun. Ne kadar cabuk olursaniz okadar iyi ve positif girerseniz, positifde cikarsaniz. Ameliyattan 8-10 saat once kesinlikle yemek icecek sigara alkol kullanmayin bu ameliyatinizi ve sonrasini kolaylastirir:) fotograflari cumartesinden sonra yollarim zira o gun tamponlar falan cikiyor. Insallah istedigim gibi olmustur herkese iyi burunlar dilerim!!Canım çok geçmiş olsun, umarım acısız sancısız güzel bi iyileşme süreci yaşarsın ve sonunda istediğin burun şekline kavuşursun :)) Ben de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama her hasta gibi benim de ameliyatla ilgili bazı endişelerim var. İyileştiğin ve sayfaya girdiğin zaman beni ameliyat süreciyle ilgili bilgilendirirsen çok sevinirim. Tekrar geçmiş olsun. :)
teşekkür ederim bilgilerin için. son bi şey daha sorucam sen ameliyatı ne amaçla oldun? sağlık mı yoksa psikolojik olarak burun şekinin seni etkilemesi mi? benim estetik olmak istemem ikinci neden. umarım istediğin buruna kavuşmusundur ve bizimle de paylaşırsın. tekrar çoook geçmiş olsuuun ^^T
tabi bilgilendiririm. Bende hic heyecan yoktu, cok sakindim. Sakinlestirici verdiler vermelerine gerek bile yoktu aslinda. Operasyon odasina alindin alindiktan sonra hic bir fikrim yok vallaha zaten operasyondan hemen sonra uyandim tabiki burun gozler sis morarma olmus baya bi simdiden bende ben ince derili oldugum icin daha cok morariyormus dedi doktor bey ama iyilesne suresi daha azmis. Hersey yolunda simdi hastanede uzaniyorum dinleniyorum. Burnum hakkinda pek birsey soyleyemem ama kucuk gibi gorunuyor. Operasyon'dan sonra zaten bekir bey geldi hersey guzel gecti dedi. Dayim benden sonra oldu o biraz daha rahatsiz kisiye gorede degisiyor tabiki. Narkozdan etkilenmedim gayet iyi durumdayim hemen zaten telefonuma falan girebildim uyandiktan sonra. Hemsireler iyi cana yakin doktor bey Zaten oyle ilgili kendisi. Migde bulantisi yok. Tabi burnumdan nefes almam imkansiz su an surekli kaniyor ama gayet normal birsey. Size ( herkese) tavsiyem; olmak istiyorsaniz kesinlikle beklemeyin olun. Ne kadar cabuk olursaniz okadar iyi ve positif girerseniz, positifde cikarsaniz. Ameliyattan 8-10 saat once kesinlikle yemek icecek sigara alkol kullanmayin bu ameliyatinizi ve sonrasini kolaylastirir:) fotograflari cumartesinden sonra yollarim zira o gun tamponlar falan cikiyor. Insallah istedigim gibi olmustur herkese iyi burunlar dilerim!!
Ben begenmedigim icin oldum canim. Benim kafam kücük dudaklarim kücük, burnum cok uzundu hic yakismiyordu yuzume ve birazda kemer vardi. Sirf dis görünüs icin oldum saglik problemim yoktuteşekkür ederim bilgilerin için. son bi şey daha sorucam sen ameliyatı ne amaçla oldun? sağlık mı yoksa psikolojik olarak burun şekinin seni etkilemesi mi? benim estetik olmak istemem ikinci neden. umarım istediğin buruna kavuşmusundur ve bizimle de paylaşırsın. tekrar çoook geçmiş olsuuun ^^
anladım canım, bi an önce iyileşirsin umarım :)Ben begenmedigim icin oldum canim. Benim kafam kücük dudaklarim kücük, burnum cok uzundu hic yakismiyordu yuzume ve birazda kemer vardi. Sirf dis görünüs icin oldum saglik problemim yoktu
Nasil gecti canim:)evet arkadaşlar 19.10.2016 tarihinde dün bekir beye ameliyat oldum 1 gece hastanede kaldıktan sonra bugun evime geldim.sorularınız varsa yanıtlayabilrm
Instagram.üzerinden takip ediyorum arkadaslar ama inanın emin olamıyorumm
canım çok geçmiş olsun, fotograf çekildiysen atabilir misin :)evet arkadaşlar 19.10.2016 tarihinde dün bekir beye ameliyat oldum 1 gece hastanede kaldıktan sonra bugun evime geldim.sorularınız varsa yanıtlayabilrm
Arkadaşlar merhaba 1 ay önce bekir hocaya ameliyat oldum ve burnumun sol tarafını çok sert resmen kemik gibi. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu lütfen yardım edin
senin nasıl oldu fotograf koysana ebru_ebru18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?