• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.dr.bekir sivri

Arkadaşlar merhaba 1 ay önce bekir hocaya ameliyat oldum ve burnumun sol tarafını çok sert resmen kemik gibi. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu lütfen yardım edin
Merhaba bende iki hafta önce bekir beye ameliyat yaptırdım . Şuan sol tarafta kemik çıkıntısı var minik bir kemer gibi ve ucu yamuk duruyor burnumun . Doktorla görüşmek istedim ama yurt dışına gidiyormuş 31 ocakta kontrole gidicem o günü bekliyorum bakalım

Bu arada 6 bine yaptırdım sormak İstediğini bir şey varsa sorabilirsiniz , şuan bana büyük geliyor ve dediğim gibi çıkıntı var sertlik ucuda yamuk duruyor

Kullanıcı adımı girdiğiniz zaman instagram sayfama ulaşabilirsiniz . Bende zamanında çok araştırdım insanlarla konuşmak istedim o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum . Ordan yazarsanız daha cabuk iletişim sağlayabiliriz ve fotoğraflarımı da paylaşırım sizlerle

Özlemcim nasıl bir kemik bu acaba bu aralar bu konu cok yazılıyor ben bugün alcı ve tamponları aldırdım kızlarr bekir hoca sağolsun çok ilgiliydi ve yeni burnumu sis de olsa gördüm ve inanın cok begendim simdi bandaj var burnumda 5 gün sonra cıkıcak inssallah bende böyle sorunlarla karsılasmam sisler indikten sonra

Özlemcim nasıl bir kemik bu acaba bu aralar bu konu cok yazılıyor ben bugün alcı ve tamponları aldırdım kızlarr bekir hoca sağolsun çok ilgiliydi ve yeni burnumu sis de olsa gördüm ve inanın cok begendim simdi bandaj var burnumda 5 gün sonra cıkıcak inssallah bende böyle sorunlarla karsılasmam sisler indikten sonra
Benim burnumda kemer vardı biraz . Tamamı değil ama birazı duruyor parmagımla dokunduğumda bir tümsek var kemik çıkıntısı işte

Merhaba bende iki hafta önce bekir beye ameliyat yaptırdım . Şuan sol tarafta kemik çıkıntısı var minik bir kemer gibi ve ucu yamuk duruyor burnumun . Doktorla görüşmek istedim ama yurt dışına gidiyormuş 31 ocakta kontrole gidicem o günü bekliyorum bakalım
Inst adresın nedır bende bekır beye oldum burun delımleeın esıtmı benım deıl ve duzelmıor

Eşit değil ve yamuk duruyor . Burdaki kulla
Inst adresın nedır bende bekır beye oldum burun delımleeın esıtmı benım deıl ve duzelmıor
Eşit değil ve yamuk duruyor . Burdaki kullanıcı adını gir çıkar sayfam instagramda

Bekir sivri çok beğendiiğim bi doktor çok güzel yapıyor benim de yapabilme imkanım olsaydı ona yaptırırdım kesinlikle

Merhaba , bende Bekir Bey'e ameliyat oldum 2 ay oldu olalı ama burun deliklerim de biri güzel sağ burun deliğim büyük kalmış bekir bey 6. ayında iğne ile bir dikiş atıp düzelteceğini söyledi aranızda böyle bir işlem yaptıran varmı? Açıkcası burnumdan pek de memnun değilim instramdakı güzel burunlara aldandım benimki öyle olmadı inşallah zaman geçtikçe düzelir.

Merhaba , bende Bekir Bey'e ameliyat oldum 2 ay oldu olalı ama burun deliklerim de biri güzel sağ burun deliğim büyük kalmış bekir bey 6. ayında iğne ile bir dikiş atıp düzelteceğini söyledi aranızda böyle bir işlem yaptıran varmı? Açıkcası burnumdan pek de memnun değilim instramdakı güzel burunlara aldandım benimki öyle olmadı inşallah zaman geçtikçe düzelir.
Az kaldı subatta altıncı ayım banada o ıslemı yapıcak yapıldıkdan sora bılgı verırım

Bana ozelden ulasırmısın burnunu merak ettım

Ben de bekir bey e oldum kuzenim ile birlikte ama hiç memnun kalmadım delikler farklı nefes sorunlu yüzde 90 düzelttim dediği burnum

Sz nıe memnun deılsınız ne kdr oldu olalı
Mesajım yarım kalmış şimdi farkettim burnum yamuk ve ifadem gitti nefes alamıyorum kanatları berbat ucu biraz iyi ama dümdüz bir burun ve ameliyat sonrası bekir beyle hiç bir şekilde iletişime giremiyorum asistan sıkıntılı ilgiaizler ameliyatı yapana kadar iyi.çok tatlı bir dr fakat bilemiyorum biz kuzenim ile memnun kalmadık kuzenim nefes alıyor ama öyle instagram sayfasındaki gibi değil yani tabi ki olumlu yanları da vardır ama biz memnun kalmadık gittiğinizde iyi anlatmanız sizin yararınıza olur 8 bin verip pişman olmayın ben 6 bin lira verdim ve revizyondu benim 3. Ameliyat bilmiyorum olur muyum a ama zor

Mesajım yarım kalmış şimdi farkettim burnum yamuk ve ifadem gitti nefes alamıyorum kanatları berbat ucu biraz iyi ama dümdüz bir burun ve ameliyat sonrası bekir beyle hiç bir şekilde iletişime giremiyorum asistan sıkıntılı ilgiaizler ameliyatı yapana kadar iyi.çok tatlı bir dr fakat bilemiyorum biz kuzenim ile memnun kalmadık kuzenim nefes alıyor ama öyle instagram sayfasındaki gibi değil yani tabi ki olumlu yanları da vardır ama biz memnun kalmadık gittiğinizde iyi anlatmanız sizin yararınıza olur 8 bin verip pişman olmayın ben 6 bin lira verdim ve revizyondu benim 3. Ameliyat bilmiyorum olur muyum a ama zor
Özelden fotoğraf bile atabilirim

Ben zaten bekır beye amelyt oldum sız olalı ne kdr oldu kontrollerde sıkayetşerınızı dıle getırmesınızmı ne dıor bekır bey

Kızlar merhaba ben de Bekir Bey'e ameliyat oldum. yaklaşık 8. ayım. ameliyatın ilk 4-5 ayı hayatımın en güzel günleriydi çünkü burnum mükemmel görünüyordu. fakat artık şu sıralar eski şekline geri döndü ve burun ucum yamuldu. bariz bir kemik çıktı ve kıkırdak attı. normalde kesinlikle nefes alma problemim yoktu fakat artık nefes alamıyorum. Az evvel ameliyat sonrası fotoğraflarıma, videolarıma denk geldim ve öyle aklıma geldi. inanılmaz üzgünüm. keşke olmasaydım demiyorum ama o kadar eziyeti çektim bari layıkıyla yapılsaydı güzel olsaydı diyorum. gerçekten çok hayal etmiştim ve hayallerim gerçek olsun istemiştim ama olmadı. düzeltilicek bir durum da değil ancak revizyon yapılması gerekli onu da benim psikolojim kaldırmaz. artık 1. yılın sonunda ne hale gelicek hiç bilmiyorum çünkü günden güne aşağı düşüp yamuluyor. dua ediyorum ki daha kötü hale gelmesin.
Benimle birlikte kuzenim de ameliyat oldu ama o nefes probleminden dolayı oldu. hazır ameliyat olmuşken estetik de yapalım dedi Bekir Bey ve onunki gayet güzel oldu. nefes problemi çözüldü mü tam emin değilim fakat şekli gayet güzel ve doğal. Benim şansıma da benimki berbat oldu. Zaten böyle şeyler de hep benim başıma gelir. Artık yapıcak bişey yok kızlar alışmaya çalışıcam napalım :(

ya bende abdulkadir göksele olcaktim.. fakat cok pahli.. ... ve bende bekir sivriyei tercih ettim.. ama bu konulari okuyunca ödüm kopuyorr.. yamulmasindan falan :(nneyapcan simdi biletleride aldim arkadaslar korkutmayin

Korkutma gibi bi amacımız yok olanı söylüyoruz . Muayeneye de gittim doktor bey evet söylediklerin doğru dedi . Kemik çıkıntısı için bir iğne yapacağını söyledi bu iğne şişliği alip olan dokuyu küçültecekmis. Ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum bunu mayıs ayında yapacak . Eskiye göre iyi bir burun ama sorunları yok diyemem. Yine de şans olduğunu düşünüyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok derim

Back