Op.dr.bekir sivri

Bekir Sivri'nin instagram hesabında çok güzel örnekler var ama burada hiç bir hastası yazmamış çok şaşırdım. Mecbur randevu alıp görüşmemiz gerekecek sanırım ama Ataşehir bana uzak ..

Bekir Sivri'nin instagram hesabında çok güzel örnekler var ama burada hiç bir hastası yazmamış çok şaşırdım. Mecbur randevu alıp görüşmemiz gerekecek sanırım ama Ataşehir bana uzak ..
Aynen bende arastirmadayom ama yeni yorum yok cok kararsizim

Aynen bende arastirmadayom ama yeni yorum yok cok kararsizim
Doktor seçme süreci inanılmaz kafa karıştırıyor, randevu alıp görüşeyim desen randevular içinde para ödüyorsun onu da dikkatli seçmek gerek. Belki hastaları memnu nama burayı kullanmıyor olabilirler...

....buradaki örneklere bakıp beğenmemek mümkün değil en azından ben beğendim. Çok yıllık hastalarını görmek lazım belki, önemli olan ameliyatın üzerinden zaman geçtikten sonraki durum deniyor hep..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 8. aydayım. ilk zamanlar beğeniyordum ama şekli oturunca hiç hoşuma gitmedi. burnum çok uzun duruyor ve ucu geniş

Cok gecmis olsun sonucun iyi olacagina eminim :) ancak fiyat cok yuksekmis

Ben çok pahalı bulmuyorum piyasaya göre 20 bin liraya yapanlar var. Benim kardeşim de oldu çok ünlü bir doktor olmadigi cok ameliyat yapmadığı halde 6 bin liraya yapıyor ama bana 5 bin dedi. Ama ona olmadım

arkadaşlar merhaba,
dün bekir beyi randevu için aradığımda en erken aralık ayına verebiliriz dediler. ama bir de yedek liste varmış ben de adımı oraya yazdırdım. yedek listeden ne sürede dönüş yapıyorlar biliyor musunuz?

Fotoğraf paylaşma sansınız var mı, haftaya cuma benimde Bekir bey ile bir ameliyatım olacak.
Merhaba sanirim ameliyat oldunuz bekir beye. Insallah hersey iyi gecmistir. Benimle paylasirmisiniz yasadiklarinizi ? cok merak ediyorum. Haftaya bende alemiyat olacagim kendisine. Hollandadan geliyorum

Merhaba sanirim ameliyat oldunuz bekir beye. Insallah hersey iyi gecmistir. Benimle paylasirmisiniz yasadiklarinizi ? cok merak ediyorum. Haftaya bende alemiyat olacagim kendisine. Hollandadan geliyorum
Merhaba bir aksilik oldu ve ameliyatımı 8 ekime almak zorunda kaldım. Yani bu cumartesi olacağım aksilik olmazsa , deneyimlerimi anlatırım :)

Merhaba kizlar,

Dün bekir sivriye muayene oldum. Cok guzel ve olumlu gecti. Bekir bey ne istedigimi hemen anladi. Bende onun bana ne yakisacagina guvenip biraz onun ellerine biraktim artik. Burnumun uzun oldugunu ve kisaltilmasi gerektigini soyledi. Muayene cok guzel gecti birbirimizi anladik. Bencede onemli olan bu. Ve tabiki her zaman doktorun ne kadar tecrubeli olduguna ve birazda sans meselesi saniyorum.. Yarin sabah ameliyat icin 9:30'ta hastanede bulunuyorum. Insallah hersey istedigim gibi gecer. Su ana kadar heyecanli degilim sadece burnumun guzellesecegini dusunuyorum. Pazartesi gunu muhtemeleb heyecanlanirim tabikiz Ve insallah hemen toparlanirim. Ameliyattan sonra 'da bilgilendiririm herkeze nasil gectigini:)

Byeee xxx

Canım çok geçmiş olsun, umarım acısız sancısız güzel bi iyileşme süreci yaşarsın ve sonunda istediğin burun şekline kavuşursun :)) Ben de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama her hasta gibi benim de ameliyatla ilgili bazı endişelerim var. İyileştiğin ve sayfaya girdiğin zaman beni ameliyat süreciyle ilgili bilgilendirirsen çok sevinirim. Tekrar geçmiş olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…