- Konu Sahibi duygusogur
merhaba ameliyat tan sonraki süreciniz nasıl geçti fotograf atmanız mümkün müFotoğraf paylaşma sansınız var mı, haftaya cuma benimde Bekir bey ile bir ameliyatım olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ameliyat tan sonraki süreciniz nasıl geçti fotograf atmanız mümkün müFotoğraf paylaşma sansınız var mı, haftaya cuma benimde Bekir bey ile bir ameliyatım olacak.
ltfen fotoğraf atarmısnız bende 14 nisanda olucam çok endişeliyimArkadaşlar merhaba 1 ay önce bekir hocaya ameliyat oldum ve burnumun sol tarafını çok sert resmen kemik gibi. Sizde de böyle şeyler olmuş muydu lütfen yardım edin
fotoğraf atın lütfen ödemden olabilir mi bende bekir bey olmayı düşünüyorumInst adresın nedır bende bekır beye oldum burun delımleeın esıtmı benım deıl ve duzelmıor
banada fotoğraf atarmısnız acil lütfen 14 nisanda ameliyat günü aldımÖzelden fotoğraf bile atabilirim
ceren hanım ameliyat oldunuz mu hangi doktoru tercih ettiniz ve memnun kaldınız mıBana resimleri atabilirmisin?? Bende ameliyat tarihi aldim bu gidisle tepcem emre ürgende yaptircam
Eki Görüntüle 1969307 Umarım sizde memnun kalır en önemliside kendinize baktığınızda mutlu hissedersiniz,yardımcı olacağım bir konu olursa seve seve mutlu burunlu günler dilerim[/Q ne zaman operasyon geçirdiniz bekir sivriye mi ameliyat oldunuz
fotoğraf atarmısınız lütfen nasıl kemik çıkıntısı oluyor3. ayımda bana da kemik cıkıntısı icin iğne yapmıstı 4 tane gecicek demişti ama 6 ay oldu hala yerinde duruyor. Zaten baska bi doktora sordum öyle iğneyle gecicek bisey değil dedi
fotoğraf atarmısınız lütfen nasıl kemik çıkıntısı oluyor
ben 14 nisan cuma günü ameliyat olucam siz ne zaman tarih aldınızBüsra1988 benim ameliyat tarih nisan ortasinda bekir beyde.. ama cok endiselendim vallahi napcami sasirdim... olsami olmasami derdine düstüm.. bir doktor daha var ondami olsam acep... cok kararsiz oldum saglik sorunu yasamaktan korkuyom ilerde... ne yapcami inanki bilmiyom.. sen naptin??? ameliyat tarihi aldinmi... ?? yurtdisindanmi geliyon sende??? kisa ve top gibi burun olmasindan korkmaya basladim...
merhaba fiyat olarak kaça anlaştınız acaba.benim için önemli araştırmaktan sıkıldım artık fiyat uygunsa bekir beye ameliyat olmayı planlıyorum bendemrb bekir beye ameliyat olduğunuz için pişmanlık oldu mu bide şuan yaşadığınız bir sorun var mı
8 bin dediler 500 tl kapora verdik ödeme ameliyattan sonramerhaba fiyat olarak kaça anlaştınız acaba.benim için önemli araştırmaktan sıkıldım artık fiyat uygunsa bekir beye ameliyat olmayı planlıyorum bende
teşekkür ederim.bekir beyin instagram hesabında güzel sonuçlar var inşallah bizim için güzel olur :) 14 nisanda mı ameliyat olucaksınız ?8 bin dediler 500 tl kapora verdik ödeme ameliyattan sonra
evet inşallah iyi olur sonuç dua ediyorum şimdidenteşekkür ederim.bekir beyin instagram hesabında güzel sonuçlar var inşallah bizim için güzel olur :) 14 nisanda mı ameliyat olucaksınız ?
taşekürler yazarım tabi şuan bende çok endişeliyim anlıyabililyoruminşallah her şey gönlünce olur gelişmelerden haber verirsen memnun olurum :) şimdiden geçmiş olsun
umarım çok iyi bi ameliyat geçirirsin senin için dua edicemtaşekürler yazarım tabi şuan bende çok endişeliyim anlıyabililyorum