• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.dr.bekir sivri

mrb bekir beye ameliyat olduğunuz için pişmanlık oldu mu bide şuan yaşadığınız bir sorun var mı

fotoğraf atarmısınız lütfen nasıl kemik çıkıntısı oluyor

Büsra1988 benim ameliyat tarih nisan ortasinda bekir beyde.. ama cok endiselendim vallahi napcami sasirdim... olsami olmasami derdine düstüm.. bir doktor daha var ondami olsam acep... cok kararsiz oldum saglik sorunu yasamaktan korkuyom ilerde... ne yapcami inanki bilmiyom.. sen naptin??? ameliyat tarihi aldinmi... ?? yurtdisindanmi geliyon sende??? kisa ve top gibi burun olmasindan korkmaya basladim... :(

Büsra1988 benim ameliyat tarih nisan ortasinda bekir beyde.. ama cok endiselendim vallahi napcami sasirdim... olsami olmasami derdine düstüm.. bir doktor daha var ondami olsam acep... cok kararsiz oldum saglik sorunu yasamaktan korkuyom ilerde... ne yapcami inanki bilmiyom.. sen naptin??? ameliyat tarihi aldinmi... ?? yurtdisindanmi geliyon sende??? kisa ve top gibi burun olmasindan korkmaya basladim... :KK43:
ben 14 nisan cuma günü ameliyat olucam siz ne zaman tarih aldınız

mrb bekir beye ameliyat olduğunuz için pişmanlık oldu mu bide şuan yaşadığınız bir sorun var mı
merhaba fiyat olarak kaça anlaştınız acaba.benim için önemli araştırmaktan sıkıldım artık fiyat uygunsa bekir beye ameliyat olmayı planlıyorum bende

inşallah her şey gönlünce olur gelişmelerden haber verirsen memnun olurum :) şimdiden geçmiş olsun

Bekir beye 6.ay kontrolüm vardı doktor dubai ye gitmiş telefonlar herşey kapatılmış.face sayfası bile kapatılmış.bu durumdan haber olan varmı?

kaçmış doktordur. bir yıl once ben amelıyat oldugum sıralarda gayet guven veriyordu ama bundn sonra ona ameliyat olanın aklına şaşarımm

Arkadaşlar bekir bey dolandırıcı çıktı dubai'ye kaçmış bir çok hastadan aldığı kaparo ve paralar ile kaçmış yanında çalışanları yalan söylemişti kocam cumhuriyet başsavcısı bekir bey kaçtı ama yanındakiler kaçamadı dava açıyorum hepsine zaten bana yamuk bir burun yapmıştı

Back