• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.dr.bekir sivri

Merhaba bende bekir beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Ön görüşme yaptım. Ama kafamda deli sorular var. Kırık eğik bir burnum var bekir beyin sayfasında bu tür örnekler çok diye onu tercih ettim ama bu kdr olumsuz yorumdan sonra tereddutluyum. Randevu dahi alamadığım drlar hakkinda da olumsuz yorumlar var. Bilemiyorum ne yapacağımı..

Korkutma gibi bi amacımız yok olanı söylüyoruz . Muayeneye de gittim doktor bey evet söylediklerin doğru dedi . Kemik çıkıntısı için bir iğne yapacağını söyledi bu iğne şişliği alip olan dokuyu küçültecekmis. Ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum bunu mayıs ayında yapacak . Eskiye göre iyi bir burun ama sorunları yok diyemem. Yine de şans olduğunu düşünüyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok derim

Bana resimleri atabilirmisin?? Bende ameliyat tarihi aldim bu gidisle tepcem emre ürgende yaptircam

Korkutma gibi bi amacımız yok olanı söylüyoruz . Muayeneye de gittim doktor bey evet söylediklerin doğru dedi . Kemik çıkıntısı için bir iğne yapacağını söyledi bu iğne şişliği alip olan dokuyu küçültecekmis. Ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum bunu mayıs ayında yapacak . Eskiye göre iyi bir burun ama sorunları yok diyemem. Yine de şans olduğunu düşünüyorum herkeste aynı olacak diye bir şey yok derim

Ama gercekten ilerde yamulma rizki varmi??

Ohoooo düsecekse kapali ameliyatlardan niye tercih ermiyosunuz?!? Bekir sivriyi cok övüyolar sürekli

arkadaslar benimde burnum malesef egri saga dogru bekir bey masaj verdi fakay kemik solda daha az sagda fazla benim yapacagim masaj kemige nasil etki eder bilmiyorum ama yamuk yani

Bu yorum yapan arkdslar bılıor ben ıkıncıyı operasyonu gecırdım yalan solıcek yada kotulucek amacım yok herkes bınbır umut beklentıyle o masaya yatıor ama hata oluomu oluo sekıl guzel olması yetmıor benımde bakınca seklı guzel kımse kotu demıor ama kemık cıktı delıkler farklı seklı guzel neye yarar

Ceren o kadar çok beğendiysen doktoru burda vakit kaybetme git hemen yaptır ya anlamadım senin amacını

Arkadaslar yamulma riski var yok diyen doktora olmayin derim. Durustce yamulabilir diyen doktor zaten kotu sonucta size sahip cikacak doktordur guvenle ameliyat olabilirsiniz.

Ceren o kadar çok beğendiysen doktoru burda vakit kaybetme git hemen yaptır ya anlamadım senin amacını

Güzelim okadar olumsuz yorumlardsn sonra cesaretimi nasil topliyim cenemide yaptirmak zorunda kalmistim istemedigim halde almanyadaki doktorlar soldaki yani uyusuk biraktilar anliyacagib sol cenem sagdaki cenemden daha genis burnumda öyle olmasin

3. ayımda bana da kemik cıkıntısı icin iğne yapmıstı 4 tane gecicek demişti ama 6 ay oldu hala yerinde duruyor. Zaten baska bi doktora sordum öyle iğneyle gecicek bisey değil dedi

IMG_8131.JPG
Eki Görüntüle 1969296 Merhabalar bende 29aralıkta ameliyat oldum Bekir beye şimdilik bir sorunum yok nefes almam burun şeklimden de gayet memnunum,tavsiye ederim umarım ki ileride de aynı düşüncede olurum burnumun fotografını paylaşıyorum sevgiyle kalın

Son düzenleme:
IMG_5405.JPG
Umarım sizde memnun kalır en önemliside kendinize baktığınızda mutlu hissedersiniz,yardımcı olacağım bir konu olursa seve seve mutlu burunlu günler dilerim:KK3:

Son düzenleme:
arkadaslar benimde burnum malesef egri saga dogru bekir bey masaj verdi fakay kemik solda daha az sagda fazla benim yapacagim masaj kemige nasil etki eder bilmiyorum ama yamuk yani

Bende 18-19 gün önce bekir bey'e ameliyat oldum şişlikler inince burnumun sağ tarafa doğru yamuk olduğunu fark ettim ameliyattan önce burnumda hiç bir yamukluk yoktu ameliyattan sonra oldu ve çok üzülüyorum size verdiği masajın etkisi olursa yada başka bir gelişme olursa haber verirmisiniz ? benim daha ilk ay kontrolüne çok var eğer kontrol günü bana faydası olan birşey yaparsa yada önerirse bende sizinle paylaşırım umarım ikimizde bu sorundan kurtuluruz

Back