• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.dr.bekir sivri

Tekrardan Merhaba arkadaslar. 10. Ayimi tamamladim. Sisliklerim indi ve bir sıkıntı yok:) fotograftan bellıdır yuzumdekı gulumseme bıle bır baska:))))

Eklentiler

• IMG-20150326-WA0013.jpg
    IMG-20150326-WA0013.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 2.184
Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir

fotoğraflarınızı görebilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir
Merhaba burnunuz şu an nasıl halen memnun musunuz tavsiye eder misiniz bekir beyi ben de yaptıracagım inşallah :)

Merhaba burnunuz şu an nasıl halen memnun musunuz tavsiye eder misiniz bekir beyi ben de yaptıracagım inşallah :)
Canım bende bekir beye olmak istiyorum nisan ayı gibi. Beni en cok güvendiren şeyde hastalarının memnun kalması oldu. Bütün hastaları cok memnun ve agrısız sızısız atlattıklarını söylüyorlar. İnşallah bizimde öyle olur. Sen ne zaman olacaksın?

Canım bende bekir beye olmak istiyorum nisan ayı gibi. Beni en cok güvendiren şeyde hastalarının memnun kalması oldu. Bütün hastaları cok memnun ve agrısız sızısız atlattıklarını söylüyorlar. İnşallah bizimde öyle olur. Sen ne zaman olacaksın?
16 aralıkta siz ?

16 aralıkta siz ?
Ben daha tarih almadım ama nisan ayında olacağım büyük ihtimalle:) henüz muayene olmadım ama bekir beye olacağım. Bir tek ona kanım ısındı nedense.
Ameliyattan sonra yorumlarınızı bekliyorum bu başlıkta aydınlatın bizleri:)

Merhaba ben Bekir beyin asistanina mesaj attim bugun yarin randevu icin beni arayacaklarmis.
Ne zamana dogru randevu verir sizce birde ameliyat tarihi nekadar sonraya veriyor.
ben cok korktugum icin hep aklimda bir cayma fikri var :(
fiyati hakkinda bilgisi olan var mi ?

KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN 03.03.2016 BEKİR SİVRİYE BURUN ESTETIK AMELIYATIM VAR VE COK KORKUYORUM COK ISTIYORUM AMA COKTA KORKUYORUM LUTFEN DOKTOR BEKIR SIVRI BEY E AMELIYAT OLANLAR YAZIP YARDIMCI OLABILIRLERMI TEK KORKUM AMELIYAT SONRASI YASANAN SIKINTILAR VE GERCEKTEN BASARILI BIR SONUC ELDE EDILIYORMU LUTFEN SON 2 GUNUM KALDI COK KORKULU ENDISELI VE HEYCANLIYIM YARDIMCI OLUN KIZLAR TESEKKURLER SIMDIDEN

bende herhalde bekir sivride yaptircam.. emre ilhanla baris cakirdan caydim insallah bundada caymam -.- kapalimi yoksa acikmi ameliyat yapiyo??

Back