- 24 Temmuz 2014
- 40
- 7
- 48
- 34
- Konu Sahibi duygusogur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim:)Geçmiş olsun canım harika görünüyosun:)
Kizlar selam:) bende yaklasik 5 once bekir bey estetik oldum gercekten harika bi doktor. 2 ay once kiz kardesim ve 2 arkadasimda oldu. Iyiki var super doktor:) 4500 tl odedim ben. Resmimi paylasiyim sizinle fikir olsun:)
Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir
Merhaba burnunuz şu an nasıl halen memnun musunuz tavsiye eder misiniz bekir beyi ben de yaptıracagım inşallah :)Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir
Canım bende bekir beye olmak istiyorum nisan ayı gibi. Beni en cok güvendiren şeyde hastalarının memnun kalması oldu. Bütün hastaları cok memnun ve agrısız sızısız atlattıklarını söylüyorlar. İnşallah bizimde öyle olur. Sen ne zaman olacaksın?Merhaba burnunuz şu an nasıl halen memnun musunuz tavsiye eder misiniz bekir beyi ben de yaptıracagım inşallah :)
16 aralıkta siz ?Canım bende bekir beye olmak istiyorum nisan ayı gibi. Beni en cok güvendiren şeyde hastalarının memnun kalması oldu. Bütün hastaları cok memnun ve agrısız sızısız atlattıklarını söylüyorlar. İnşallah bizimde öyle olur. Sen ne zaman olacaksın?
Ben daha tarih almadım ama nisan ayında olacağım büyük ihtimalle:) henüz muayene olmadım ama bekir beye olacağım. Bir tek ona kanım ısındı nedense.16 aralıkta siz ?
Evet ataşehirİstanbuldamı acaba
Açık yapiyo bence Muhammed dilbere yaptirbende herhalde bekir sivride yaptircam.. emre ilhanla baris cakirdan caydim insallah bundada caymam -.- kapalimi yoksa acikmi ameliyat yapiyo??