Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Değerli üyelerimiz,

Yaptığımız araştırmada

raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34

kullanıcı isimlerini kullanan kullanıcıların aynı bilgisayarı kullandığı tespit edilmiştir.

Kullanıcılardan bir tanesinin İtalya'da olduğunu söyleyip IP numarası Türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 4 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.

Lütfen bu ve diğer konularda yaptıkları yorumlara ehemniyet vermeyiniz...

Umarım bir açıklama yaparlar....

Şoktayım akannehir akannehir akannehir Yani şimdi ne demek bu anlayamadım. Çift kişilik karakter duydum da 5 kişilik nasıl oluyor acaba ????????? İsmi geçen arkadaşlar lütfen bir yorum yapın aklinialirimsmile Benim aklıma bir şeyler geliyor amaaaaaa.......

Değerli üyelerimiz,

Yaptığımız araştırmada

raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34

kullanıcı isimlerini kullanan kullanıcıların aynı bilgisayarı kullandığı tespit edilmiştir.

Kullanıcılardan bir tanesinin ıtalya'da olduğunu söyleyip IP numarası Türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 4 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.

Umarım bir açıklama yaparlar....

HALA VE DE ISRARLA ŞOKTAYIM akannehir akannehir akannehir akannehir KENDıMı SAZANDAN DAHA SAZAN HıSSEDıYORUM................ GALıBA

HENÜZ KıMSE FARKINDA DEĞıL............ CURLY BARı SEN BıR AÇIKLAMA YAP LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!! :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz:

Yapayım açıklama
yukarıdaki 2 üye de aynı şekilde aynı IP adresini kullanıyor. Ben sanki bunlaır yazmamışım gibi yazmaya devam etmeleri nasıl açıklanabilir bilmiyorum.

Açıklaması basit:
Kendileri soruyorlar, Kendileri cevaplıyorlar %100 memnuniyet... Çokda açıklamaya ihtiyaç yok sanırım....

Güncelliyorum :
Yaptığımız araştırmada

raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34
cibes
elaya

Kullanıcılardan bir tanesinin ıtalya'da olduğunu söyleyip IP numarası Türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 6 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.

Merhaba arkadaslar, ben de uzun suredir bir takim operasyonlar yaptirmayi dusunuyordum. Karar vrdikten sonra arastirmalarim cogaldi. 3 gun once gogus estetik bolumune de yazdim. Simdi yine ozetle; listemdeki doktorlari birakip kk sayesinde Dr. Aylin Hanim`a gitmeye karar verdim. 3 haziran randevum var. Kismetse karin germe gogus diklestirme belki liposuction da yaptirmak istiyorum. Simdilik maille gorustugum Aylin Hanim`i birebir gordugumde de onaylarsam derhal operasyonlarima baslayacagim.
Fakat bu arada tecrubelerinize ciddi sekilde ihtiyacim var. Arastirdikca ogrenmeye calistikca kafam karisiyor. Gogus diklestirmede silikonlari hala anlayamadim. Yani 330 cc -250 cc taktirdim denilen kac beden oluyor. Benim goguslerim 75 (38 beden) olcusunu degistirmek istemiyorum ama seyrettigim operasyon sirasinda sanirim kuculecek o yuzden silikon taktirmak ta mi gerekecek? silikon sart mi?
Ameliyat oncesi neler yapmak lazim? Daha onemlisi ameliyatlardan sonra basima neler gelecekbilmiyorumkismile.
Sabredip her sorumu cevaplarsaniz cook sevinirim. Ihtiyacim var cunku. 3 hazirana kadar bikmazsiniz benden umarim...sempatiksalakcinni

o gerçekten bahsedildiği gibi şooookkkk şekeerrrrrrr
bugün aylin hanım la görüşmeye gittim ve 15 nisan da ameliyat oluyorum. çok ilgili anlayışlı muhteşem bir insan ve içimi çoookk rahatlattı. kendimi onun ellerine bırakacağım için daha huzurluyum.
hakkında iyi olarak söylenen herşeyi son kelimesine kadar hak ediyor. gelişmeleri yazarım tekrar

Merhaba ben göğüs küçültme operasyonunu yaptırıcam ama henüz bir hazırlık yapmadım
sadece 14 nisanda gece 12 den sonra bişi yiyip içmiycem 15 nisan sabahında da hastaneye gidip ameliyat olucam

Merhaba ben göğüs küçültme operasyonunu yaptırıcam ama henüz bir hazırlık yapmadım
sadece 14 nisanda gece 12 den sonra bişi yiyip içmiycem 15 nisan sabahında da hastaneye gidip ameliyat olucam

zeynepcim inşallah istediğin sonucu alırsın çok güzel geçer ameliyatın :) bende nisan sonunda meme küçültme ameliyatı olucam aylin hanıma istanbulda olmadığımdan ameliyat için gelicem merak ettiğim bir konu var ameliyattan önce herhangi bir test yapılıyor mu kan testi vs. gibiopuyorumnanaktan

zeynepcim inşallah istediğin sonucu alırsın çok güzel geçer ameliyatın :) bende nisan sonunda meme küçültme ameliyatı olucam aylin hanıma istanbulda olmadığımdan ameliyat için gelicem merak ettiğim bir konu var ameliyattan önce herhangi bir test yapılıyor mu kan testi vs. gibiopuyorumnanaktan

İnşallah canım. İnşallah sende istediğim sonuca ulaşırsın. 15 nisanda olucam henüz bi test falan yaptırmadım ama ameliyattan önce yapılıcak sanırım aynı gün. Ben ayrıntıları öğrenince sana bildiririm canım. Muhtemelen yarın yada öbürgün konuşucam haber veririm sanada

İnşallah canım. İnşallah sende istediğim sonuca ulaşırsın. 15 nisanda olucam henüz bi test falan yaptırmadım ama ameliyattan önce yapılıcak sanırım aynı gün. Ben ayrıntıları öğrenince sana bildiririm canım. Muhtemelen yarın yada öbürgün konuşucam haber veririm sanada

tamam tatlım merakla bekliyorum:)) senin arkandan geliyorum:) tecrübelerinin çok faydası olacak bana kesinkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar aylin hanıma BURUN ameliyatı olan varmııı lütfen bilgilendirirseniz sevinirimmmmmm

herkese merhaba.yazdıklarınızı okuyorum uzun zamandır.sayenizde ameliyat olmaya karar verdim.aylin hanıma ameliyat olmak istiyorum.önümüzdeki hafta istanbula gidicem.aylin hanımla görüşüp nisan sonuna gün almak istiyorum.aylin hanımın iletişim bilgilerini verebilir misiniz?teşekkürler..

herkese merhaba.yazdıklarınızı okuyorum uzun zamandır.sayenizde ameliyat olmaya karar verdim.aylin hanıma ameliyat olmak istiyorum.önümüzdeki hafta istanbula gidicem.aylin hanımla görüşüp nisan sonuna gün almak istiyorum.aylin hanımın iletişim bilgilerini verebilir misiniz?teşekkürler..

tatlım internetten adını yazarsan bilgilerine ulaşmış oluyosun ben özel mesaj gönderemediğim için atamıyorum sana

yapayım açıklama
yukarıdaki 2 üye de aynı şekilde aynı ıp adresini kullanıyor. Ben sanki bunlaır yazmamışım gibi yazmaya devam etmeleri nasıl açıklanabilir bilmiyorum.

Açıklaması basit:
Kendileri soruyorlar, kendileri cevaplıyorlar %100 memnuniyet... çokda açıklamaya ihtiyaç yok sanırım....

Güncelliyorum :
Yaptığımız araştırmada

raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34
cibes
elaya

Kullanıcılardan bir tanesinin italya'da olduğunu söyleyip ıp numarası türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 6 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.

merhaba özelden yazmak istedim ama özel mesaj almıyormuşsun lütfen cevap verirsen çok sevirim başkaları da vermı böyle bir çok nick ile ayni bilgisayar kullanan

X