Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Aylin hanımın forumu noolmuş ya . Bende ameliyat olmak istiyodum kendisine forum artadan kalkmış kaç gündür bulamıyorum. Banada telefonunu atarmsınız ? benimde doğurup emzirince memeler boşaldı ve sarktı iyice piskolojim bozuldu kızlar. Lütfen yardım
tatliada çok geçmiş olsun.
kızlar bir şey sorucam.bu yaz sonuna evleniyorum inşallah.evlenince eşim askere gidicek o ara ameliyat olayım diyorum. bir yandan da çocuk için çok beklemeyelim diyoruz.şimdi memişlerimi doğumdan sonra yaptırsam geç olucak.hazır yeni evliyken yaptırsam:kedi:daha iyi olmaz mı?çocuk olduktan sonraya mı bıraksam?
sizce?
Annejim çok geçmiş olsun öncelikle. Sardegna , merve200 ve gelinciktarlası sizede attım özelden Aylin hanımın iletişim bilgilerini. Kızlar kolay gelsin size de umarım sizin memeler benimkinden güzel olur, imkansız gibi ama neysebayanssulusmile
Annejim çok geçmiş olsun öncelikle. Sardegna , merve200 ve gelinciktarlası sizede attım özelden Aylin hanımın iletişim bilgilerini. Kızlar kolay gelsin size de umarım sizin memeler benimkinden güzel olur, imkansız gibi ama neysebayanssulusmile
Arkadaşlar ben bugün görüştüm Aylin hanımla, heyecandan bişey soramadım gerçi. Cumartesiye randevu aldım. Neler soracağımı kağıtlara not ediyorum. sizce yuvarlak mı koydurayım, anatomik mi? Memelerim sarktı iyice emzirme sonrası yazmıştım bi ara biliyorsunuz.:kedi:
Kızlar hastane konusunda karar veremiyorum Bayek mi yoksa medical park mı?? Bu hastanelerde ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen?? Çok kararsızım pufff....
Kızlar hastane konusunda karar veremiyorum Bayek mi yoksa medical park mı?? Bu hastanelerde ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen?? Çok kararsızım pufff....