Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Ya Aylin hanımın forumu noolmuş ya . Bende ameliyat olmak istiyodum kendisine forum artadan kalkmış kaç gündür bulamıyorum. Banada telefonunu atarmsınız ? benimde doğurup emzirince memeler boşaldı ve sarktı iyice piskolojim bozuldu kızlar. Lütfen yardım

kizlar banada numarasini özelden atarmisiniz :)
uzun zamandir arastiriyorum..aylin hanima yaptirmaya karar verdim
aslinda en basta ya$i cok genc olusu biraz gözümü korkuttu
sonucta cok fazla tecbrübesi yoktur diye düsündüm..
ama hakkinda okadar olumlu yorumlar aliyorumki
kararimi verdim en sonunda :)
tüm yaptiranlarin memisleri hayirli olsun kaydirigubbakcemile3
yaptiricaklarada allah kolaylik versin kizlar Şeniz

Ya Aylin hanımın forumu noolmuş ya . Bende ameliyat olmak istiyodum kendisine forum artadan kalkmış kaç gündür bulamıyorum. Banada telefonunu atarmsınız ? benimde doğurup emzirince memeler boşaldı ve sarktı iyice piskolojim bozuldu kızlar. Lütfen yardım

Benimkiler de aynı durumdaydı ve de büyüktü. Ben Çarşamba günü Aylin Hanıma Göğüs küçültme, dikleştirme ve karın germe oldum.Bugün de pansumana gittim hihoyyythihoyyyt Arkadaşlar tek kelimeyle DURMAYIN derim. Çünkü GEÇEN ZAMAN ÖMÜRDEN........

Annejim çok geçmiş olsun öncelikle. Sardegna , merve200 ve gelinciktarlası sizede attım özelden Aylin hanımın iletişim bilgilerini. Kızlar kolay gelsin size de umarım sizin memeler benimkinden güzel olur, imkansız gibi ama neysebayanssulusmile

tatliada çok geçmiş olsun.

kızlar bir şey sorucam.bu yaz sonuna evleniyorum inşallah.evlenince eşim askere gidicek o ara ameliyat olayım diyorum. bir yandan da çocuk için çok beklemeyelim diyoruz.şimdi memişlerimi doğumdan sonra yaptırsam geç olucak.hazır yeni evliyken yaptırsam:kedi:daha iyi olmaz mı?çocuk olduktan sonraya mı bıraksam?
sizce?

Canım benim bence durumun müsaitse evlenmeden yaptır, gelinliğini rahatça giy dekolte dekolte. Çünkü evlendin, hadi hamile kaldın doğurdun emzirdin senin ameliyat düğünle beraber 2,5 sene sonraya falan kalır. Bence hiç bekleme bu kadar karar vermişken. Öptüm canım seni.

Annejim çok geçmiş olsun öncelikle. Sardegna , merve200 ve gelinciktarlası sizede attım özelden Aylin hanımın iletişim bilgilerini. Kızlar kolay gelsin size de umarım sizin memeler benimkinden güzel olur, imkansız gibi ama neysebayanssulusmile

Sevgili Taliada ben de sana çok çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Verdiğin bilgiler ve yazdığın gelişmeler benim için inanılmaz önemliydi. Valla kendine güven konusunda galiba sana rakibim kızmazsan tabii bayanssulusmile bayanssulusmile Tecrübelere saygım çok büyük a.s. a.s. a.s.

Teşekkürler taliaada çok sağol arayacağım yarın artık bakalım kısmeteyvahedigeldismile

Arkadaşlar ben bugün görüştüm Aylin hanımla, heyecandan bişey soramadım gerçi. Cumartesiye randevu aldım. Neler soracağımı kağıtlara not ediyorum. sizce yuvarlak mı koydurayım, anatomik mi? Memelerim sarktı iyice emzirme sonrası yazmıştım bi ara biliyorsunuz.:kedi:

Arkadaşlar ben bugün görüştüm Aylin hanımla, heyecandan bişey soramadım gerçi. Cumartesiye randevu aldım. Neler soracağımı kağıtlara not ediyorum. sizce yuvarlak mı koydurayım, anatomik mi? Memelerim sarktı iyice emzirme sonrası yazmıştım bi ara biliyorsunuz.:kedi:

Canım benim hiçbir sormana gerek yok diyebilirim. Zaten en baştan alarak herşeyi anlatıyor Aylin hanım. Silikondan başlıyor, ameliyat hemen sonrası, uzun dönem sonrasına dek, senin ihtiyacına dek herşeyi anlatıyor, hemde örneklerle. Sana soruları o soruyor ve alacağı bilgileri alarak ona göre ameliyatı şekillendiriyor. Hiç merak etme öptüm seni.

Kızlar ben perşembe günü Aylin Hn. ile görüştüm. Gerçekten inanılmaz tatlı biri. Tüm detayları konuştuk. Ama ben hala anatomik mi, high profil yuvarlak mı karar veremedim. Dekolte istediğim için sanırım yuvarlak olacak. Ameliyatım 1 şubatta. 1 hafta zamanım var işe dönmek için... bir an önce olsun da bitsin istiyorum :)

Hayırlısı olsun sardegna süper olacak süper . dekolte tercih ediyorsan sanırım yuvarlak olması daha mantıklı. Öptüm canım. Şimdiden geçmiş olsun.

Merhabalar Aylin hanimin topigi habire iptal olup geri geliyor Kizlar benim haftaya 3 ay doluyor. Son yazdigimdan beri dahada bi oturdu yerine bu 3 ay kerameti dogru hakkaten. Bu arada yuzumdeki ufak tekek sisler indi, cildim daha bir parlak ve gerginlesti, herzaman canlı bir goruntum oldu. Superim kısaca dantelli sutyenler dolapta 1 hafta daha bekliyor, giymek icin heycanlaniyorum. 1-2 haftaya Turkiyeye gelip kontrolumu yaptiricam. Birazda ıstanbul tatili yapıcam bakalim, ameliyattan sora dolasamamistim doya doya.olumunekankayizsmile

Arkadaşlar bugün benimde Aylin hanımla randevum vardı ama hava muhalefeti nedeniyle muayenehanesinde görüşemedik. Sabah iki ameliyatı varmış öğlen gibi hastanede görüştük. Hasta resimlerini göremedim ama Aylin hanıma bayıldım. Konuştuk bayağı bi süre. Ayrıca 3 haftalık kontrole gelen bir hastasını canlı gördüm ve bayıldım. Yıllardır hayalini kurduğum meme tipi karşımdaydı. Kafamda soru işareti kalmadı. Ben ameliyat olacağım haftaya mutlaka dedim. Bakalım gün ayarlayıp annemi çağıracağım benim eve. Haber vereceğim ameliyat tarihim belli olunca.

Hayırlısı olsun Sardegna ve gelinciktarlası, benim 3 haftayı geçti arkadaşlar . Karın korsemi çıkardım artık. Meme dikişlerimde iyileşti. Süper görünüyolar, dikiş izlerim incecik. Ben 15 gün dolduktan sonra silikon tabaka kullanmaya başladım valla, izlerim iyice görünmez olsun istiyorum. Herkese tavsiye ederim ayrıca.bayanssulusmile

arkadaşlar operasyon sonrası çok ağrılı geçiyor mu?
bi de dikiş izleri çok belli oluyor mu?
bi de bi de ne kadara geliyo fiyat ortalama olarak??

Kızlar hastane konusunda karar veremiyorum :KK43: Bayek mi yoksa medical park mı?? Bu hastanelerde ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen?? Çok kararsızım pufff....

Kızlar hastane konusunda karar veremiyorum :KK43: Bayek mi yoksa medical park mı?? Bu hastanelerde ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir mi lütfen?? Çok kararsızım pufff....

Ben Bayek'te oldum. Küçük ama güzel bir hastane, anestezistim süperdi, ayrıca hemşireler çok ilgili bence Bayekte olabilirsin canım.olumunekankayizsmile

Ben de Medical Park Bahçelievler de oldum. Başlarda Bayek nte olmak istedim fiyatı daha uygun zannettim.Ama aynı olduğunu öğrenince vazgeçtim.Çünkü hem Bahçelievler de oturuyorum hem de tam teşekküllü bir hastane ayrıca ilgi de süpeeeeeeerrrhihoyyythihoyyyt

Dolayısıyla nereye yakınsan orda ol derim. Bayek te olan eski arkadaşlar daçok memnun.. Hayırlısı olsun.....a.s.

X