Selam bende Alanyadayım kızım rahatsızlanınca muayene olması için Ali Duluma gittik konu burun estetiğinden açıldı 36 yaşındayım benimde nefes alamama uyku apnesi horlama gibi şikayetlerim vardı ama bi türlü cesaret edip ameliyat olamadım. Şekil olarak ta büyük kemerli burnum var hem sağlık hem estetik olsun istiyorum
Ama ben Hadi Nuralı da düşünüyorum Hadi bey ile sadece tel ile görüştüm olumlu ve Ali beyden daha tecrübeli gibi
Ali beyin ameliyat yaptığı burunların fotoğraflarını gördüm çok olumlu Hadi bey ile görüştükten sonra karar vereceğim
Eki Görüntüle 707301
Kızlar acemice photoshop ile düzelttiğim burnum.Biraz kavisledim ve burun ucunuda hafif kaldırdım nasıl çok farklı duruyor değil mi ?
evet ya resmen siman degismis red, gayet de iyi duruyor kavisli kalkik:) ins. istedigin gibi olur canim yaa bekliyoruz hevesle o gunleri..
Selam bende Alanyadayım kızım rahatsızlanınca muayene olması için Ali Duluma gittik konu burun estetiğinden açıldı 36 yaşındayım benimde nefes alamama uyku apnesi horlama gibi şikayetlerim vardı ama bi türlü cesaret edip ameliyat olamadım. Şekil olarak ta büyük kemerli burnum var hem sağlık hem estetik olsun istiyorum
Ama ben Hadi Nuralı da düşünüyorum Hadi bey ile sadece tel ile görüştüm olumlu ve Ali beyden daha tecrübeli gibi
Ali beyin ameliyat yaptığı burunların fotoğraflarını gördüm çok olumlu Hadi bey ile görüştükten sonra karar vereceğim
buda bana yapılan tasarım redin tasarımı :)
melism foto cok kucuk cikmis tam anlayamadim ama yine de gayet guzel gorunuyordu:) belki doktorlarla gorusmeye kadar boyle bikac ornek yapip goturebilirsin yaninda, fikir verebilir biraz. Gerci bilmiyorum doktorlar boyle biseye nasil bakar, korktum artik bu Antalyadaki doktor ve memnun hastalarin hismindan
Dikkat et bak doktorun mutlu hastalari sana cephe almis! Yazdiklarimizin hesabini vericez bundan sonra:)))
235139 merhaba.... soylediğin gibi hadi nuralın ameliyat tecrübesinin daha fazla olduğunu düşünüyorum hadi beyle gorusursen burda bizimle paylaşırmısın şimdiden bol şans sana
melism foto cok kucuk cikmis tam anlayamadim ama yine de gayet guzel gorunuyordu:) belki doktorlarla gorusmeye kadar boyle bikac ornek yapip goturebilirsin yaninda, fikir verebilir biraz. Gerci bilmiyorum doktorlar boyle biseye nasil bakar, korktum artik bu Antalyadaki doktor ve memnun hastalarin hismindan
Dikkat et bak doktorun mutlu hastalari sana cephe almis! Yazdiklarimizin hesabini vericez bundan sonra:)))
redbutterfly son 3 gün kaldı:) red e şans inş.çok güzel geçcek durumlar nasıl heyecan üst seviyedir :)
herşey iyi olcak çok güzel olcak :) güzel güzel burnumuz olcak:))
İnşallah inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin
herşey iyi olcak çok güzel olcak :) güzel güzel burnumuz olcak:))
Poemsciğim bende inan heyecandan ölmek üzereyim.Dediğin gibi şişliklere, morluklara hazırladım kendimi.Hatta çevremdekilere zombi gibi olucam korkmayın sakın dedimRed biz de seninle beraber heyecanla bekliyoruz büyük günü:) ama 2 gün sonra çok şiş kötü diye moralini bozma sakın, burun 6 ayda oturuyormuş okumuşsundur tecrübeli arkadaşlardan. Her aşamasını paylaşırsan sana açıkça fikirlerimizi söyleriz emin ol;-)
2 gün kaldı, bide cildin nasıl yağlımı siyah noktalımı... Bazı Dr lar ameliyat öncesi bakım öneriyorlar sonrasında sivilcelenme olmasın diye. Çok cilt problemi yaşayan oluyormuş da...belki geç oldu söylemekte ama bugün aklıma geldi enazından kendin iyice temizle cildini siyah noktaları temiz peçeteyle sık akşamları mis gibi tonikleyip öyle yat artık :)))
red seninle telefonda görüşmek isterim,telefon numaramı versem olur mu? ,
senin ameliyatı bekleyip ona göre karar vereceğim antalya ya gidip gelmek çok zor geliyo
çocukların okulu falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?