Kızlar kafayı iyice yemeye başladım artık her gece rüyamda burunları görüyorum
Dün gecede rüyamda ameliyat olmuşum hemen ayılmışım.Ameliyathanenin kapısında doktorumu görüyorum nasıl geçti diyorum çok güzel git 2 tane bira iç diyor ( ne alakaysa ağzıma sürmem )ardından bir odaya götürülüyorum hemşirenin biri durmadan resimlerimi çekiyor.Allah hayır eylesin inşalalh:44:
evet çoğu yerde mevsimle alaka yok diyorlarda bazılarıda demiş yok olmayın şişer diye kafam karıştı da soratım dedim belki cildin yapısındandır şişenlerin ki
Aman hazır bulmuşken vazgeçme melism cildin yapısı önemlidir bence. Benim hassas mesela öyle tahminim, hemen güneşte kızarız suratım sivilce çıkar falan. Zaten Antalya'nın sıcağında oturucan klimanın altına mecbur dayanıcaz güzellik uğruna
yok vazgeçmicem de zaten dr bulsam vazgeçiremez mevsim beni :))) benim korkum burunun kaynamasını falan geciktiririrmi şeklinin ortaya çıkmasını falan diye sordum :)) benimde cildim öyle yaaa yazın sıcak kendini gösterir ben kızarık kızarık gezerim ortada yada çiller lekeler :)))
poems merhaba msjnı okudum teşekkur edeerim gonderdiğin msj için.... bende malesef o kadar fazla doktorla görüştümki 2 yıldır kararımı veremedimdiğer msjımda yazdığım gibi arkadaşım hadi beye oldu nefes alamama problemı ortadan kalktı diyebilirim cokda doğal oldu burnu melis goruseceğim hadi beyle demıs acaba gorustumu? ayrıca dr ali dulumu hiç duymamıştım burdan bir arkadaşımız ameliyat olacakmış sabırsızlıkla sonucunu bekliyorumm şimdiden geçmiş olsunn sonucu umarım istediği gibi kusursuz olur..... büyük ihtimalle hadi beye olacak gibiyiiim artık ameliyat olmamm gerekiyoo doktor aramaktan yoruldum ve sıkıldım..
Eki Görüntüle 707301
Kızlar acemice photoshop ile düzelttiğim burnum.Biraz kavisledim ve burun ucunuda hafif kaldırdım nasıl çok farklı duruyor değil mi ?
evet çok farklı olmuş bende yapmayı denedim ama yapamadımmmevde denemiştimde biraz beceriksizim galiba
Meliscimm nasıl estetiğe ihtiyacı varmı sence burnumun:26:
Valla asıl olma nedenim nefes problemi ama hazır o masaya yatmışken şeklide düzelsin istiyorum.Ne yandan nede önden foto çektirmekten nefret ediyorum çünkü önden bakınca burnum yamukBanada herkes nesi var burnun diyor.Hatta eşim ben seni böyle sevdim böyle aldım valla aşkım burnunda bişey yok diyor Ama inat etim bikere.İnşallah pişmam olmam tek dileğim bu
benimde nişanlım diyor nevar burnunda diye de :) ben de illa olcam :))) güzel olcaz güzel artık umudum var sizle de burda konuştuktan sonra umudumu geri kazandım :)) bu arada ciddiyim burnun güzel olmasanda olur canım bende aradım önden foto bitane yandan çok albüme koyarım şimdi bakarmısın banada
İstersen faceden ekleyelim birbirimizi benimkini özelmesaj olarak atayım sana[/QUOTE olur canım bekliyorum
İşte biz bayanlar illaki kusur buluruz biyerlerimizde.Hatta bir söz var
' Bir kadının aklındaki yapmasını sadece geciktirebilirsin, engelleyemezsin ' diye.Gerçekten doğru bir söz.Resmini göremedim henüz canım.
benim burnumda şöylede bir saçmalık var bazen kemersiz düz bazen yamuk oluyor anlamadım ama önden hep kötü hiç değişmez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?