inşallah canım hadi hayırlısı bekliyorum iyi haberlerini :)
Hakkında hayırlısısı olsun canım bekliyorum haberlerini.
Evet kızlar bugün sabah kalkar kalkmaz Ali beyi aradım randevu almadan gelmemi söyledi. Saat 13:00 te yanındaydım.Diğer doktordan hiç elektrik alamadım o yüzden gitmedim bile.Neyse gittim hemen konuşmaya başladık.Ben ilk olarak korkularımdan bahsettim ya burunda çökme ucunda düşme olurmu diye.Kesinlikle öyle birşey olmaz ama olurda en mükemmel doktor bile hata yapar öyle bir durum karşısında sana garanti veriyorum ve kefilim dedi.Yani olumsuz bir durumda ücret almadan kusur olursa gidereceğini söyledi.Ardından yaptığı burunlara baktım mükemmel mükemmel mükemmellll. Hatta bi bayanın burun ucu altan bakınca böyle acayip yamukmuş onu düzeltmiş kusursuz olmuş.Sen bana bırak sana yakışan harika bir burun yapacağım hafif kavis verip ucunuda hafif kaldırıcam dedi.Yanlız benim bir kere menüsküs ameliyatından kaçmışlığım var beni odada bayıltırmısınız dedim anesteciyle konuşurum dedi ajandasına her an kaçabilir diye not aldıO an orada karar verdim ameliyat tarihini aldım.Konuşmaları çok güven verdi Rabbim utandırmasın inşallah.Fiyattada biraz pazarlık yaptım 3000 liraya anlaştık. Ardından hemen ameliyatı varmış gitti. Bu arada dün bir arkadaşım msj atmış size dedim ameliyattaydım sonradan gördüm döneceğim kendisine dedi.Durmadan ameliyata giriyormuş ajandasına yazarken gördüm.Neyse mayısın 15 ine ameliyat tarihini aldım yanlız çok tırsıyorum:18::18::18: Birde hastanede bir bayanın burnunu yapmış demiştimya gittim onuda araştırdım doğum iznindeymiş yan taraftaki doktorun sekreterine sordum Melek hanım nasıl memnunmu diye süper ötesi harika bir burnu oldu dedi bende en kısa zamanda yaptırıcam kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız dedi.Şimdilik bukadar kızlar.
ayyy benide söylemişsin çok sağol sabahtan beri arıcam aramadım dün dönmedi bide üstüne aramıyım işi vardır müsait olunca arar diye aramadımda sabahtan beri gözüm kulağım telefondaydı :) iyi düşünmüşüm işi varmış :) sevindim adına inşallah istediğin gibi olur bende gitcem ali duluma hadi bey son umudum diyodum bitane daha çıktı mutlu oldum bak şimdi :)))
Evet canım senide söyledim aramazsa sen ara çok cana yakın bir doktor.Çok güveniyorum canım doktoruma bide şu korkumu yenebilsem:18::18::18:
Kızlarrr harikasınız yaaa ne güzel gelişmeler bunlar böyle:)) redbutterfly çok sevindim karar vermek enzor aşamaydı bence ve sen bunu başardın. Buradan takipçinim ameliyat gününe kadar ve sonrası da yanındayız. Melism inş sen de görüşür ve kararını verirsin biranönce. Ama Hadi beyle de görüş yine hangisi içine sinerse artık:) Antalya grubu olarak bağımızı koparmayalım örnek olalım diğer Antalya'da doktor arayanlara. Ben henüz beklemedeyim 1 yılım dahavar. İyice durumumu ayarlayıp emin olup öyle yaptırıcam ama sizin yanınızdayım destekçinizim...
Haberlerinizi bekliyorum:)
inşallah anlatılanlar kadar kolay geçer canım yaaaa
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım.Evet en zor aşama doktor seçimi ve ben bu aşamayı geçtim güveniyorum doktoruma.Bence en önemli şey güven.Evet bağımızı koparmayalım canım desteğin için çok teşekkürler.Kızlarrr harikasınız yaaa ne güzel gelişmeler bunlar böyle:)) redbutterfly çok sevindim karar vermek enzor aşamaydı bence ve sen bunu başardın. Buradan takipçinim ameliyat gününe kadar ve sonrası da yanındayız. Melism inş sen de görüşür ve kararını verirsin biranönce. Ama Hadi beyle de görüş yine hangisi içine sinerse artık:) Antalya grubu olarak bağımızı koparmayalım örnek olalım diğer Antalya'da doktor arayanlara. Ben henüz beklemedeyim 1 yılım dahavar. İyice durumumu ayarlayıp emin olup öyle yaptırıcam ama sizin yanınızdayım destekçinizim...
Haberlerinizi bekliyorum:)
Sağol canım inşallah doğru karar vermişimdir ve sizleride doğru doktora yönlendiririm canım.ben 2 3 haftaya hadi beye gidicem canım mutlaka ordanda çıkıp alanyadaki dr agiderim tam emin olmam lazım dr konusunda sonra seçimimi yapcam inş olur ikiside iyi dr lar inş bu kez bulduk redbutterflyede teşekkür ediyorum bu konuda güven verdi bir dr daha bulmamaızı sağladı :) bende çok heyecanlıyım 2 hafta geçermi yaaa :)
redbutterfly bişey daha sorcam ali dulum bilgisayardan önceden olabilecek burunu tasarlıyormu
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım.Evet en zor aşama doktor seçimi ve ben bu aşamayı geçtim güveniyorum doktoruma.Bence en önemli şey güven.Evet bağımızı koparmayalım canım desteğin için çok teşekkürler.
Sağol canım inşallah doğru karar vermişimdir ve sizleride doğru doktora yönlendiririm canım.
Valla soracaktım unuttum canım.Bana giderken ben senin fotolarını çekmiştim değilmi dedi evet dedim tamam ben onları halledicem dedi.Herhalde tasarım yapacak bilmiyorum:26:
Mevsimle alakası yokmuş canım heryerde öyle yazıyor.
Kızlar kafayı iyice yemeye başladım artık her gece rüyamda burunları görüyorum
Dün gecede rüyamda ameliyat olmuşum hemen ayılmışım.Ameliyathanenin kapısında doktorumu görüyorum nasıl geçti diyorum çok güzel git 2 tane bira iç diyor ( ne alakaysa ağzıma sürmem )ardından bir odaya götürülüyorum hemşirenin biri durmadan resimlerimi çekiyor.Allah hayır eylesin inşalalh:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?