• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hayat77 hayırlı olsun yeni burnun=) daha çok yeni zmn geçtikçe insan daha hayran kalıyo hem kendine hemde sevgili doktorumuza... bnm nerdeyse 6 ayım olucak yazdıklarını okuyunca 2 haftalıkkenki durumum geldi gözümün önüne=) masaj konusuna gelince emre bey önermediyse masaja gerek yok tekrar hayırlı olsun...

Teşekkür ederim Merfee. Senin de burnun hayırlı olsun. 6 ay olduğunu benimde gözüm görcek mi acaba, bu işin en zor tarafı sabretmek. Emre Bey masaj yap demedi, 15 gün sonra gittiğimde aaa sölemeyi unuttum demez di mi naniknanik

emre bey bana da masaj fln önermedi.
ya benim burnumun icinde bi dikis war. birde ön kismind hani burnun daraltildigi yerlerde dikis war. amelyiat olali 5 hafta olmustur, peki bu dikisler ne zaman kendiliginden eriyor? emre bey kendiliginden eriyor demisti de....

5 hafta olmuş, dikişler hala duruyo mu? Ben de benimkiler yakında erir gider diyodum :sinifsinif: bilen arkadaşlar bizi bilgilendirirseniz seviniriz, ben de merak ettim :uhm:

hayatcıım çok güzel olmuş çok dogal harika geçmiş olsun.eski fotolarını da koycakmısın?ne meraklıyım bende:kedi:.güle güle kullan

emre bey bana da masaj fln önermedi.
ya benim burnumun icinde bi dikis war. birde ön kismind hani burnun daraltildigi yerlerde dikis war. amelyiat olali 5 hafta olmustur, peki bu dikisler ne zaman kendiliginden eriyor? emre bey kendiliginden eriyor demisti de....

yakında seninkilerde yok olur...bende yaklaşık 2 ay sonra erimişti...ama daha önc bi kismini ben cimbizla cekmiştim...:P:delphin:

Balyajlar alındı sonunda :lepi: Elapr, önden aynaya bakmayı yasaklama nedenini aynada kendime bakınca anlıyorum kaydirigubbakcemile3 şimdi de kaplanlık dönemi başladı sanırım, yüzümün önemli bir kısmını burnum kaplıyor. Bundan sonrası için sabır gerekiyor evet, benim gibi sabırsız biri için nasıl geçcek bu zaman bakalım.
Fakat itiraf etmeliyim ki ben estetik olayından o kadar korkuyordum ki hemşire bana sakinleştirici iğneyi yaptığı ana kadar vaz mı geçsem, çıksam mı hasteneden diye düşünüyodum. Sonuçta yüzünün tamamını etkileyecek bir karar veriyorsun. Şuan burnum iki haftallık ve bu haliyle bile iyi ki yaptırmışım diyorum. İki haftalık buruna bile iyi ki yaptırmışım dedirtecek kaç doktor vardır piyasada bilmiyorum. Bence doktor olarak Emre Beyi seçmek kader anıydı. İyi ki varsın Emre İlhan opuyorumnanaktan

iyki hemsire igneyi vurmuş...vazgecseydin simdi güzel burnun olmazdi...:)

yakında seninkilerde yok olur...bende yaklaşık 2 ay sonra erimişti...ama daha önc bi kismini ben cimbizla cekmiştim...:P:delphin:

ben dün ayni seye tesebbüs ettim canim aldim cimbizi. cekiordum. kipkirmizi oldu az kanamaya basladi biraktim. simdi normale döndü dikislerin ikisi icinde:D

Aaa fotolara yorum yapamıyorum ya sinir oldumm:oklava:

neysee bana yorum yapan arkadaşlara teşekkürü borç bilirimopuyorumnanaktan

hayat77 seninde burnun çok güzel olmuş doğal ve yüzüne çok yakışmış..güle güle kullanhihoyyyt

ayrıca doktorcum içerideki dikişleri sakın:olmaz: çekme dedi,dokunmuyorum oyüzden pekte rahatsız etmiyo açıkcasısositososito

hayat77 seninde burnun çok güzel olmuş doğal ve yüzüne çok yakışmış..güle güle kullanhihoyyyt

ayrıca doktorcum içerideki dikişleri sakın:olmaz: çekme dedi,dokunmuyorum oyüzden pekte rahatsız etmiyo açıkcasısositososito

ben hep denilenin tersini yaparım...:hulya:

ya bu foto altlarına nie yorum yapılamıyor :olmaz: Bende Elapr gibi yorum yapanlara burdan teşekkür ediim :) Bu arada ben de bi dikişimi kendim sökmüştüm, Emre Beye gittiğimde sakın dokunma bunlara dedi, tabi ki dokunduğumu sölemedim kaydirigubbakcemile3

Bu arada bugün ilk iş günümdü. Bi çok kişi anlamadı estetik olduğumu. Herkes sen de bi hoşluk var diyodu sadece :utangac: Çok mutlu oldum tabi :1rolleyes:
Ama ben bugün kötü bişi yaptım, sigara içen arkadaşların arasına girince dayanamayıp sigara içtim :delphin: sonra yine içtim ve az önce yine içtim. Bugün içerisinde üç sigara içmiş oldum. Başıma kötü bişi gelir mi acaba :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Nee dikişlerinimi söktün:1shok:
Nee sigaramı içtinakannehir
hemde 3 tanemii:bbo:

seni Emre Beye sölicemmmmmm :roflol::roflol: :dilcikar:

Nee dikişlerinimi söktün:1shok:
Nee sigaramı içtinakannehir
hemde 3 tanemii:bbo:

seni Emre Beye sölicemmmmmm :roflol::roflol: :dilcikar:

Emre Bey hastalarını az çok tanıyosa, benim dikişlerimi sökeceğimi ve sigara içeceğimi kesin tahmin ediyodur naniknanik

Back