hayat77 alemsin ya Şeniz.ben 1 ay korkudan yataktan çıkamam amelyat olsam.hatta hareket etmem burnuma bişi olur diye.kafamçokkarıştı
brunun cokk güzel olmussssssss :lepi:Sizin için 16.gün resimlerimi ekledim opuyorumnanaktan Tumena, balea, sezoss sizler nerdesiniz ya, kendinize alıştırıp kayboldunuz :sinifsinif:
Elapr da olmasa kimsesiz kalcam şurda. aaaaa o da kaybolmuşlmaz: Bunun üzerine bana yapcak fazla bişi kalmıyo, etti 4
korkmana gerek yok cnm, herkezin bünyesi farkli. sen o kadar morarmassin kesin. benim gibi tipi kayan muayenede bile yoktuhatta ordakiler bile bana baktilar, aa ne cok sismis kiz diye. bende onlar abakiom, aa ne az sismisler diye ;D
kiz kaldir su resimleri...senin yüzünden herkes ameliyat olmaya korkuyo...
Şimdik bi parmak hesabı yaptım da ohoohhh daha dokuz ay varmış. Doğumum 10 gün gecikmeli oldu ama bu burun olayında o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. Her an yaptırabilirmişim gibi geliyo.
bende kac tane doktorla görüstüm sayisini bile hatirlamyiorum. ama bu isi en iyi yapabilicek kisi olarak emre bey den baska kimse gelmedi aklima. kendisiyle yüzyüze görüstügümde ise ne kadar isabetli bir karar verdigimi bi kez daha anladim. genc yasina ragmen cok tecrübeli, hic bi konuda bilgisiz birakmadi hemde ailecek görüstük. almanyadaki yarimyamalak alindigi icin etler duruyordu daha burnumda. burnumun alinla birlesen kismina dolgu yapti emre bey. o kisim cok oyuk duruyormus. haklyidi da, farki simdi daha iyi anlyiorum. burnum kemerli olmadigi halde kemerli gibi duruyordu o yüzden....
ucu patates gibiydi ucunu daraltti. artik daha iyi nefes alabilyiorum....günden güne nefesim düzelyior. burnum da yerine oturuyor. brnuna hangi islemler yapildi diye soran cok oldu özel mesajla....
Hayat,
Burnun çok güzel olmuş, zaman geçtikçe daha da güzelleşecektir.Emre Bey bu işi çok iyi biliyor, şu ana kadar yaptığı burunlardan beğenmediğim olmadı.
Yalnız dikiş sökme cesaretine inanamadım, alemsin.
Hayatcıım beni de eklermisin lütfen bende görmek istiyorum...
E resim altlarına hala yorum yapılamıyorlmaz: O burun küçülecek Tumena ablası, seninki gibi zarif ve sevimli olcak. Daha çok taze yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?