• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

:roflol: onu ben yazcaktim sonrada dedim yok belki tumena falan kirilir bana diye yazmadim:utangac: ama amaaaa onun gibi birseyiz bizzzz:dance:

evet ya acaip kirilirdim...bin parcaya bölünürdüm...:P yok canım ne kırılcam...siz hersey söyleyebilirsiniz bana...:)şakkıdı

istanbuldan slmlar fistiklar...:) :1hug:Şeniz

bi burun ameliyati olduk basimiza gelen kalmadi...:P

Bu gülüş olayına yaptığınız yorumlar beni ne kadar mutlu etti tahmin bile edemezsiniz, iyi ki sizler varsınız opuyorumnanaktan ben de ördekliğe alışmaya çalışıyodum heralde burun değişince ifade böle oldu diye :roflol: bu gülüş olayında abimle aramızda geçen diyaloğa da bayıldım ayrıca. Dedim ki abiciğim gülünce neden ördeğe benziyorum artık böle mi kalcam :sinifsinif: dedi ki "gülmekten korkuyorsun kendini kastığın için ördek gibi oluyo" sonra o da kendini kasarak güldü ve tıpkı ördeğe benzedi kaydirigubbakcemile3 tabi ben koptum orda kasma filan kalmadı. Diyo ki "bak rahat gülünce ördek olmuyosun" Tabi o sırada annem bizi dinliyo, zaten istemiyodu ameliyat olmamı. "Allahım sen bana sabır, bu kıza da akıl fikir ver" deyip çıktı dışarı. Benim burnum düzelene kadar etrafımdaki herkes deli olcak sanırım :1rolleyes:

Bu gülüş olayına yaptığınız yorumlar beni ne kadar mutlu etti tahmin bile edemezsiniz, iyi ki sizler varsınız opuyorumnanaktan ben de ördekliğe alışmaya çalışıyodum heralde burun değişince ifade böle oldu diye :roflol: bu gülüş olayında abimle aramızda geçen diyaloğa da bayıldım ayrıca. Dedim ki abiciğim gülünce neden ördeğe benziyorum artık böle mi kalcam :sinifsinif: dedi ki "gülmekten korkuyorsun kendini kastığın için ördek gibi oluyo" sonra o da kendini kasarak güldü ve tıpkı ördeğe benzedi kaydirigubbakcemile3 tabi ben koptum orda kasma filan kalmadı. Diyo ki "bak rahat gülünce ördek olmuyosun" Tabi o sırada annem bizi dinliyo, zaten istemiyodu ameliyat olmamı. "Allahım sen bana sabır, bu kıza da akıl fikir ver" deyip çıktı dışarı. Benim burnum düzelene kadar etrafımdaki herkes deli olcak sanırım :1rolleyes:

bosver canım ordek gıbı gulmeye devam et sen...:P bende cok kasıyordum kasıyordum hep...cok ıgrenc bır donem hele benım ıcın...paso gülen bırı olarak...:delphin:

o nasil oluyor acep??? ikiside ayni seyylaelaelaelaelae

ziplaya ziplaya yürümek...zipladinmi havalanmis oluyorsun...:D
yeni burun yeni yürüyüş şekli...bukadarcik havamızda olsun artık...baskaları gibi havanla karşındakini 2. sınıf insan gibi görmedikce...havalan havalana bildigin kadar...:)
bu arada sezoss otel odasının camından baktimmi boğaz köprüsünü görüyorum...:P lülülülülülü

ziplaya ziplaya yürümek...zipladinmi havalanmis oluyorsun...:D
yeni burun yeni yürüyüş şekli...bukadarcik havamızda olsun artık...baskaları gibi havanla karşındakini 2. sınıf insan gibi görmedikce...havalan havalana bildigin kadar...:)
bu arada sezoss otel odasının camından baktimmi boğaz köprüsünü görüyorum...:P lülülülülülü

tipe bak yaaaa istanbuldaaaa, kizim varmi senden iyisi:D
artik emre beyin hastalari havali yürüyüslerinden tanincaklar hehe
havali yürümek güzel bisi:D bu ara cok yapiomda hehe
he kizar cevremde oh ne güzel amelyait oldugumu kimse anlamadi derkeeeen....bi ögrencim anladi:D en kokos kiz ögrencim kendisi anlamasi normal aslinda. bende burnumu yaptrtmak istiom diyo. iyi örnek olmak lazim.kizlar kendilerine nasil daha iyi bakabilir ögrenyiolar sayemde:P

Son düzenleme:
Selamm bayanlarr:icecream:

Burnum meydana çıktı artık ama çok şiş çok tuhaf geliyor bakıyorum bakıyorumda aynadakini tanıyamıyorummCADIARZU ama yinede foto meraklısı olan arkadaşlarınaniknanik düşünerekten bu koskocaman buruncuğumu sergilemekten geri kalmadım:dance:

+

Tumena hoşgelmişsinnnnsengözlerimebaksanabsırnaşık şey çaya beklerim:içelim:

:roflol: onu ben yazcaktim sonrada dedim yok belki tumena falan kirilir bana diye yazmadim:utangac: ama amaaaa onun gibi birseyiz bizzzz:dance:

evet ya acaip kirilirdim...bin parcaya bölünürdüm...:P yok canım ne kırılcam...siz hersey söyleyebilirsiniz bana...:)şakkıdı

istanbuldan slmlar fistiklar...:) :1hug:Şeniz

sezoscum, beni örnek al:Psöyle aklina geleni gitsinnn:P

Selamm bayanlarr:icecream:

Burnum meydana çıktı artık ama çok şiş çok tuhaf geliyor bakıyorum bakıyorumda aynadakini tanıyamıyorummCADIARZU ama yinede foto meraklısı olan arkadaşlarınaniknanik düşünerekten bu koskocaman buruncuğumu sergilemekten geri kalmadım:dance:

+

Tumena hoşgelmişsinnnnsengözlerimebaksanabsırnaşık şey çaya beklerim:içelim:

Elapr burnun çok doğal olmuş ve şiş haliyle bile gayet güzel görünüyor. Genelde yan profil gösterilir ama ben önden baktığında ne hissettiğini merak ediyorum. Geçen ben balyajlar değişirken önden bakma gayletinde bulundum çok yabancı geldim kendime, Emre beye hemen yeniden sarın burnumu dedim kaydirigubbakcemile3 ön profilden çekilmiş resmin yok mu? Benim balyajlar budün alıncak resimlerimi koyarım sizler için :1rolleyes: Bi de ben perşembe akşamı ordaydım, sen de benden bi süre önce ordaymışsın galiba Emre Bey söledi. Bilseydik tanışırdık vereliniortak

Tşk ederim hayat77.
Önden aynaya bakmayı yasakladım kendime..:umursamaz: çok değişik geliyor zaten çok şiş oyüzden sürekli aynaya bakıp moralimi bozmuyorum ki baksamda moralim bozulmuyo biliyorumki inicek o şişleryerimseniben
Bizim için bundan sonrası sabretme vaktii.. Güzel olucak inş. ( ayy seçim öncesi siyasiler gibi konuştumm:roflol: )
öndende foto koyarım senide merak ediyorum akşama görürüz artık:jeyyar:

perşembe günü benim yanımda biri vardı 6.günüymüş bandajını kendi çıkartmıştı:1shok::olmaz: ona şaşırdım bayaa ama Emre Bey yeniden bantladı tabi

En nazlı hastanız kim diye sorarsanız doktorcum beni gösterir hemenn:roflol:

elapr ben fotolarını göremedim.nasıl göre bilirim?bu arada geçmiş olsun canım umarım burnun tam istedigin gibi olmuştur

Balyajlar alındı sonunda :lepi: Elapr, önden aynaya bakmayı yasaklama nedenini aynada kendime bakınca anlıyorum kaydirigubbakcemile3 şimdi de kaplanlık dönemi başladı sanırım, yüzümün önemli bir kısmını burnum kaplıyor. Bundan sonrası için sabır gerekiyor evet, benim gibi sabırsız biri için nasıl geçcek bu zaman bakalım.
Fakat itiraf etmeliyim ki ben estetik olayından o kadar korkuyordum ki hemşire bana sakinleştirici iğneyi yaptığı ana kadar vaz mı geçsem, çıksam mı hasteneden diye düşünüyodum. Sonuçta yüzünün tamamını etkileyecek bir karar veriyorsun. Şuan burnum iki haftallık ve bu haliyle bile iyi ki yaptırmışım diyorum. İki haftalık buruna bile iyi ki yaptırmışım dedirtecek kaç doktor vardır piyasada bilmiyorum. Bence doktor olarak Emre Beyi seçmek kader anıydı. İyi ki varsın Emre İlhan opuyorumnanaktan

Bu arada fotoğraf makinasının şarjı bitti. Balyajsız resimleri yarın koycam, merak edin biraz naniknanik
bi de siz tecrübeli arkadaşlara bişi sormak istiyorum herzamanki gibi :) eski yazılarınızda arada burna masaj yapmaktan filan bahsediyodunuz. Ben daha hiç öle bişi yapmadım, daha sonra mı yapılıyo, ya da yapılıyo mu bilgi verirseniz sevinirim.

hepinizi öpüyorummm

hayat77 hayırlı olsun yeni burnun=) daha çok yeni zmn geçtikçe insan daha hayran kalıyo hem kendine hemde sevgili doktorumuza... bnm nerdeyse 6 ayım olucak yazdıklarını okuyunca 2 haftalıkkenki durumum geldi gözümün önüne=) masaj konusuna gelince emre bey önermediyse masaja gerek yok tekrar hayırlı olsun...

emre bey bana da masaj fln önermedi.
ya benim burnumun icinde bi dikis war. birde ön kismind hani burnun daraltildigi yerlerde dikis war. amelyiat olali 5 hafta olmustur, peki bu dikisler ne zaman kendiliginden eriyor? emre bey kendiliginden eriyor demisti de....

Back