Selam Tumena, hatırın için bir albüm oluşturdum, gece rüyana girerse karışmam kaydirigubbakcemile3
Sadece arkadaşlar görcek şekilde yapmaya çalıştım ama sen bi kontrol eder misin, yanlış bir şey yapmış olmiim opuyorumnanaktan
tsk canim...:)
yok canim okadarda kötü degil senin halin...baleayi kimse gecemez...
burun alcili oldu halde güzel gözüküo canim...:)
valla ben listedende oldugum icin bilmiyorum listede olmayan görebiliyormu...ama akilli kizlariz biz...dogru yaptigindan eminim...:)
Evet baleayi gördükten sonra ben de çok kötü morarmadığıma kanaat getirdim. Ama şişkinlik çok oldu, hala da çok var. Normalde görsen benim yüzüm resimde gördüğünün yarısı kadar :1rolleyes:
olsun canim sislikler gecer bir haftaya kadar...ben sis halimi daha cok seviodum...yüzüm gerilmis gibi duruodu...
Evet ablamda bana botox yaptırmış gibi duruyosun diyor, ama şişkinlik genele dağılmak yerine yanak altlarında toplandığı için ben eski halime geri dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :) Az önce çektiğim bi kaç foto var, bugün tam haftamı doldurdum dur onları da albüm yapiim :)
yok bi haftaki hali berbat...hamster dönemi...ama mesela benim 3. haftaki hali güzeldi...
resimdeki gibi olmak istiom yine...
Evet makyajsız halin bile süpermiş, ama son resimlerinde daha da süpersin, iki kilo alsan şişer yüzün ona mı üzülcen kaydirigubbakcemile3
Bu arada şu hamster olayı da doğruymuş, demek ki ben zamanına yeni denk gelebildim. Benim takip edebildiğim sıralama şöle;
ilk iki gün: panda
3.gün ile 5.gün arası: bulldog
6.günden itibaren : hamsterlik dönemleri ile geçiyor.
Ben daha 7. günümde yani hamsterlik dönemi içerisinde olduğum için bundan sonraki aşamaların ne olcağını bilemiyorum.
Tek istediğim, işe döneceğim gün hala düzelmemiş olacaksam, sevimli bir suratım olsun, bu durumda hamster bulldogdan iyi tabi :roflol:
evet ya ne kadar kötü olmustum o dönem. bunalima girdim cok hassas ve alingandim.ilk 3-4 gün gözlerimi acamadim, kirpiklerim gözlerime dogru kivrilmisti siskinlikten ve acaip batiordu gözyasi silmekten bi hal oldum. sonra o silikler gecince gözlerimdeki deri pörsümüstü deri birden indigi icin. ama kizlar ya insanin yapisiyla alakali ben hemen morarip siserimde. elimi kasisam
hayat77 burnun simdiden cok güzel olmus acaip yakismis yüzüne güle güle kullan
Mehtap hemşire yalan söylemişşşşlmaz:
şimdiki halin daha güzellnaniknanik
tumenacim ayyy cok seker görünüyosuuun voll süüüß.
ya kizlar kardesim bana dedi ki " ayni sevimli hayalet caspera benzyorsun" ehueheue birde korku filmi cektikkorku degil komedi filmi oldu daha cok güle güle öldü kendisi izlediginde. ben izlemedim dikislerim patlarda gülmekten die ama sonra az iyilesince izledim. o halimle bile matraklik yapmisim eheh.
sadece yüz sisse hemen almaya hazirim ama malesef baska yerlerde sisio...
ben direk hamster olmusum...bulldog olamadim...:sinifsinif:
ise nezaman dönüyorsunki?...eminim ozaman kadar hamsterlikte gider...buz tut paso canim...
hayat canım listende olmayanlar göremiyor. misal ben:) ama ekleme talebi gönderdim bakalım ne olacak sonuç, heyecanla bekliyoruz
evet ya ne kadar kötü olmustum o dönem. bunalima girdim cok hassas ve alingandim.ilk 3-4 gün gözlerimi acamadim, kirpiklerim gözlerime dogru kivrilmisti siskinlikten ve acaip batiordu gözyasi silmekten bi hal oldum. sonra o silikler gecince gözlerimdeki deri pörsümüstü deri birden indigi icin. ama kizlar ya insanin yapisiyla alakali ben hemen morarip siserimde. elimi kasisam
hayat77 burnun simdiden cok güzel olmus acaip yakismis yüzüne güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?