E
EU3
Ziyaretçi
ay beni bidaha üzmez o resimleri görürse. bide banane ol diyormus:roflol:
ikincisini deme ihtimali sanki daha yüksek...:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay beni bidaha üzmez o resimleri görürse. bide banane ol diyormus:roflol:
valla göz kenarlarina pek koymadim...ama hamster yanaklar cikinca saat basi kostum buzumu aldim...hemsireler bile sasirmisti...
ikincisini deme ihtimali sanki daha yüksek...:hulya:
o hamsterlarlara bende cok koydum buz. gözlere de koydum ama hamsterlara iyice bi gicik olmustum. gözleri sapkayla yine gizleyebilyiorsun ama o hamster yanaklari hic gizlenmyior kiii. hamsterlar inince cenemde kocaman yesil sari lekeler wardi yavas yavas kaydi gitti sanki cenemin altina dogru dogru. acaip biseydi..ta burundan orayya ne alakaysa
simdi valla merak ettim elapr ve hayatin sis halini... resim resiiiiiiiiiiiiiiiim...
Şiş halimde resim çekmedim ben yaasenağlama çekseydim aslında arada bakardım ama geçti artık bidaha olursam sözzsırnaşık şeysırnaşık şey
buarada önemli bi noktaya parmak basmak istiyorum.
BALEA
senin fotolarını görmemiştim şimdi gördüm..
çoook güzel olmuşsun ya bayıldımmalkisalkisalkis
burnunu ayrı beğendim
saçını ayrııı :lepi:
maşallahh harika görünüyosunyerimseniben
kiz simdi ciddimisin sakami yapion anlamaya calisiyom. bence ciddisin warmi gercektende öyle
Şiş halimde resim çekmedim ben yaasenağlama çekseydim aslında arada bakardım ama geçti artık bidaha olursam sözzsırnaşık şeysırnaşık şey
buarada önemli bi noktaya parmak basmak istiyorum.
BALEA
senin fotolarını görmemiştim şimdi gördüm..
çoook güzel olmuşsun ya bayıldımmalkisalkisalkis
burnunu ayrı beğendim
saçını ayrııı :lepi:
maşallahh harika görünüyosunyerimseniben
lol inandi valla...:roflol: demek yapmasam daha bi ciddi ve inandirici oluorum...
valla bilmiorum belkide vardir öyle birsey...
ana insan o halini cekmezmi yaw...ben baygin baygin halimle hemen cektim bi iki resim...
Ben resim koycam ama uğraşmam lazım. Daha değişik konular hakkında yazdığım mesajları nasıl takip edebileceğimi bile bilmiyorum. Kadınlar kulübünün yardım sayfası filan var mı? Bana biraz karışık geldi de:uhm:
Balea ben senin resimlerini göremedim. Neden ki :uhm:
anam ne safim ben de valla inandim simdi dogru sölümkafamçokkarıştı
ugrasmana gerek yok canim...albüm yap mesela...
profiline git ordan albüm bölümüne gir yeni albüm olustur...sonra indir resimleri...
yazilari profilden yine istatik yazan yere tikla senin yazmis oldugun tüm msjlar yazio orda...ordan takip edersin canim...bende bi kac ay önce ögrendim...1 seneden fazla üye oldugumu düsündümüzde baya erken ögrenmisim...
ay ne bilim napcam o halde resmi dedim:uhm:
tühh bak pişman oldum şimciikkmafoldumben bidahamı ameliyat olsamnaniknanik
Maşallahh sanatesekkür ederim elaprcim, darisi senin basina
saclarimi begendigine sevindim sac bakimina bayilyiorum. odam kozmetik magazasi gibi dogruya dogru burnumu begendigine de sevindim yerimseniben