• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Selam Tumena, hatırın için bir albüm oluşturdum, gece rüyana girerse karışmam kaydirigubbakcemile3
Sadece arkadaşlar görcek şekilde yapmaya çalıştım ama sen bi kontrol eder misin, yanlış bir şey yapmış olmiim opuyorumnanaktan

tsk canim...:)
yok canim okadarda kötü degil senin halin...baleayi kimse gecemez...:P
burun alcili oldu halde güzel gözüküo canim...:)

valla ben listedende oldugum icin bilmiyorum listede olmayan görebiliyormu...ama akilli kizlariz biz...dogru yaptigindan eminim...:)

tsk canim...:)
yok canim okadarda kötü degil senin halin...baleayi kimse gecemez...:P
burun alcili oldu halde güzel gözüküo canim...:)

valla ben listedende oldugum icin bilmiyorum listede olmayan görebiliyormu...ama akilli kizlariz biz...dogru yaptigindan eminim...:)

Evet baleayi gördükten sonra ben de çok kötü morarmadığıma kanaat getirdim. Ama şişkinlik çok oldu, hala da çok var. Normalde görsen benim yüzüm resimde gördüğünün yarısı kadar :1rolleyes:

Evet baleayi gördükten sonra ben de çok kötü morarmadığıma kanaat getirdim. Ama şişkinlik çok oldu, hala da çok var. Normalde görsen benim yüzüm resimde gördüğünün yarısı kadar :1rolleyes:

olsun canim sislikler gecer bir haftaya kadar...ben sis halimi daha cok seviodum...yüzüm gerilmis gibi duruodu...:P

olsun canim sislikler gecer bir haftaya kadar...ben sis halimi daha cok seviodum...yüzüm gerilmis gibi duruodu...:P

Evet ablamda bana botox yaptırmış gibi duruyosun diyor, ama şişkinlik genele dağılmak yerine yanak altlarında toplandığı için ben eski halime geri dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :) Az önce çektiğim bi kaç foto var, bugün tam haftamı doldurdum dur onları da albüm yapiim :)

Evet ablamda bana botox yaptırmış gibi duruyosun diyor, ama şişkinlik genele dağılmak yerine yanak altlarında toplandığı için ben eski halime geri dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :) Az önce çektiğim bi kaç foto var, bugün tam haftamı doldurdum dur onları da albüm yapiim :)

yok bi haftaki hali berbat...hamster dönemi...ama mesela benim 3. haftaki hali güzeldi...:P

resimdeki gibi olmak istiom yine...:(

Eklentiler

• $bdcddd 033.jpg
    $bdcddd 033.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 43
yok bi haftaki hali berbat...hamster dönemi...ama mesela benim 3. haftaki hali güzeldi...:P

resimdeki gibi olmak istiom yine...:(

Evet makyajsız halin bile süpermiş, ama son resimlerinde daha da süpersin, iki kilo alsan şişer yüzün ona mı üzülcen kaydirigubbakcemile3
Bu arada şu hamster olayı da doğruymuş, demek ki ben zamanına yeni denk gelebildim. Benim takip edebildiğim sıralama şöle;
ilk iki gün: panda
3.gün ile 5.gün arası: bulldog
6.günden itibaren : hamsterlik dönemleri ile geçiyor.
Ben daha 7. günümde yani hamsterlik dönemi içerisinde olduğum için bundan sonraki aşamaların ne olcağını bilemiyorum.
Tek istediğim, işe döneceğim gün hala düzelmemiş olacaksam, sevimli bir suratım olsun, bu durumda hamster bulldogdan iyi tabi :roflol:

Evet makyajsız halin bile süpermiş, ama son resimlerinde daha da süpersin, iki kilo alsan şişer yüzün ona mı üzülcen kaydirigubbakcemile3
Bu arada şu hamster olayı da doğruymuş, demek ki ben zamanına yeni denk gelebildim. Benim takip edebildiğim sıralama şöle;
ilk iki gün: panda
3.gün ile 5.gün arası: bulldog
6.günden itibaren : hamsterlik dönemleri ile geçiyor.
Ben daha 7. günümde yani hamsterlik dönemi içerisinde olduğum için bundan sonraki aşamaların ne olcağını bilemiyorum.
Tek istediğim, işe döneceğim gün hala düzelmemiş olacaksam, sevimli bir suratım olsun, bu durumda hamster bulldogdan iyi tabi :roflol:

sadece yüz sisse hemen almaya hazirim ama malesef baska yerlerde sisio...:P

ben direk hamster olmusum...bulldog olamadim...:sinifsinif: :P
ise nezaman dönüyorsunki?...eminim ozaman kadar hamsterlikte gider...buz tut paso canim...

hayat canım listende olmayanlar göremiyor. misal ben:) ama ekleme talebi gönderdim bakalım ne olacak sonuç, heyecanla bekliyoruz:P

evet ya ne kadar kötü olmustum o dönem. bunalima girdim cok hassas ve alingandim.ilk 3-4 gün gözlerimi acamadim, kirpiklerim gözlerime dogru kivrilmisti siskinlikten ve acaip batiordu gözyasi silmekten bi hal oldum :D. sonra o silikler gecince gözlerimdeki deri pörsümüstü deri birden indigi icin. ama kizlar ya insanin yapisiyla alakali ben hemen morarip siserimde. elimi kasisam

hayat77 burnun simdiden cok güzel olmus acaip yakismis yüzüne güle güle kullan

evet ya ne kadar kötü olmustum o dönem. bunalima girdim cok hassas ve alingandim.ilk 3-4 gün gözlerimi acamadim, kirpiklerim gözlerime dogru kivrilmisti siskinlikten ve acaip batiordu gözyasi silmekten bi hal oldum :D. sonra o silikler gecince gözlerimdeki deri pörsümüstü deri birden indigi icin. ama kizlar ya insanin yapisiyla alakali ben hemen morarip siserimde. elimi kasisam

insan harbiden bunalima giriyor...ben paso nekadar cirkinim diyip duruyordum...mehtap hemsire vardi...sis halinle bile güzelsin derdi hep...teselli etmek icin...:) güzel günlerdi bea...bidaki ameliyatimda orda olsun...:P

Eklentiler

• $Picture0488.jpg
    $Picture0488.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $sss 006.jpg
    $sss 006.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 32
Mehtap hemşire yalan söylemişşşş:olmaz:
şimdiki halin daha güzellnaniknanik

biliyorum canim...her söylenene inanmam zaten...inanmis gibi yaparim...:)

bazen moralim sifir oluyordu oda bunun farkina vardigi icin moral vermek istiyordu...:)

tumenacim ayyy cok seker görünüyosuuun voll süüüß.

ya kizlar kardesim bana dedi ki " ayni sevimli hayalet caspera benzyorsun" ehueheue birde korku filmi cektik:D korku degil komedi filmi oldu daha cok güle güle öldü kendisi izlediginde. ben izlemedim dikislerim patlarda gülmekten die ama sonra az iyilesince izledim. o halimle bile matraklik yapmisim eheh
.

tumenacim ayyy cok seker görünüyosuuun voll süüüß.

ya kizlar kardesim bana dedi ki " ayni sevimli hayalet caspera benzyorsun" ehueheue birde korku filmi cektik:D korku degil komedi filmi oldu daha cok güle güle öldü kendisi izlediginde. ben izlemedim dikislerim patlarda gülmekten die ama sonra az iyilesince izledim. o halimle bile matraklik yapmisim eheh
.

lol danke süsse...:)

oscara aday gösterilecek kadar varmi?...casper after nosejob...:P

hehe ben en iyi oyunculuk, kardesimde en iyi yönetmen olarak oscar aldik:P benim o tipim olmasa video birseye benzemezdi zaten:D

sadece yüz sisse hemen almaya hazirim ama malesef baska yerlerde sisio...:P

ben direk hamster olmusum...bulldog olamadim...:sinifsinif: :P
ise nezaman dönüyorsunki?...eminim ozaman kadar hamsterlikte gider...buz tut paso canim...

İşe bayramdan sonraki hafta dönüyorum, ama burnumun üzerindeki balyajları perşembe günü alacağını söyledi Emre Bey :sinifsinif: işe dönmeden sadece 3 gün önce alınacak balyajlar yani. Umarım ozamana kadar herşey otumuş olur ve yeni yüzüme alışmış olurum :1rolleyes:

Teşekkür ederim Balea, sizler daha tecrübelisiniz anlıyosunuzdur belki, ben daha hiç bişi anlamadım burnumdan. Sen yakışmış dediğine göre bir bildiğin vardır, mutlu oldum bayram günü :utangac:
Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun opuyorumnanaktan

evet kizlarr hepinizin ramazan bayrami mubarek olsun,
hayatcim daha cook inecek burnun günden güne degisicek sasiricaksin:D

Son düzenleme:
Back