• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Maşallahh sana:nazar:

Ahh inş darısı benim başıma:Saruboceq:

hemen o saç rengi hakkında bilgi alalım..şakkıdı

ne renk oluyo tam olarak,kendinmi boyuyosun,kaç boyamadan sonra oturdu falan..açıklama yap bizekaydirigubbakcemile3

(hep burundanmı konuşcaz birazcıkta saç muhabbeti yapalım dimii amaaahihoyyyt )

evet balea dinliyoruz seni...nasil yapiosun bu rengi...paylas bizimle...:P

arkadaslik teklifini kabul ettim, simdi görebilmen lazim:D

Balea senin yüz hatların çok hoş, cidden düzeltilmesi gereken tek yer burunmuş yenisi süper yakışmış, çok başka hava vermiş sana.
Evet birazda saç bakım olayına girin, ben yarın girer okurum kaydirigubbakcemile3
Başım döndü şimdi biraz. İstirahat saati geldi sanırım.
Hepinize sevgilerrrrr

valla kardesim videomu resmimi her halimi cekmis haberm bile olmadan ilk gün falan. sonra kendim cektim hep:D sürekli iyilesme sürecni takip etme amaciyla cektim durdum:D torunlarima göstertmem o ayri

aaa bende video cekebilseydim keske...lanet telde o funktion yok...haaaaarrr...

Balea senin yüz hatların çok hoş, cidden düzeltilmesi gereken tek yer burunmuş yenisi süper yakışmış, çok başka hava vermiş sana.
Evet birazda saç bakım olayına girin, ben yarın girer okurum kaydirigubbakcemile3
Hepinize sevgilerrrrr

i geceler hayat...opuyorumnanaktan

Hepinize sevgilerrrrr

İyi geceler hayatt rüyanda yeni buruncuğunu gör...sırnaşık şey

aaa bende video cekebilseydim keske...lanet telde o funktion yok...haaaaarrr...

üzülme ya bak bende ne foto var ne video:lepi:

üzülme ya bak bende ne foto var ne video:lepi:[/QUOTE]

hadi video yok anladik ama resim cekmezmi insan bea...:P valla benim bi resim var ameliyattan taze cikmis halim...giydirikleri önlükteki kan lekeleri bile gözüküo...:P

üzülme ya bak bende ne foto var ne video:lepi:

hadi video yok anladik ama resim cekmezmi insan bea...:P valla benim bi resim var ameliyattan taze cikmis halim...giydirikleri önlükteki kan lekeleri bile gözüküo...:P[/QUOTE]

gerek duymadım yahuu ne bilim seni böle diceğinii bilsem sırf sana göstertmek için çekinirdim bitanelaelaelaelaelae

noluyo şimdi o kanlı fotoya bakıncaa ben bakamam korkarım hem:sinifsinif:

hadi video yok anladik ama resim cekmezmi insan bea...:P valla benim bi resim var ameliyattan taze cikmis halim...giydirikleri önlükteki kan lekeleri bile gözüküo...:P

gerek duymadım yahuu ne bilim seni böle diceğinii bilsem sırf sana göstertmek için çekinirdim bitanelaelaelaelaelae

noluyo şimdi o kanlı fotoya bakıncaa ben bakamam korkarım hem:sinifsinif:[/QUOTE]

birgün cocuklarin sana...anne anne mevlüde teyze bize burun ameliyati oldu zaman cekti resimleri gösterdi...senin neden yok...neden yok anne...diye sorarlarsa bu günü hatirla ve neden cekilmesi gerektini daha iyi anlarsin...:hulya:

noluyo şimdi o kanlı fotoya bakıncaa ben bakamam korkarım hem:sinifsinif:

birgün cocuklarin sana...anne anne mevlüde teyze bize burun ameliyati oldu zaman cekti resimleri gösterdi...senin neden yok...neden yok anne...diye sorarlarsa bu günü hatirla ve neden cekilmesi gerektini daha iyi anlarsin...:hulya:[/QUOTE]

ben mevlüde teyze diye birini tanımıyorum
oyüzden sorun olmaz herhaldee:roflol:

birgün cocuklarin sana...anne anne mevlüde teyze bize burun ameliyati oldu zaman cekti resimleri gösterdi...senin neden yok...neden yok anne...diye sorarlarsa bu günü hatirla ve neden cekilmesi gerektini daha iyi anlarsin...:hulya:

oyüzden sorun olmaz herhaldee:roflol:[/QUOTE]

sabahtan beri konustugun kisi Mevlüde teyze...:hulya: -tatlicadiarzu-

oyüzden sorun olmaz herhaldee:roflol:

sabahtan beri konustugun kisi Mevlüde teyze...:hulya: -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

hhıııımmmmmm
ozaman şöle derim ben

yok çocuğum o mevlüde teyze değill
tumena teyzee

naniknanik:icecream:

yok çocuğum o mevlüde teyze değill
tumena teyzee

naniknanik:icecream:[/QUOTE]

:hulya:

kizlar sac rengi olayini sac albümünde acikladim hehe orya bakin:D

hayatcm cok tesekkür ederim,evet bi burnuma gicik olyuordum:D o da halloldu cok sükür
kizlar size ii geceler. tumenacim, topigin sebegi ve nese kaynagimiz uykun gelmedmi :D

kizlar sac rengi olayini sac albümünde acikladim hehe orya azcik göz atin:D

hayatcm cok tesekkür ederim,evet bi burnuma gicik olyuordum:D o da halloldu cok sükür
kizlar size ii geceler. tumenacim, topigin sebegi ve nese kaynagimiz uykun gelmedmi :D

göz atsamda ben becerememki...:P

valla uyku bu ara bana pek ugramiyor canim...:hulya: tüm almanyaya kazak örcem bu gece...:P

i geceler canim...opuyorumnanaktan

Evet balea ben saç albümünü kurcaladım,kendin yapmışsın dip boyanı takdir ettimvereliniortak

Tumenayı bilemicem ama benim uyku vaktim geldimirmirmirmir

hepinize iyi geceler, en ballısından rüyalar:icecream:

Evet balea ben saç albümünü kurcaladım,kendin yapmışsın dip boyanı takdir ettimvereliniortak

Tumenayı bilemicem ama benim uyku vaktim geldimirmirmirmir

hepinize iyi geceler, en ballısından rüyalar:icecream:

i geceler elapr...opuyorumnanaktan

Selam Tumena, hatırın için bir albüm oluşturdum, gece rüyana girerse karışmam kaydirigubbakcemile3
Sadece arkadaşlar görcek şekilde yapmaya çalıştım ama sen bi kontrol eder misin, yanlış bir şey yapmış olmiim opuyorumnanaktan

Back