• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hehe benim de o hamster tipim ekli profilimde. hemde göz makyajli hamster.millet ne bicim bakyiordu bana hala unutamyiorum ya o bakislari. yaratik görmüs gibimafoldumben

helal olsun sana o halinlede disari cikip gezdinya...madalya takcam sana...:P

tumenacim bende et de alinmisti, sen anormal degilsin durumlarimiz farklii:) belki ondandir...
evt cnm muayene icin gitmem gerekyiordu sinir olyuordum. hic odadan cikmadim yoksa:(
hem beni zaten taniyamazlar haha

tumenacim bende et de alinmisti, sen anormal degilsin durumlarimiz farklii:) belki ondandir...
evt cnm muayene icin gitmem gerekyiordu sinir olyuordum. hic odadan cikmadim yoksa:(
hem beni zaten taniyamazlar haha

bendede burun eti büyümesi vardiki...yok yok ben harbiden anormalim...:sinifsinif:

bende yazmistinya istanbulda gitmedin yer kalmadi...bu halinle sandim...:D

Yani bu durumda normalsen iki günde anormalsen bir ila iki haftada açılacak diyosunuz değil mi :1rolleyes: teşekkür ederim arkadaşlar, sonucu bildiririm. Ben de merak ettim :)

bendede burun eti büyümesi vardiki...yok yok ben harbiden anormalim...:sinifsinif:

bende yazmistinya istanbulda gitmedin yer kalmadi...bu halinle sandim...:D

anaa sen o zaman harbiden anormalsin. evet gezdim ama az iyilesikten sonraaaa:D hmm 4. üncü günmüydü ne ammada iyilesmisim. ama su gözler iyice sis ya o halde gezmedim zaten gözümü acamodum haha

Son düzenleme:
Ben eve kapattım kendimii:uhm:
yanlış yapmışım demek:1shok:
yarın ilk işim kendimi sokaklara atmak olucakdelikafadulden
halkın nabzını ölçmem lazımşakkıdı

ya beni de kücük bi cocuk gördü, babasina dioki "muynunu kesmisler muynunu kesmislerrrr" ciglik atiyordu cocuk . yazik korkmasin die onu teselli ettik.

yapma güzelim...beleadan sonra istanbul ancak kendine geldi...ikinci bir beleaya dayanamaz bu sehir...otur evinde :hulya: kazakciklar ör bana...burda havalar soguk...:P

ya beni de kücük bi cocuk gördü, babasina dioki "muynunu kesmisler muynunu kesmislerrrr" ciglik atiyordu cocuk . yazik korkmasin die onu teselli ettik.

lol yerim onu...burun estetiklilere bence 2 hafta sokaga cikma yasagi uygulanmali...cocuk ne etkilenmistir...delikafadulden :P

hemen cikmalisin, milletti dedikleri cok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 farkli bi duygu:)) bize neler neler dedilerrr... aaaa bu kizlar kaza gecirmis herhalde... aa bu kizlar birbirine kafa atmislar galibaa.... anaaaa estetik olmuslar gibiiii bir sürü sey:roflol:

valla bazi seylere bizde gülmekten öldük ben o halde gezdim ya duymadigim laf kalmadi. trafik kazasindan dayaga kadar herseyi sandilar.
geldi
ehuehue ikinci bi balea kaldiramaz istanbul. esnaflarin agzilari acaip laf yapyior. cingeneler birikti basima sahilde otururken. istanbul benim yüzümden calkalandi o hafta ehueehue

hemen cikmalisin, milletti dedikleri cok komik oluyorkaydirigubbakcemile3 farkli bi duygu:)) bize neler neler dedilerrr... aaaa bu kizlar kaza gecirmis herhalde... aa bu kizlar birbirine kafa atmislar galibaa.... anaaaa estetik olmuslar gibiiii bir sürü sey:roflol:

hahaha birbirine kafa mi atmislar ayyy lafa bakyaaaa. he kafa atmislarda simdi barisip geziolar:roflol::roflol::roflol:

kocam dövdü deseydin...ben öyle yaptim...saf biri aninda inanio...akannehir <---aynen böle oluolar...:hulya:

valla bazi seylere bizde gülmekten öldük ben o halde gezdim ya duymadigim laf kalmadi. trafik kazasindan dayaga kadar herseyi sandilar.
geldi
ehuehue ikinci bi balea kaldiramaz istanbul. esnaflarin agzilari acaip laf yapyior. cingeneler birikti basima sahilde otururken. istanbul benim yüzümden calkalandi o hafta ehueehue

duydum canim...haberlerde bile söylendi...o hafta madonna gelmisti istanbula ama senin kadar flash flash haberi olmadi...:hulya:

elapr sana tavsiyelerim olucak bak mümkün oldugu kadar gez toz herkez görsün, sonra sana bakanlara da birsey olmamis gibi sende bak. basini 180 derece cevrip bakana sende dön bak ayni sekilde ben ööle yaptim acaip komik oluo:jeyyar:

Son düzenleme:
duydum canim...haberlerde bile söylendi...o hafta madonna gelmisti istanbula ama senin kadar flash flash haberi olmadi...:hulya:

nasil bi cümle kurmusum yukarda tövbe tövbe.
canim madonna zaten bozuldu bana, gündemde o kalicakti ya ama benim yüzmden pabucu dama atildi. cikmadigim program kalmadi. dikkat dikkat tanimlanamayan bir cisim ortalikta dolasiyor diye haha.
ben muayene olmayi beklerken, bi baktim walla salonda benden beter görüneni yok. benden sonra ameliyat olanlarin bile yüzleri benmki gibi degildi. bende daha ne resimler war smdikilerden daha beter gözlerim kan canagina dönmüs falan. onlari koymadim, size bi iyilik yapim dedim :P

nasil bi cümle kurmusum yukarda tövbe tövbe.
canim madonna zaten bozuldu bana, gündemde o kalicakti ya ama benim yüzmden pabucu dama atildi. cikmadigim program kalmadi. dikkat dikkat tanimlanamayan bir cisim ortalikta dolasiyor diye haha.
ben muayene olmayi beklerken, bi baktim walla salonda benden beter görüneni yok. benden sonra ameliyat olanlarin bile yüzleri benmki gibi degildi. bende daha ne resimler war smdikilerden daha beter gözlerim kan canagina dönmüs falan. onlari koymadim, size bi iyilik yapim dedim :P

cümle süper canim...bak bu cümle madalya hak etti...:P

tuhaf dimi bazilari sanki hic ameliyat olmamis gibi...bizse kamyon carpsa bukadar olmaz...ama senin masallahin var canim...harbiden mike tysondan dayak yemisin gibi duruo...:P

madonnaya gelince...aradi beni...cok kizdi bana...bidaha makyajimi falan yapamassin sen dedi...seninle arkadas oldugumdan dolayi madonnamdan oldum...:sinifsinif::hulya:

Ben ameliyattan sonra ilk defa dün sevgilimle buluştum. Ciddi bir şekilde bana bakıp; "Hareketlerin ve konuşman hala aynı" dedi. Suratımın dağılmış olduğu gerçeğini bu kadar kibar şekilde ifade etmiş olmasını takdir edilmeyecek gibi değildi gerçekten... kaydirigubbakcemile3 E istediğin kadar etkileyici bakmaya çalış o gözlerle panda görüntüsünden kurtulamayacağına göre sevgiliden de bir süre uzak durmak en iyisiymiş.
İşin kötüsü evde de 4 yaşında bir yeğenim var, ablam işteyken annem bakıyor ona. Kızcağız benimle başbaşa kalmaktan korktuğu için annemin su içmeye gitmesine bile izin vermiyor. Dün, ben hayat teyzen bebeğim filan dedim, çığllık atıp öteki odaya kaçtı.
Ya bu öyle bi geçiş dönemi ki, bazen gülerek (tabi burundan dolayı gülemeyerek) bazende bu günlerin geçeceğini unutup ağlayarak geçiyor işte...
Ama inanın en çok sizlerden güç aldım ben bu süreçte. Ailem pek desteklemedi doğal olarak. Yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için tekrar hepinize teşekkür etmek istiyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan Çok duygusal oldu galiba :utangac:

Back