• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

muayene randevüsümü yoksa ameliyat için mi..randevu aldınız..........

bana sormuştun heralde=) şe ben ilk defa gitcem daha.. muayene için randevu aldım sadece bi tanışcam göüşcem fikrini alcam..ptesi ist.a geçcem kısmetse..ondan sonra uzun bi süre siteye uğrayamayabilirim ama sonucu sizede mutlaka bildiririm kızlar hepinizi kocamaan öpüyorumopuyorumnanaktan

Kızlarrr!!

salı günü ameliyat oluyorummm:dance:

poff :bbo:bana şans dileyin,dua edin.:Saruboceq:

ameliyattan sonra böyle yapıcam-->:emir_bebek:

Kızlarrr!!

salı günü ameliyat oluyorummm:dance:

poff :bbo:bana şans dileyin,dua edin.:Saruboceq:

ameliyattan sonra böyle yapıcam-->:emir_bebek:

dualarımız seninle cnm korkma hiç
ameliyattan sonra ilk günler böle mirmirmirmir
sonraki günler :lepi:
yaparsın:roflol:

Ben geldiiim:lepi:

salı günü ameliyat oldum yüzüm şuan çok şiş,gözlerimin altıda hafif mor onun dışında gayet iyiyim güzel gelişmelerle karşınızda olucam inş. opuyorumnanaktan

salı günü ameliyat oldum yüzüm şuan çok şiş,gözlerimin altıda hafif mor onun dışında gayet iyiyim güzel gelişmelerle karşınızda olucam inş. opuyorumnanaktan

Canım çok sevindim iyi olmana , kontrollerin ne zaman olucak..? Hiç korkma hiç acımıycak silikonlar vs..çıkarken..

Canım çok sevindim iyi olmana , kontrollerin ne zaman olucak..? Hiç korkma hiç acımıycak silikonlar vs..çıkarken..

canım biraz önce senin resimlerine baktım ve inanamadım nası güzelleşmişssin :) rus kızlarına benzzemişssin haarika olmuşssun kaç ytl ye oldun ameliyatı canım ?

canim cok cok gecmis olsun, iyi olmana cok sevindim hemen bantlar falan cikinca resimlerini ekle bakzemuszemus tekrar taekrar gecmis olsun , aramiza hosgeldina.s.

gecmis olsun elaprrr...en kisa zamanda resim beklerim/riz...:P

Back