Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tumena hangi hastanede ameliyat oldun ne kadara
biz alamanya kizlari böyleyiz...![]()
Merhaba kizlar Emre beyden randevuyu aldim :) 12 gun sonra ameliyat oluyorum hayirlisi artik...ve o yuzden bi kac sorum olucak... ameliyat sonrasinda nefes almaktan zorladinizmi, neye dikkat etmem gerekir? tampolarla kac gun kaldiniz? rahatsiz edici seyler nedir? aslinda bu sorularin cevabini emre bey yanitabilir ama heycanli oldugum için herseyi hemen bilmek istiyorum :)
canım benim korkucak bişi yok hersey cok guzel olucak ve gercekten cok mutlu olucaksın sonunda ..şimdiden sabırlı olmayı öğrenmen lazım ilk 3 ay sabır dönemi =) burda az cok hatta herseyi okudun öğrnedin burdakı okudukların sna cok ama cok faydalı olucak ..hersey çok ğüsel olucak sabırsızlıkla seninde fotolarını beklioruz ..emre beye guven ve neler istediğini acıkca söle söleki sonuc süper ötesi olsun =)
ama ameliyat olanlar sadece estetikmi=) benm merak ettiğim eğrilikten dolayı ameliyat olan warmı ona göre onun özeline dalıp soru manyaa yapacağım da kaydirigubbakcemile3
Ohoo burda elini sallasan:teytey: Emre beye ameliyat olana çarpar. bende olucam meselakaydirigubbakcemile3
hmmm benimki aslinda herseydi...egrilikten basla düsük burun ucuna kadar git...
![]()
kaydirigubbakcemile3 o da güzel..ya herkes çok başarılı diyo da acaba yazanlar sadece estetikmiydi diye merak ettim..
sezoscum cok tsk ederim hala bantlar duruyor burnumda
evet biz almanza kizlari boleyizkaydirigubbakcemile3
ozel mesaj yollayan arkadaslar umarim kafanizda soru isareti kalmamistir hepinize yardimci olmaya calistim
yakinda elini bile sallicak yer kalmicak burda...![]()