E
EU3
Ziyaretçi
Bütün kızlara yeter burası cicim:1hug: Olmadı sıkışırızz kaydirigubbakcemile3
olsun canim gerekirse duvarlari yikariz...
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün kızlara yeter burası cicim:1hug: Olmadı sıkışırızz kaydirigubbakcemile3
hmm anladım. peki bayanlar aranızda emre beye deviasyon ameliyatı olan warmı=(
Benimde içini dışını cillop gibi yaptı no sorun =)
Ben hem deviasyon hem de estetik burun ameliyati oldum emre beye , simdi hem nefesim iyi oldu hem de disindan cook memnunum, benim is arkadasima da sadece deviasyon ameliyati yapti emre bey , 5. Gunde isine basladi hic morarma veya sisligi olmadi ,eger konu burun ameliyati ise Emre ilhan a gozu kapali guvenebilirsiniz bence... Cunku emre bey sadece burun ameliyatlarina kanalize olmus bir doktor, ve kulak burun bogaz egitimi almasindan dolayi burnu sadece distan yapmiyor mutlaka icini de yapiyor... Simdiden gemis olsun.
canım çok sağol bende bunu merak ediyodum..acaba sadece estetiktemi iyi yoksa deviasyonda da başarılımı diye.çok yardımcı oldunuz kıslar yorumlarınızla eklediginiz resimlerle hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum..darısı benimde başıma inşallah=)
inşallah ya=(( o kadar istiyorum ki ya estetik falan da istemiyorum geçtim onu sadece sağlıklı bi nefes alabilmek istiyorum..
amiinn.. az önce randevu aldım persembe günü için..ay hayırlısı inşallahh.. kızlar çok sağolun yardımcı olduğunuz için opuyorumnanaktan
Tumenacım sende mi trabzonlusun=) bence biraz zorlarsak kesin bi akrabalık bulabiliriz opuyorumnanaktan
nerde ben göremiyorum resim fln...