• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

hmm anladım. peki bayanlar aranızda emre beye deviasyon ameliyatı olan warmı=(

Selam bende de deviasyon var canim ustelik kemerli ve dusuk. Emre beye bayagi is dustu :) ameliyattan sonra eski burnumun ve yeni burnumun resimlerini ekleyicem buraya. Ne zaman yaptirmayi dusunuyosun?

sen ameliyat oldun mu olacakmısın? ya aslında ben de pek yakın bi zamanda ameliyat olmayı planlıyorum ama hep bi problem çıktı nasip olmadı..insallah kısmet olursa haftaya ist.a geçip doktor belirleyip gün almayı düşünüyorum=) tabiki bi sürü endişe war..doktoru iyi secmek lazım

Ben hem deviasyon hem de estetik burun ameliyati oldum emre beye , simdi hem nefesim iyi oldu hem de disindan cook memnunum, benim is arkadasima da sadece deviasyon ameliyati yapti emre bey , 5. Gunde isine basladi hic morarma veya sisligi olmadi ,eger konu burun ameliyati ise Emre ilhan a gozu kapali guvenebilirsiniz bence... Cunku emre bey sadece burun ameliyatlarina kanalize olmus bir doktor, ve kulak burun bogaz egitimi almasindan dolayi burnu sadece distan yapmiyor mutlaka icini de yapiyor... Simdiden gemis olsun.

Ben hem deviasyon hem de estetik burun ameliyati oldum emre beye , simdi hem nefesim iyi oldu hem de disindan cook memnunum, benim is arkadasima da sadece deviasyon ameliyati yapti emre bey , 5. Gunde isine basladi hic morarma veya sisligi olmadi ,eger konu burun ameliyati ise Emre ilhan a gozu kapali guvenebilirsiniz bence... Cunku emre bey sadece burun ameliyatlarina kanalize olmus bir doktor, ve kulak burun bogaz egitimi almasindan dolayi burnu sadece distan yapmiyor mutlaka icini de yapiyor... Simdiden gemis olsun.

canım çok sağol bende bunu merak ediyodum..acaba sadece estetiktemi iyi yoksa deviasyonda da başarılımı diye.çok yardımcı oldunuz kıslar yorumlarınızla eklediginiz resimlerle hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum..darısı benimde başıma inşallah=)

canım çok sağol bende bunu merak ediyodum..acaba sadece estetiktemi iyi yoksa deviasyonda da başarılımı diye.çok yardımcı oldunuz kıslar yorumlarınızla eklediginiz resimlerle hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum..darısı benimde başıma inşallah=)

insallah sende istedigin gibi bir buruna kavusursun canim...ve seninde resimlerini bekleriz...:P

Son düzenleyen: Moderatör:
amiinn.. az önce randevu aldım persembe günü için..ay hayırlısı inşallahh.. kızlar çok sağolun yardımcı olduğunuz için opuyorumnanaktan

yaa emre ilhan ön görüşmelerde ücret almadığını fakat muayanada 150 tl kadar bi ücret talep ettiğini söylemişti......bilgi

Back