• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

bence de silikonları alması beklediğimin aksine çok kolay oldu.. hiç acı yok.. tuhaf bir gıcıklanma hissi.. o da kısa bir süre için.. bence onun dışındaki masaj kısmı korkunç.. burnum kırılacak diye korktum ve bence ameliyattan sonra burna dokunulması acı veren birsey.. ayrıca eğer silikonun içinde pıhtı oluşmuşsa ve nefes almayı engelliyorsa doktor onu temizliyor o da bence rahatsızlık veren bir sey... yani sakın korkmayın silikonlar korkulması gereken en son şeyler...

:) öyle yada böyle cikmasi gerekio...en fazla bayiltirlar seni...:P

normal biri icin bunlar gecerli...ben cok nazliyimdir...saniyeden fazla sürdü sanrim...:kedi:sositososito

Benden nazlı varmıdır acep diye düşünüyorumsenağlama sen nasıl aldırdın peki?

hic korkma tatlim hic acimiyor, saniyelik bir islem cekip cikariyor, sen fark etmessin bilesırnaşık şey

alkisalkisalkis dimi ya ne var korkucak kapatıcam gözümü olup biticek (inş) :Saruboceq:

bence de silikonları alması beklediğimin aksine çok kolay oldu.. hiç acı yok.. tuhaf bir gıcıklanma hissi.. o da kısa bir süre için.. bence onun dışındaki masaj kısmı korkunç.. burnum kırılacak diye korktum ve bence ameliyattan sonra burna dokunulması acı veren birsey.. ayrıca eğer silikonun içinde pıhtı oluşmuşsa ve nefes almayı engelliyorsa doktor onu temizliyor o da bence rahatsızlık veren bir sey... yani sakın korkmayın silikonlar korkulması gereken en son şeyler...

ahh ahh ne güzel demişsin valla gelde bunu benim laf anlamaz bünyeme anlat:gitme:
ama dayanıcaz mecburr:jeyyar:

valla nasil aldirdim bende bilmiorum...ama cok komik bir durusum vardi...:P eller yari yukarda falan...kendimi acaip kasmistim...yasim 31 olmasa aglardim...:P ama aslinda tabiki cok kolay cikio ve aci falanda yok...nazli kisiler kendileri yaratio aciyi...:P icinden sarki söyle...birazcik ise yario...:D

valla nasil aldirdim bende bilmiorum...ama cok komik bir durusum vardi...:P eller yari yukarda falan...kendimi acaip kasmistim...yasim 31 olmasa aglardim...:P ama aslinda tabiki cok kolay cikio ve aci falanda yok...nazli kisiler kendileri yaratio aciyi...:P icinden sarki söyle...birazcik ise yario...:D

:))
Evet aslında acı yok ama çığlık var işte onu engelleyemiyorum bi anda kaçıyor ağzımdan:sinifsinif::kedi:
şarkı söylemeyi denerim saol önerebiliceğin bir şarkı varmıı:roflol:

:))
Evet aslında acı yok ama çığlık var işte onu engelleyemiyorum bi anda kaçıyor ağzımdan:sinifsinif::kedi:
şarkı söylemeyi denerim saol önerebiliceğin bir şarkı varmıı:roflol:

okadar olcak canim...insaniz sonucta...ve eminim emre bey alismistir bizim gibilerine...:P
sükretsin sadece ciglik atioruz...ben ilk ameliyattan sonra tampon alinirken tirnaklari doktorun bacaklarina gecirmistim...:utangac: sositososito alkisalkisalkis

bilmemki hangi sarkiyi söylesen...ben en son dinledim sarkiyi söylemistim...:P

okadar olcak canim...insaniz sonucta...ve eminim emre bey alismistir bizim gibilerine...:P
sükretsin sadece ciglik atioruz...ben ilk ameliyattan sonra tampon alinirken tirnaklari doktorun bacaklarina gecirmistim...:utangac: sositososito alkisalkisalkis

bilmemki hangi sarkiyi söylesen...ben en son dinledim sarkiyi söylemistim...:P

Ooovv çok acımasızmışsınn yazık doktorakaydirigubbakcemile3

tamam ozaman doktorumuzun yüzünde gözünde tırnak izleri görürseniz şaşırmayınızznaniknaniksırnaşık şey

Ooovv çok acımasızmışsınn yazık doktorakaydirigubbakcemile3

tamam ozaman doktorumuzun yüzünde gözünde tırnak izleri görürseniz şaşırmayınızznaniknaniksırnaşık şey

ama napim canim eski tamponlar cok igrencti...hem simdi oh iyi etmisim diye düsünüorum...keske kanayana kadar gömseydim tirnaklari...:P burunun acisini önceden almis oldum...Çok üzgünüm çoook

yüz göz cizme kiz...evli adam gören ne düsüncek...:P en iyisi senin ellerini baglasinlar...laelaelaelaelae

Slm millet kaç aydır bu siteyi takip ediyorum. En sonunda tüm konuşmaları tamamıyla okuyabildim.
Tumena öncelikle söylemeliyim kötü tecrübelerden sonra tekrar ameliyat olman büyük cesaret sana hayranım. Burnunda çok cici olmuş prenses gibi olmuşun walla...
Serenades te ki değişim süper. Demoty zaten harika..
Ben Ankaradayım burada hiçbir doktorla görüşmedim. Bi Reha Yavuzer vardı ondan randevu aldım 4 ay sonraya gün verdiler. Tabi diğer randevu zamanım yaklaştı ama ben artık o doktora gitmeyi düşünmüyorum. Bu 4 ay süresi bir bakıma iyi olmuş yoksa Emre Bey'i tanıyamıyacaktım. Emre Bey ile birkaç kez telefonla görüştüm. Dediğiniz gibi çok ilgili bi doktor. Her soruya yanıt bulabiliyorsunuz. Neyse ben böyle uzun paragraf yazmıyım daha fazla. Herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. E.K.K kızları....

Slm millet kaç aydır bu siteyi takip ediyorum. En sonunda tüm konuşmaları tamamıyla okuyabildim.
Tumena öncelikle söylemeliyim kötü tecrübelerden sonra tekrar ameliyat olman büyük cesaret sana hayranım. Burnunda çok cici olmuş prenses gibi olmuşun walla...
Serenades te ki değişim süper. Demoty zaten harika..
Ben Ankaradayım burada hiçbir doktorla görüşmedim. Bi Reha Yavuzer vardı ondan randevu aldım 4 ay sonraya gün verdiler. Tabi diğer randevu zamanım yaklaştı ama ben artık o doktora gitmeyi düşünmüyorum. Bu 4 ay süresi bir bakıma iyi olmuş yoksa Emre Bey'i tanıyamıyacaktım. Emre Bey ile birkaç kez telefonla görüştüm. Dediğiniz gibi çok ilgili bi doktor. Her soruya yanıt bulabiliyorsunuz. Neyse ben böyle uzun paragraf yazmıyım daha fazla. Herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. E.K.K kızları....

ben bir prensesim...hihoyyyt tsk ederim canim...:) emre bey sayesinde bu cesaret...bana cok güven verdi baska doktorlarda bunu görmedim...3.cü ameliyat dedinmi kaciolar...kaydirigubbakcemile3

SLM cillop burunlu kısslar ki bende artık dahilim bu gruba hihoyyyt
Cok takip edemiyorum siteyi bende Emre beyde ameliyat olmustum iki ayı gecti,
Benim 3.ameliyatımdı ve kaburgamdan kıkırdak alınarak burna desetk verildi,yani extra zordu ama kahramanımız Emre Bey bu işi kolaylıkla canımı acıtmadan halletti,bende bayagıdır takip ediyorum siteyi ama aktif değilim,paylaşmak istiyorum sizinle burun gecmişimi kaydirigubbakcemile3 ,ilk ameliyat acemice oldu fazla zorlamdı doktor zor bi burun revizyon ihtimali yuksek diye,ikinci ameliyatım faciaa, rezalet, kabus,enkaz aklınıza ne gelirse ne hale gelmiştim kamyon carpmıs gibi e bide degseydi bari burnumun üst kemik kısmını tamamen oyup ucunu bıraktı,cok orantısız sacma sapan bi burun oldu deset sarttı ki o acıdan sonra düşünemiyordum cok morartıp acıtmıslardı,Emre Beye tavsiye üzerine gittim,6 aydan fazla konustum kendisiyle hatta önden bi kız arkadasımda ameliyat oldu,nihayi karar verildi,bu arada korkularımı tahmin edemezsiniz kaburgam acılacaktı ... delikafadulden

:sm_cool:Ve şimdi 2 ay gecti emliaytımın üzerinden,keşke ilk Emre Bey ile tanıssaydım :sinifsinif:
Ameliyatım 6 saat sürdü,Emre Beyi birass yordum :roflol: Cok endişeliydim tahmin edebilirsiniz korkularımı 3. ameliyat ve baska bi sans yok nerdeyse Yakup avsar dahi burnuma destek koyabilmeyi öneremedi ucunu küçültelim fikrini önerdi ama benim sorunum zaten burnumun ust tabanı yoontuldugu için alnımda aynı düzeye inmiş olmasıydı delikafadulden TUrkiye'de benim burun ameliyatımı yapabilecek bir elin parmakları kadar doktor var ve Emre Bey bunlardan biri,bana yoktan bi burun yaptı,yeniden içerde hiçbişey bırakmamıs ikinci ameliyat doktorlarım Emre Beyin elleri dert görmesin,ben hep dua edicem kendisine cünkü ben caresizdim ve başka bi hakkımda yoktu kalmamıstı,burnumun şişliği 8 ay ile 10 ay arasında inecekmiş,şimdilik iyi gidiyo bi sıkıntım yok,burnuma koyulan desteği aynadan yan bakarak gördüğümdeki heyecanı anlatamam,çünkü aynaya bakmıyordum şimdi heeep bakıyoruuuum :sm_cool:
resim yuklemeyi bilmiorum eger tarif eden olursa ilk,ikinci ve son ameliyat fotolarımı yukliiicem,bu konuda master yaptım sayılır nacizane fikrim Emre Bey bu işin hakkını veren bi doktor...alkisalkisalkis

dd_mehtapcim cok büyük gecmis olsun, zor bi ameliyat olmus anlasilan, Emre bey gercekten bu 3. ameliyatlar konusunda basarili, tumenada 3. ameliyatini olmustu ve sonuc gayet basarili.... herseyin yolunda gitmesi dilegiyle.... bol bol nefesleropuyorumnanaktan

dd_mehtapcim cok büyük gecmis olsun, zor bi ameliyat olmus anlasilan, Emre bey gercekten bu 3. ameliyatlar konusunda basarili, tumenada 3. ameliyatini olmustu ve sonuc gayet basarili.... herseyin yolunda gitmesi dilegiyle.... bol bol nefesleropuyorumnanaktan

cok gecmis olsun dd-mehtap burnunu begendigine cok sevindim...sonunda artik sende istedigin bir buruna kavustun...zemuszemus sezossa katiliyorum...emre bey gercekten harabe burunlar konusunda cok basarili bir doktor...normal burunlardada tabiki...:)
bizim burunlari harabe hale getiren doktorlar utansin...kasaplar...beceremedigin seyi yapmicaksin...
emre bey göstersin onlara burun nasil yapildigini...alkisalkisalkis ama beceriksiz insana bin kere gösterirsin yine yapamaz...:P

nazli seyyy:dilcikar: ben aslinda korkakin tekiyimdir ama cesaretliyim galiba bunca seye katlandim hayret ediyorum kendimesengözlerimebaksanab

ama ama kendimi savunmam gerekio...:P
burnuma bisi olcak diye korktum icin öyle oluyor...:P korku degil benimki daha cok buruncugu koruma duygusu falan...:P

Back